Esi ibudata X3DAudio1_7.dll wee dozi njehie "Usoro ihe omume ahụ agaghị agba ọsọ"

Ọ bụrụ na ịhụ njehie "Ịmepụta ihe omume a agaghị ekwe omume mgbe ịmalite egwuregwu ọ bụla n'ihi na kọmputa ahụ enweghị X3DAudio1_7.dll", ị ga-achọpụta otú ibudata mbụ X3DAudio1_7.dll site na ebe nrụọrụ weebụ gọọmenti, dozie njehie ahụ gosiri ma malite egwuregwu gị. Usoro dị mma maka Windows 10, 8 na Windows 7, x64 na 32-bit.

Nke mbụ na nke kachasị mkpa: ị gaghị ebudata faịlụ a site na ihe dị iche iche - Nchịkọta DLL, tụba na System32 na SysWOW64, wee gbalịa debanye ya na usoro ahụ site na iji "Run" na regsvr32 X3DAudio1_7.dll - Nke a abụghị usoro a ga - eji mee ihe na ọnọdụ a, na, ọzọ, nke a agaghị edozi njehie (ma ọ bụ mee ka ozi ọhụrụ na-ekwu na ọ dịghị faịlụ ọzọ na kọmputa).

Esi edozi njehie "X3DAudio1_7.dll na-efu na kọmputa" n'ụzọ ziri ezi

The X3DAudio1_7.dll faịlụ bụ otu n'ime DLLs nke mejupụtara components nke DirectX 9 nke a chọrọ iji na-agba ọtụtụ egwuregwu na mmemme. N'otu oge ahụ, ọ bụrụgodị na ị nwere Windows 10 na DirectX 12/11 arụnyere na komputa gị, nke a apụtaghị na ọ dịghị gị mkpa DirectX 9 ụlọ akwụkwọ - ọ bụrụ na e dere egwuregwu ahụ maka mbipute a, ọ pụtara na ị chọrọ ha, ma ị nweghị ha (site na ndabara na ikpeazụ A na-efu nsụgharị Windows).

Ụzọ ziri ezi iji budata X3DAudio1_7.dll maka Windows 10 / 8.1 / 7 na dozie njehie ahụ mejupụtara nzọụkwụ ndị a

  1. Gaa na weebụsaịtị Microsoft website //www.microsoft.com/ru-ru/download/35 ma budata DirectX web installer.
  2. Gbaa ngwa ngwa weebụ, kwenye na usoro ikikere, ma chere mgbe usoro ihe omume ahụ nyochaa faịlụ DirectX na-efu na komputa gị ma gosipụta nha faịlụ ndị ịchọrọ ibudata. Pịa Ọzọ.
  3. Mgbe nbudata na nwụnye, faịlụ niile dị mkpa iji na-agba ọsọ ahụ, tinyere X3DAudio1_7.dll, ga-adị na kọmpụta ahụ na nchekwa kwesịrị ekwesị ma debara aha ya n'usoro.

Ozugbo nke a gasịrị, ịnwere ike ịmalite egwuregwu ahụ, ozi na ịmepụta usoro ihe omume ahụ agaghị ekwe omume, n'ihi na kọmputa ahụ adịkwaghị X3DAudio1_7.dll ị gaghị ahụ.

Esi budata X3DAudio1_7.dll site na saịtị ọrụ - nkuzi vidiyo

Video on how to download X3DAudio1_7.dll, nke na-efu na kọmputa maka Windows 10, 8 na Windows 7 x64 na x86 ma dozie njehie mgbe ị na-amalite egwuregwu na mmemme

N'ikpeazụ, ana m echeta mgbe niile na iji dozie njehie "DLL adịghị na kọmpụta", ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na ọ dịghị mkpa ibudata faịlụ DLL site na ebe ọzọ, chọpụta ihe faịlụ ahụ bụ na ihe ọ bụ otu ihe ma wụnye software dị mkpa site na iji usoro ọrụ .