Software maka ule kaadị vidiyo


A QR code bụ koodu pụrụ iche nke matrik, nke e mepụtara n'afọ 1994, bụ nke a maara na ọ bụ nanị afọ ole na ole gara aga. Enwere ike ịchọta ozi dịgasị iche iche n'okpuru koodu QR: njikọta na weebụsaịtị, ihe oyiyi, kaadị azụmahịa kọmputa, wdg. Taa, anyị ga-atụle ụzọ nke njirimara nke QR codes dị na iPhone.

Nyochaa QR koodu na iPhone

Na iPhone, ị nwere ike iṅomi koodu QR n'ụzọ abụọ: iji ngwaọrụ ọkọlọtọ na iji ngwa pụrụ iche.

Usoro 1: Ngwa igwefoto

Otu ohere na-adọrọ mmasị pụtara na iOS 11: ugbu a ngwa ngwa igwefoto nwere ike chọọ ma chọpụta koodu QR. Naanị ị ga-achọ ijide n'aka na agbanyere ntọala ahụ na ntọala ekwentị.

  1. Meghee iphone ma jee "Igwefoto".
  2. Na windo na-esote, jide n'aka na ị meela ihe ahụ "Nyochaa QR code". Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, gbanwee ma mechie windo ntọala.
  3. Ugbu a ị nwere ike ịmalite ịkọwa ozi ahụ. Iji mee nke a, malite ngwa ngwa igwefoto ma kọwaa ama na oyiyi nke QR code. Ozugbo a ghọtara koodu a, otu ọkọlọtọ ga-apụta na windo ahụ na-enye aro ka imepe njikọ ahụ.
  4. N'ọnọdụ anyị, n'okpuru koodu QR, njikọta na ebe nrụọrụ weebụ ahụ zoro ezo, ya mere mgbe ị na-ahọrọ ọkọlọtọ, nchọgharị Safari malitere na ihuenyo ahụ, ọ malitere na-ebugharị peeji nke coded.

Usoro 2: QRScanner

Ngwa nyocha nke atọ ndị na-ekesa na Ụlọ Ahịa App na-enye ọtụtụ atụmatụ karịa ngwaọrụ ndị a na-eji eme ihe. Ọzọkwa, ọ bụrụ na ị nwere ngwa ngwa apple smartphone, o nwere ike ị gaghị enwe ohere iji nweta nkwalite gaa na nke iri na otu. Ya mere, ngwa ndị a - nke a bụ naanị ụzọ isi nye ọrụ ekwentị gị ọrụ nyocha.

Download QRScanner

  1. Download QRScanner maka free na Store Store.
  2. Gbaa ngwa ahụ. Mgbe mbido ị ga-amalite, ị ga-achọ inye ohere na igwefoto.
  3. Pịnye igwefoto ekwentị na koodu QR ma ọ bụ koodu nchịkwa. Ozugbo achoputara ozi a, windo ohuru ga-emepee ngwa ngwa na ngwa ahụ, nke ga-egosipụta ọdịnaya ahụ.
  4. Ebe ọ bụ na ikpe anyị na-ezo n'ime QR koodu, iji gaa na ebe nrụọrụ weebụ, ị ga-achọ ịhọrọ ihe achọrọ, dịka ọmụmaatụ, "Mepee URL na Google Chrome"ma ọ bụrụ na ị na-eji ihe nchọgharị weebụ a na iPhone.
  5. Ọ bụrụ na echekwa koodu QR na ngwaọrụ dị ka ihe oyiyi, họrọ akara ngosi nwere foto na windo nke usoro ihe omume ahụ.
  6. Igwe Igwefoto iPhone ga-egosipụta na ihuenyo, ebe ị ga-achọ ịhọrọ foto nwere koodu QR. Mgbe ngwa ahụ gafere n'ihu.

Usoro 3: Kaspersky QR Scanner

Ọ bụghị njikọ niile ndị zoro ezo n'okpuru QR kodu bụ nchekwa. Ụfọdụ n'ime ha na - eduga na ihe na - akpata obi ọjọọ na phishing nwere ike imerụ ngwaọrụ na nzuzo gị. Na iji chebe onwe gị pụọ na egwu egwu, enwere ike iji ngwa Kaspersky QR Scanner, nke ọ bụghị naanị nyocha, kamakwa ngwá ọrụ nchebe na ebe nrụọrụ weebụ ọjọọ.

Download Kaspersky QR Scanner

  1. Download ngwa nyocha Kaspersky QR n'efu site na njikọ n'elu site na App Store ma wụnye ya na iPhone.
  2. Iji malite, ịkwesịrị ịnakwere usoro nke nkwekọrịta ikike, ma nyezie ngwa ahụ ịnweta igwefoto.
  3. Chọpụta onye nlele ngwa ngwa na foto a na-enyocha. Ozugbo a mara ya, ihe ga-emeghere na-emeghe na ihuenyo. Ọ bụrụ na ejikọta njikọ ahụ, saịtị ahụ ga-ebu ozugbo. Ọ bụrụ na Kaspersky nwere nkwenye ọ bụla, njikọ ahụ ga-akwụsị ma ịdọ aka ná ntị ga-egosipụta na ihuenyo.

Usoro ndị a ga-enye gị ohere mgbe ọ bụla iṅomi QR-koodu ma nweta ozi zoro n'okpuru ya.