GrandMan 2.1.6.75

Osisi os na - akwado njikọ nke mpụga na mpụga dị ka keyboards na ụmụ oke. N'okpuru ebe a, anyị chọrọ ịgwa gị otu ị ga-esi jikọọ òké ahụ na ekwentị.

Ụzọ iji jikọọ ụmụ oke

Enwere ụzọ abụọ isi jikọọ ụmụ oke: wired (site na USB-OTG), na ikuku (site na Bluetooth). Tụlee onye nke ọ bụla n'ime nkọwa zuru ezu.

Usoro 1: USB-OTG

A na-eji teknụzụ OTG (On-The-Go) mee ihe na gam akporo smartphones ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na ha dị anya ma na-enye gị ohere ijikọta ngwa ngwa ndị ọzọ (ụmụ oke, keyboards, draịvụl, mpụga HDD) na ngwaọrụ mkpanaka site na iji nkwụnye pụrụ iche nke yiri nke a:

Maka ọtụtụ akụkụ, ntanetị dị maka USB - microUSB 2.0 njikọta, ma ọtụtụ mgbe ọzọ, enwere eriri nwere eriri USB 3.0 - Ụdị-C.

OTG ugbu a na-akwado na ọtụtụ smartphones nke niile ọnụahịa, ma na ụfọdụ na-adịghị ala ọgwụgwụ ụdị nke ndị China na-emepụta nhọrọ a nwere ike ọ gaghị adị. Ya mere, tupu ịmalite nzọụkwụ ndị a kọwara n'okpuru ebe a, chọọ njirimara nke smartphone gị na Intaneti: akwado OTG. Site n'ụzọ, a pụkwara inweta ohere a na-ekwu na smartphones na-ekwekọghị ekwekọ site na itinye nernel nke atọ, ma nke a bụ isiokwu maka isiokwu dị iche. Ya mere, iji jikọọ òké na OTG, mee ihe ndị a.

  1. Jikọọ nkwụnye ahụ na ekwentị na njedebe kwesịrị ekwesị (microUSB ma ọ bụ Ụdị-C).
  2. Ntị! Igwe-C adịghị adabara microUSB na vice versa!

  3. Iji USB zuru oke na njedebe ọzọ nke nkwụnye ahụ, jikọọ eriri ahụ site na òké. Ọ bụrụ na ị na-eji igwe redio arụ ọrụ, ị ga-ejikọta onye nnata na njikọ a.
  4. Onye na-akpọ cursor na-egosi na ihuenyo gị, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na Windows.

Ugbu a, enwere ike ịchịkwa ngwaọrụ ahụ na òké: mepee ngwa na igodo abụọ, gosipụta ogwe ọnọdụ, họrọ ederede, wdg.

Ọ bụrụ na onye nchịkọta adịghị egosi, gbalịa wepụ na reinstalling cable connector. Ọ bụrụ na nsogbu ahụ ka na-apụta, mgbe ahụ, òké ahụ yiri ka ọ naghị arụ ọrụ.

Usoro 2: Bluetooth

A na-ahazi nkà na ụzụ Bluetooth iji jikọọ ọtụtụ dịgasị iche iche nke mpụga: isi, eserese smart, na, n'ezie, keyboards na ụmụ oke. Bluetooth dị ugbu a na ngwaọrụ ọ bụla Bluetooth, ya mere, usoro a kwesịrị ekwesị maka onye ọ bụla.

  1. Mee ka Bluetooth rụọ ọrụ na ekwentị gị. Iji mee nke a, gaa "Ntọala" - "Njikọ" ma kpatụ ihe "Bluetooth".
  2. Na ntanetị Bluetooth njikọ, mee ka ngwaọrụ gị hụ site na ticking.
  3. Gaa na òké ahụ. Dị ka usoro, na ala nke ngwaọrụ ahụ, enwere bọtịnụ maka iji ngwaọrụ arụ ọrụ. Pịa ya.
  4. Ogo gị ga-apụta na menu nke ngwaọrụ ejikọrọ na Bluetooth. Ọ bụrụ na ị ga-enwe njikọ na-aga nke ọma, onye ọbụla ga-apụta na ihuenyo, a ga-eme ka aha nke òké ahụ pụta ìhè.
  5. Enwere ike jiri igwe na-achịkwa ama dịka otu njikọ OTG.

A naghị ahụkarị nsogbu nke ụdị njikọ a, ma ọ bụrụ na òké ahụ ajụghị ijikọ, ọ nwere ike ịbụ ihe ọjọọ.

Mmechi

Dị ka ị nwere ike ịhụ, ị ​​nwere ike ịjikọ ọnụ òké n'otu ngwa gam akporo, ma jiri ya maka njikwa.