Iṅomi njikọta na profaịlụ Telegram na Android, iOS, Windows

Ọtụtụ ndị ọrụ na-achọ ịkọkọrịta vidiyo ndị dị ụtọ site na vidiyo vidio YouTube na ndị enyi ha. Nke a na-emekarị site na netwọk mmekọrịta ma ọ bụ ndị ozi ozugbo. Ọzọ, anyị ga-ele anya ọtụtụ ụzọ n'ụzọ zuru ezu, site na nke ị nwere ike ịkekọrịta vidiyo na nsụgharị dị iche iche nke onye ozi WhatsApp.

Vatsap bụ ngwa multiplatform, ma nweekwa sistemụ weebụ, ya mere, anyị ga-akọwa ụzọ, nyochaa ikpo okwu ọ bụla. Ihe niile ị ga - eme bụ ịgbaso ntuziaka ka ị nwee ike iziga ọ bụla vidiyo na enyi gị na WhatsApp.

Ịkekọrịta vidio vidio na ngwa ngwa mobile WhatsApp.

O di nwute, ị gaghị enwe ike iji WhatsApp na kọmputa ma ọ bụ na ihe nchọgharị ma ọ bụrụ na ịbanyeghị na smartphone tupu. Ya mere, ọtụtụ ndị ọrụ na-ejedebe nanị nsụgharị mobile. Zipu vidio si YouTube na ama gi ga enyere aka ole na ole.

Usoro 1: Zipu njikọ

Ngwa ngwa YouTube nwere ihe bara uru nke na-enye gị ohere ịnye njikọ ọsọ ọsọ na ọtụtụ netwọk mmekọrịta na ndị ozi ozugbo. N'ihi nke a, ị nwere ike ịkekọrịta vidiyo na Vatsap, nke a na-eme dị ka ndị a:

Download whatsapp maka gam akporo
Download WhatsApp maka iPhone

  1. Mwepụta Youtube ma mepee vidiyo achọrọ. Pịa akara ngosi akara iji mepee window ahụ. Kwuo.
  2. Họrọ ngwa site na listi. "Whatsapp". Biko mara na akara ngosi a na-egosi nanị ma ọ bụrụ na etinyeworị ozi ozugbo na ngwaọrụ mkpanaka.
  3. Gụọ kwa: Olee otú iji wụnye WhatsApp na Android-smartphone na iPhone

  4. Ngwa ga-amalite na-akpaghị aka, na ị ga-ahọrọ onye ọrụ ị chọrọ izipu vidio ahụ.

Usoro 2: Detuo njikọ

Usoro a ga-aba uru ma ọ bụrụ na ịchọrọ iziga ọtụtụ njikọ na vidiyo dị iche na YouTube na otu ozi. Nke a ga-achọ ihe ndị a:

  1. Nwee ngwa ngwa YouTube, mepee vidiyo wee pịa akara ngosi ahụ. "Ekekọrịta Video".
  2. Nhọrọ ihe a "Detuo njikọ".
  3. Gaa ngwa ngwa WhatsApp. Họrọ onye ọrụ ka ya na ha kparịta ụka.
  4. Kpatụ ma jide mkpịsị aka gị na ntinye ndenye iji gosipụta njirimara ndị ọzọ. Họrọ Tapawa.
  5. Ugbu a njikọ nke vidiyo ga-apụta na akara. Ị nwere ike ikwughachi usoro ndị a site na ịtinye nọmba achọrọ nke njikọ, mgbe ị ga-ehichapụ ya "Zipu".

Ịkekọrịta vidio vidio na WhatsApp maka Windows

Ngwa ngwa WhatsApp maka kọmputa na-enye gị ohere ikwurịta okwu na ndị enyi n'ejighị ekwentị. Ọ bụrụ na ịchọrọ izipu vidiyo site na PC, mgbe ahụ ọ dị mfe ịrụ ọrụ. Soro ntuziaka ndị a:

  1. Gaa lee vidiyo ahụ achọrọ na nsụgharị nke saịtị YouTube. E nwere ụzọ dị iche iche dị iche iche iji depụta njikọ ahụ - site na igbe ntinye, ichikota URL ahụ na ideghari ya na oge ederede. Pịa aka nri na ihe efu nke onye ọkpụkpọ ahụ iji gosipụta menu site na ihe nnomi.
  2. Mepee ngwa Vatsap wee họrọ nkata ebe ịchọrọ izipu njikọ vidiyo.
  3. Hụ njikọ ahụ n'ime akara ederede site na ịpị igodo dị ọkụ. Ctrl + V wee pịa "Zipu".

Ọ bụrụ na achọrọ, ị nwere ike izipu njikọ dị iche iche n'otu oge site na ibeghachite ha ma tinye ha n'ime akara ederede.

Ịkekọrịta vidio vidio na ibe weebụ nke WhatsApp

N'okwu ahụ mgbe ị na-enweghị ngwa Vatsap na kọmputa gị, ịkwesighi ibudata ya ka ịkekọrịta njikọ na vidiyo. A pụrụ ime ihe ndị a na ntanetị nke onye ozi ahụ, a na-eme nke a dị ka ndị a:

Gaa na isi peeji nke ibe weebụ nke WhatsApp

  1. Mepee vidiyo achọrọ na njirimara zuru oke nke saịtị YouTube ma detuo njikọ ya.
  2. Gaa na saịtị nke ibe weebụ WhatsApp ma banye na iji smartphone gị ma ọ bụ mbadamba. Iji mee nke a, binyere ntuziaka ndị egosiri na ihuenyo.
  3. Ọzọ, a ga-egosipụta windo nke yiri ka ọ bụ ngwa kọmputa. Lee họrọ mkparịta ụka achọrọ site na ịpị avatar onye ọrụ.
  4. Fanye njikọ ahụ na ntinye ederede iji hotkey Ctrl + Vma zipụ ozi na onye ọrụ.

Anyị gbalịrị ịkọwa n'ụzọ zuru ezu usoro nke izipụ vidio site na YouTube na nsụgharị dị iche iche nke onye ozi WhatsApp. Dịka ị nwere ike ịhụ, ọ dị mfe na ọbụlagodi onye ọrụ na - enweghị uche na - eme nke a; naanị ị ga - agbaso ndụmọdụ ndị dị n'elu.

Hụkwa: Otu esi edebanye aha na WhatsApp na gam akporo-smartphone, iPhone na PC