Ndozi nsogbu ahụ na uplay_r1_loader64.dll

Ọtụtụ na-enwe mmasị na ajụjụ a: olee otu m ga-esi ehichapụ otu na Steam? Ihe bụ na ihichapụ otu otu kpọmkwem, site na iji bọtịnụ adịghị. Ya mere, ọtụtụ na-ajụ ajụjụ a. Ihichapu otu na Steam adịghị mfe, ma dị mfe. Gụchaa, olee otu ị ga - esi ehichapụ otu na Steam?

Ihichapu otu na Steam na-eme na akpaghị aka mgbe ọnọdụ ụfọdụ gasịrị. Kedu ihe ndị a?

Kedu otu esi ehichapụ otu na Steam?

Iji wepu otu ndi mmadu, o kwesighi inwe ndi oru n'ime ya, o bara uru iji wepu avatar, nkọwa, mba na njikọ. Iji mee otu a na ìgwè ahụ, ị ​​ga-abụ onye nwe ya, ọ bụ ihe ezi uche dị na ya, ọ bụrụ na onye ọrụ ọ bụla nwere ike ihichapụ otu ọ bụla, mgbe ahụ, Steam ga-achị na mbibi. Iji wepụ otu dị iche iche na Steam, ị ga-aga na ibe ya, ịnwere ike ime nke a site na nchịkọta elu nke onye ahịa. Pịa na cache, wee họrọ "otu".

Ndepụta nke otu ọ bụla ị nọ na ya na-emepe, pịa bọtịnụ nchịkwa, na otu ị chọrọ ka ihichapụ.

Mpempe akwụkwọ mmezi nke otu a ga - emeghe, ịkwesiri igodo bọtịnụ "otu".

Nke a na peeji nke a nwere ndepụta nke ndị niile nọ na otu. Iji wepụ ndị ọrụ Steam niile na ìgwè ahụ, pịa cross cross on front of their nicknames, yabụ ị ga-ekpochapụ ìgwè ndị ọrụ. I nweghị ike ihichapụ onwe gị - maka nke a, ị ga-ahapụ otu, tupu ị pụọ, echefukwala ma kpochapụ ihe niile banyere otu nke dị na peeji nke nhazi data gara aga. Mgbe i kwusịrị ozi niile, pịa "otu ìgwè", ọ dị na peeji nke nwere ndepụta nke niile otu nke ị nọ na ya.

Mgbe ị hapụrụ ìgwè ahụ, ị ​​ga-echere oge, mgbe oge ụfọdụ, a ga-ehichapụ otu a, na ị nwekwara ike ịhapụ ìgwè ahụ site na bọtịnụ nke dị. Ọ bụ nke a na-enweghị isi nke ụzọ isi wepụ ìgwè ahụ na steam, ma na - aza ajụjụ ndị sitere na ndị ọrụ nke ọrụ a. N'ime oge, ọ ga - ekwe omume na ndị mmepe usoro ga - agbakwunye bọtịnụ dị iche iji hichapụ otu na Steam. Ma ruo ugbu a enweghi ohere dị otú ahụ na ikpo okwu egwuregwu.

Ugbu a, ị maara otu esi ehichapụ otu na Steam, anyị nwere olileanya na ozi a ga-enyere gị aka ịchọpụta otu esi arụ ọrụ na ìgwè Steam.