Wepụ kọntaktị site na ekwentị Android agbajiri


Ọtụtụ ndị ọrụ Windows ga-ekweta na iTunes, nke na-achịkwa ngwaọrụ Apple, enweghị ike ịkpọ ezigbo maka sistemụ arụmọrụ a. Ọ bụrụ na ị na-achọ àgwà ọzọ maka Aytüns, gbanwee ntị gị na ngwa dị ka iTools.

Aytuls bụ ihe dị elu ma rụọ ọrụ ọzọ na iTunes a na-ewu ewu, nke ị nwere ike ijikwa ngwaọrụ Apple. Ọrụ nke iTools dị elu karịa Aytyuns, nke anyị ga-agbalị ịnwapụta gị n'isiokwu a.

Ihe omumu: Otu esi eji iTools

Ngosipụta ọkwa dị nfe

Ndabere wijetị na-agba ọsọ n'elu windo nile ga-eme ka ị gbanwee na ọnọdụ nke ụgwọ ngwaọrụ gị.

Ozi Ngwaọrụ

Mgbe jikọtara ngwaọrụ na kọmputa site na iji eriri USB, Aytuls ga-egosipụta ozi gbasara ya: aha, os, jailbreak, ọnụ ọgụgụ nke ohere na-eji na ihe ọmụma zuru ezu banyere ụdị data ndị na-eburu oke ohere na ọtụtụ ndị ọzọ.

Jikwaa nchịkọta egwu gị

Nanị igodo ole na ole na ị ga-ebufe gị dum collection music na ngwaọrụ Apple gị. Ọ bụ ihe kwesịrị ịrịba ama na ịmalite ịdegharị egwu ị chọrọ ịdọrọ egwu n'ime window mmemme - usoro a ka dị mma karịa ka e mebere ya na iTunes.

Njikwa foto

Ọ bụ ihe dị ịtụnanya na na Aytyuns ha atụkwasịghị atụmatụ njikwa na foto. Na iTools, a na-emepụta atụmatụ a n'ụzọ dị irè - ị nwere ike ibupụ ma họrọ na ihe oyiyi niile sitere na ngwaọrụ Apple na kọmputa.

Njikwa vidiyo

Dị ka ihe gbasara foto ahụ, n'otu ngalaba dị iche iche Aytuls na-enye ikike ịchịkwa vidiyo.

Nchịkọta nchịkọta akwụkwọ

Na agbanyeghị, ma otu n'ime ndị kasị mma na-agụ maka iPhone na iPad bụ ngwa iBook. Tinye obere akwụkwọ e-akwụkwọ na usoro a iji gụọ ha na e mesịrị na ngwaọrụ ahụ.

Data sitere na ngwa

Ịga na ndị nwere ike ikwu na "Ozi", ị nwere ike ịhụ ọdịnaya nke kọntaktị gị, ndetu, ibe edokọbara na Safari, ntinye kalenda na ọbụna ozi SMS niile. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ịnwere ike ime nkwado nke data a ma ọ bụ, ọzọ, wepụ ha kpamkpam.

Mepụta ụdaolu

Ọ bụrụ na ọ dịtụla mgbe ị mepụtara ụdaolu site na iTunes, mgbe ahụ na ị maaraworị na nke a abụghị ọrụ dị mfe.

Na mmemme Aytuls enwere ngwá ọrụ dị iche iche nke na-enye gị ohere iji ngwa ngwa mepụta ụdaolu site na egwu dị ugbu a, wee tinye ya ozugbo na ngwaọrụ ahụ.

Onye njikwa faili

Ọtụtụ ndị ọkachamara nwere ahụmahụ ga-enwe ekele maka ọnụnọ nke onye njikwa faịlụ na-enye gị ohere ilele ọdịnaya nke nchekwa niile na ngwaọrụ ahụ, ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, jikwaa ha, dịka ọmụmaatụ, na-agbakwunye ngwa DEB (ọ bụrụ na ị nwere JailBreack).

Ịnyefe data ọsọ ọsọ site na ngwaọrụ ochie gaa ọhụrụ

Ihe mara mma nke na-enye gị ohere ịnyefe ozi niile site n'otu ngwaọrụ gaa na ọzọ. Nanị jikọọ ya na kọmputa gị site na iji eriri USB ma na-agba ọsọ ngwaọrụ "Data Migrate".

Mmekọrịta Wi-Fi

Dị ka ọ dị banyere Aytyuns, ọrụ na iTools na Apple-ngwaọrụ nwere ike ịrụ n'enweghị njikọ kpọmkwem na kọmpụta site na iji eriri USB - naanị ịkwesịrị ịrụ ọrụ ọrụ Wi-Fi.

Ama batrị

Nweta ozi gbasara ike batrị, ọnụ ọgụgụ nke ụgwọ ọrụ zuru oke, okpomọkụ, na ozi ndị ọzọ bara uru ga-eme ka ị mara ma batrị chọrọ ịgbanwe ma ọ bụ ma.

Dekọọ vidiyo ma mepee ihuenyo si na ihuenyo ngwaọrụ

Ihe bara ezigbo uru, karịsịa ma ọ bụrụ na ịchọrọ iji foto ma ọ bụ nkuzi vidiyo.

Mepụta screenshots site na ihuenyo nke ngwaọrụ gị ma ọ bụ na-edekọ vidio - a ga-echekwa ihe a nile na nchekwa gị nke dị na kọmputa gị.

Hazie ihuenyo ngwaọrụ

Gbanwee, wepu, ma dozie ngwa ndị etinye na isienyo nke ngwaọrụ Apple gị.

Njikwa ndabere

Apple maara maka eziokwu ahụ bụ na ọ bụrụ na enwere nsogbu na ngwaọrụ ma ọ bụ gbanwee ọhụrụ, ị nwere ike ịmepụta nchekwa ndabere mgbe ahụ, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, weghachite ya. Jikwaa nkwado gị site na Aytuls, ma zọpụta ha n'ebe ọ bụla dị na kọmputa ahụ.

Njikwa ụlọ ahịa ICloud

N'ihe banyere iTunes, iji nwee ike ịlele foto uploaded to iCloud, ịkwesịrị ịwụnye software dị iche maka Windows.

Ntuchi na-enye gị ohere ile foto echekwara na ígwé ojii ahụ, na windo ngwa n'enweghị nbudata ngwanrọ ọzọ.

Ngwaọrụ kachasị mma

Nsogbu na ngwaọrụ Apple bụ na ha na-ejikọta cache, kuki, faịlụ nwa oge na ụrọ ndị ọzọ, nke "na-eri" n'ebe dị anya site na njedebe na-enweghị ngwụcha na ụgbọala, na ọbụna na-enweghị ike ịmecha ya na ngwaọrụ ndị a.

Na Aytuls ị nwere ike iwepụ ozi dị otú ahụ n'ụzọ dị mfe, si otú a na-ahapụ ohere n'elu ngwaọrụ ahụ.

Uru:

1. Ọrụ dị egwu nke na-adịghị ọbụna na-abịa nso na Aytyuns;

2. Njiri dị nro, nke dị mfe nghọta;

3. Achọghị ka iTunes na-agba ọsọ;

4. Ekekọrịtara n'efu.

Ọghọm:

1. Enweghị nkwado maka asụsụ Russian;

2. Ọ bụ ezie na usoro ahụ anaghị achọ nkwụsị nke Aytyuns, a ghaghị itinye ngwá ọrụ a na kọmputa ahụ, ya mere, anyị na-ekwu na nhụba a na-adịghị mma na iTools.

Anyị gbalịrị ịdepụta isi atụmatụ nke ndị Aytuls, ma ọ bụghị mmadụ nile nwere ike ịbanye na isiokwu ahụ. Ọ bụrụ na ị naghị enwe obi ụtọ na ọsọ na ike nke iTunes - maa akwụ ụgwọ uche gị na iTools - nke a bụ ọrụ, adaba na, karịsịa, ngwa ngwa maka ijikwa iPhone, iPad na iPod site na kọmputa gị.

Download Aytuls maka n'efu

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ

Esi agbanwe asụsụ n'asụsụ iTools NDools anaghị ahụ iPhone: isi ihe kpatara nsogbu ahụ Ngwọta maka Jikọọ na iTunes iji ọkwa ọkpụkpọ Otu esi eji iTools

Kesaa isiokwu na netwọk mmekọrịta:
Ndị na-echere onwe ha bụ ezigbo nhọrọ ọzọ na iTunes, na-enyekwu ohere maka mmekọrịta na iPhone, iPad, iPod.
System: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2003, 2008 XP, Vista
Atiya: Mmemme Nyocha
Onye Mmepụta: Thinksky
Ọnụ: Free
Size: 17 MB
Asụsụ: Russian
Version: 4.3.5.5