Esi nyefee WhatsApp site na iPhone na iPhone


WhatsApp bụ onye ozi ọsọ ọsọ nke na-achọghị mmeghe. Nke a bụ eleghị anya ngwá ọrụ cross-platform kachasị ewu ewu maka nkwurịta okwu. Mgbe ị na-agagharị na iPhone ọhụrụ maka ọtụtụ ndị ọrụ, ọ dị mkpa ka echekwara ozi nile ezuru na onye ozi a. Taa, anyị ga-agwa gị otu esi ebufee WhatsApp site na iPhone na iPhone.

Ịnyefe WhatsApp site na iPhone na iPhone

N'okpuru ebe a, anyị ga-ele anya ụzọ abụọ dị mfe iji nyefee ozi niile echekwara na WhatsApp site n'otu iPhone gaa na ọzọ. Ime nke ọ bụla n'ime ha na-ewe gị oge kachasị nta.

Usoro 1: dr.fone

Mmemme dr.fone bụ ngwá ọrụ nke na-enye gị ohere ịnyefe data site na ndị ozi ozugbo site n'otu iPhone gaa na ekwentị ọzọ na-agba ọsọ na iOS. N'ihe atụ anyị, anyị ga-atụle ụkpụrụ nke ịnyefe VotsAp site na iPhone na iPhone.

Download dr.fone

  1. Download usoro mmemme a site n'aka onye mmepụta ọrụ nke onye ọrụ ahụ na njikọ dị n'elu ma wụnye ya na kọmputa gị.
  2. Biko rịba ama, programmụ dr.fone bụ shareware, na njirimara dịka nbudata WhatsApp dị naanị mgbe ịzụtara ikikere.

  3. Gbaa usoro ihe omume a. Na windo ahụ, pịa bọtịnụ ahụ. "Weghachite Mgbasa Social".
  4. Akụkụ ahụ amalite ibudata. Ozugbo download ahụ zuru oke, windo ga-apụta na ihuenyo, n'aka ekpe nke ị ga-achọ imepe taabụ ahụ "Whatsapp", na n'aka nri gaa ngalaba "Nyefee Ozi WhatsApp".
  5. Jikọọ ngwa abụọ na kọmputa gị. A ghaghị ịkọwa ha: a ga-egosipụta ngwaọrụ ahụ n'akụkụ aka ekpe, bụ ebe a ga-esi nweta ozi ahụ, na n'akụkụ aka nri - nke a ga-edegharị ya. Ọ bụrụ na ha gbanwere, na etiti pịa bọtịnụ ahụ. "Ndagharị". Iji malite ịnyefe akwụkwọ ozi, pịa bọtịnụ dị n'akụkụ aka nri ala. "Nyefee".
  6. Biko mara na mgbe ị na-ebugharị mkparịta ụka si n'otu iPhone gaa na ọzọ, site na mbụ ngwaọrụ a ga-ehichapụ ozi niile.

  7. Ihe omume ahụ ga-amalite usoro ahụ, ogologo oge ga-adabere na ọnụọgụ data. Ozugbo ọrụ dr.fone rụchara, kpochapụ smartphones site na kọmpụta, wee banye na iPhone nke abụọ na nọmba ekwentị gị - a ga-egosipụta ozi niile.

Usoro 2: iCloud mmekọrịta

Usoro a site na iji ngwaọrụ ndabere iCloud kwesịrị iji ma ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ iji otu akaụntụ ahụ na iPhone ọzọ.

  1. Gbaa whatsapp. N'okpuru windo mepee taabụ ahụ "Ntọala". Na menu na-emepe, họrọ ngalaba "Mkparịta ụka".
  2. Gaa na ihe "Nkwado" ma pịa bọtịnụ ahụ "Mepụta otu".
  3. Naanị n'okpuru họrọ ihe "Akpaaka". N'ebe a ị nwere ike ịtọ oge nke VotsAp ga-eji kwado nkata niile.
  4. Ọzọ, mepee ntọala gị smartphone na n'elu window ahụ, họrọ aha akaụntụ gị.
  5. Gaa na ngalaba iCloud. Pịgharịa gaa ala ma chọta ihe ahụ. "Whatsapp". Jide n'aka na arụ ọrụ a.
  6. Ọzọkwa, na windo ahụ, chọta ngalaba "Nkwado". Mepee ya ma pịa bọtịnụ ahụ. "Mepụta ndabere".
  7. Ugbu a, ihe niile dị njikere ịgbanwe WhatsApp na iPhone ọzọ. Ọ bụrụ na enwere ozi ọ bụla na ekwentị ọzọ, ọ ga-achọ ka a kpochapụrụ kpamkpam, ya bụ, laghachi na ntọala ụlọ ọrụ.

    Gụkwuo: Otu esi rụọ ọrụ zuru ezu iPhone

  8. Mgbe windo nabatara na-egosi na ihuenyo, rụọ nhazi mbụ, na mgbe ịbanye na Apple ID gị, kwenye na aro ka ị weghachi site ndabere iCloud.
  9. Ozugbo mweghachi ahụ zuru oke, na-agba ọsọ WhatsApp. Ebe ọ bụ na abanyela ngwa ahụ, ị ​​ga-achọ ịdigharị na nọmba ekwentị ahụ, mgbe nke ahụ gasịrị, otu igbe ga-apụta na mkparịta ụka niile e kere na iPhone ọzọ.

Jiri usoro ọ bụla e depụtara na isiokwu ahụ ngwa ngwa na ngwa ngwa nyefe WhatsApp site n'otu apple smartphone gaa na nke ọzọ.