Nhọrọ asụsụ na Odnoklassniki

Ọ bụrụ na ihiere abanye na oge na-adịghị mma mgbe ị debanyere akaụntụ Google gị ma ugbu a ị pụghị ile ụfọdụ vidiyo na YouTube n'ihi nke a, mgbe ahụ ọ dị mfe idozi. Onye ọrụ a chọrọ naanị ịgbanwe ụfọdụ data na ntọala ozi nkeonwe. Ka anyị lebakwuo anya n'otú ị ga-esi agbanwe ụbọchị ịmụrụ gị na YouTube.

Esi gbanwee afọ na YouTube

O bu ihe nwute, na nbudata YouTube nke ozo ka enweghi oru nke na - enye gi ohere igbanwe afo, ya mere na n'isiokwu a anyi ga - atarita nani otu esi eme ya site na njirimara nke saịtị di na komputa. Tụkwasị na nke ahụ, gwakwara gị ihe ị ga-eme ma ọ bụrụ na agbanyere akaụntụ ahụ n'ihi ezughị okè ụbọchị ọmụmụ.

Ebe ọ bụ na profaịlụ YouTube bụkwa akaụntụ Google n'otu oge ahụ, ntọala anaghị agbanwe kpam kpam na YouTube. Iji gbanwee ụbọchị ọmụmụ ị chọrọ:

  1. Gaa na YouTube weebụsaịtị, pịa akara ngosi profaịlụ gi ma gaa "Ntọala".
  2. Lee ebe a "Ozi Ochie" chọta ihe "Ntọala akaụntụ" ma mepee ya.
  3. A ga-akpali gị ugbu a na peeji nke profaịlụ Google gị. Na ngalaba "Eziokwu" gaa "Ozi Nkeonwe".
  4. Chọta ihe "Ụbọchị ọmụmụ" ma pịa akụ na aka nri.
  5. N'adịghị ụbọchị ọmụmụ, pịa na akara pensụl ka ị gaa edezi.
  6. Melite ozi ma echefukwala izoputa ya.

Oge gị ga-agbanwe ozugbo, mgbe nke ahụ gasịrị, ọ ga-aga YouTube ma nọgide na-ele vidiyo.

Ihe ị ga-eme mgbe ị na-egbochi akaụntụ gị n'ihi afọ ọjọọ

Mgbe ị debanyere profaịlụ Google, a chọrọ onye ọrụ iji kọwaa ụbọchị ọmụmụ. Ọ bụrụ na afọ gị akọwapụtara erughị afọ iri na atọ, ịnweta akaụntụ gị dị oke mma na mgbe ụbọchị 30 gasịrị, a ga-ehichapụ ya. Ọ bụrụ na ị gosipụtara oge dị otú ahụ n'ụzọ na-ezighị ezi ma ọ bụ na mberede gbanwere ntọala, ị nwere ike ịkpọtụrụ ọrụ nkwado na-akwado na ị bụ ụbọchị ọmụmụ. A na-eme nke a dị ka ndị a:

  1. Mgbe ị na-agbalị ịbanye, njikọ pụrụ iche ga-apụta na ihuenyo ahụ, na ịpị nke ị ga-achọ iji mejupụta ụdị ahụ a kapịrị ọnụ.
  2. Nchịkọta Google na-achọ ka ị zigara ha akwụkwọ kọmputa nke akwụkwọ edemede, ma ọ bụ mee ka e si na kaadị na-ebufe ego iri atọ. A ga-ezigafe ọrụ a maka ọrụ nchekwa ụmụaka, ma a ga-egbochi ego ruru otu dollar na kaadị ruo ọtụtụ ụbọchị, a ga-alọghachi na akaụntụ ahụ ozugbo ndị ọrụ nyochaa njirimara gị.
  3. Ịlele ọnọdụ nke arịrịọ ahụ dị mfe - gaa na nbanye peeji nke ma tinye nkọwa nbanye gị. N'ọnọdụ ahụ mgbe profaịlụ ahụ adịghị emeghe, ọnọdụ nke arịrịọ ahụ na-egosi na ihuenyo.
  4. Gaa na akaụntụ nbanye akaụntụ Google

Mgbe ụfọdụ, ego nlele ahụ ruo izu ole na ole, ọ bụrụ na i zigara pasent 30, afọ a ga-ekwenye ozugbo na mgbe awa ole na ole ga-alọghachite akaụntụ ahụ.

Gaa na akwukwọ nkwado Google

Taa, anyị enyochare usoro nke ịgbanwe afọ na YouTube, ọ dịghị ihe dị mgbagwoju anya na nke a, a na-eme omume niile na minit ole na ole. Anyị chọrọ ịdọrọ uche nke ndị nne na nna na ịkwesighi ịmepụta profaịlụ nwatakịrị ma gosipụta afọ iri asatọ na asatọ, n'ihi na mgbe a wepụrụ ihe mgbochi a ma ị nwere ike ịsụ ngọngọ na ihe ijuanya.

Hụkwa: Ịkwụsị YouTube site na nwa ahụ na kọmputa