Windows 7 malitegharia na buut

Na ntụziaka a, anyị ga-agbalị iji dozie nsogbu ahụ na redio Malitegharịa ekwentị mgbe niile. Nke a nwere ike ime n'ihi ihe dịgasị iche iche, ma ihe ndị yiri ya, m nwere olileanya, m ga-enwe ike icheta.

Akụkụ abụọ nke ntụziaka a ga-akọwa otú ị ga-esi dozie njehie ahụ ma ọ bụrụ na Windows 7 malitegharia onwe ya mgbe ihuenyo ntụrụndụ na-enweghị ihe kpatara ya - ụzọ abụọ dị iche iche. Na nke ato, anyị ga-ekwu okwu banyere otu nhọrọ ọzọ: mgbe kọmputa malitegharia mgbe ị wụnye mmelite, mgbe nke ahụ gasịrị, ntinye mmelite ọzọ na-ede - na otú ahụ ruo mgbe ebighị ebi. Ya mere, ọ bụrụ na i nwere nhọrọ a, ị nwere ike ịga kpọmkwem n'akụkụ nke atọ. Hụkwa: Windows 10 dere ederede iji mezue melite ma malitegharịa.

Nwepu Nchekwa onwe Malite Windows 7

Nke a bụ eleghị anya ụzọ kachasị mfe iji nwaa mgbe Windows 7 malitegharịrị mgbe ọ bụ akpụkpọ ụkwụ. Otú ọ dị, ọ dị mwute ikwu na usoro a adịghị enye aka.

Ya mere, ị nwere ike iji windo nwụnye ma ọ bụ bọtịnụ flash boot na Windows 7 - ọ bụghị otu ihe ahụ sitere na nke ị wụnye sistemụ arụmọrụ na kọmputa.

Bọgharịa site na ụgbọala a na, mgbe ị na-ahọrọ asụsụ, na ihuenyo na bọtịnụ "Wụnye", kpatụ njikọ "System Restore". Ọ bụrụ na nke a gasịrị, windo na-egosi na ajụjụ "gịnị ga-arụ ọrụ sistemụ arụmọrụ?" (Ịchọrọ ka a gagharịa akwụkwọ ozi mkpụrụedemede dị ka ebe na-aga na sistemụ arụmọrụ), zaghachi "Ee". Nke a bara uru karịsịa ma ọ bụrụ na usoro a anaghị enyere aka ma ị ga-eji nke abụọ akọwapụtara na isiokwu a.

A ga-akpalikwa gị ịhọrọ oyiri Windows 7 maka mgbake: họrọ ma pịa "Na-esote".

Igwe ngwaọrụ mgbake na-egosi. Ihe dị n'elu ga-abụ "Mmalite Ndozi" - njirimara a na-enye gị ohere idozi ihe ndị kachasị emehie na-egbochi Windows ịmalite na-ejikarị. Pịa na njikọ a - mgbe nke ahụ gasịrị ị ghaghị ichere. Ọ bụrụ na ọ bụrụ na ị hụ ozi na-ekwupụta na enweghị nsogbu na mwepụta, pịa bọtịnụ "Cancel" ma ọ bụ "Cancel", anyị ga-anwale ụzọ nke abụọ.

Ndozi nsogbu ahụ site na ịmalitegharịa nhazi ndekọ

Na ngwaọrụ mgbake a malitere na usoro gara aga, na-agbaso usoro iwu ahụ. I nwekwara ike (ma ọ bụrụ na i jiribeghị usoro mbụ) iji malite usoro nchekwa Windows 7 na nkwado nkwado - na nke a, enweghị disk ga-achọrọ.

Ihe dị mkpa: niile ndị na-esonụ, anaghị m akwado iji ndị ọrụ novice mee ihe. Ndị ọzọ - na nsogbu onwe gị na ihe ize ndụ.

Rịba ama: Biko rịba ama na na nzọụkwụ ndị ọzọ, akwụkwọ ozi mbanye na kọmputa gị nwere ike ọ gaghị abụ C:, na nke a, jiri nke a họpụtara.

N'ime akara iwu, tinye C: ma pịa Tinye (ma ọ bụ akwụkwọ ozi ọzọ na colon - a na-egosipụta akwụkwọ edemede ahụ mgbe ị na-ahọrọ Os iji weghachite, ma ọ bụrụ na ị na-eji disk ma ọ bụ USB flash na nkesa os. leta C :).

Tinye iwu n'usoro, na-akwado ọnwụ ha ebe achọrọ:

CD & windo  system32  config  MD nnyefe ndabere *. * Backup CD RegBack copy *. * ...

Windows 7 ịmalitegharịa ndozi

Lezienụ anya n'ihe abụọ dị na iwu ikpeazụ - a chọrọ ha. Naanị, banyere ihe iwu ndị a na - eme: mbụ anyị na-aga na folda system32 config, mgbe ahụ anyị mepụtara nchekwa nchekwa, n'ime nke anyị na-edezi faịlụ niile site na nhazi - anyị na-echekwa ndabere. Mgbe nke ahụ gasịrị, gaa na folda RegBack nke a na-echekwa mbipụta mbụ nke Windows 7 ndekọ na idetuo faịlụ site n'ebe ahụ karịa ndị nke usoro ahụ na-eji.

Mgbe ịmechara nke a, malitegharịa kọmputa - ma eleghị anya, ọ ga-ebuba taa. Ọ bụrụ na usoro a enyereghị aka, mgbe ahụ anaghị m ama ihe ọzọ iji nye ndụmọdụ. Gbalịa ịgụ isiokwu ahụ amaliteghị Windows 7.

Windows 7 malitegharia oge mgbe ị wụnye mmelite

Nhọrọ ọzọ nke a na-ahụkarị bụ na mgbe Windows melite, ọ na-ebigharị, tinyekwa mmelite X site na N ọzọ, na-agbanyeghachi ọzọ, ya mere ka ọ bụrụ njedebe. N'okwu a, gbalịa ihe ndị a:

  1. Tinye usoro iwu na iweghachite usoro sitere na mgbasa ozi nwere ike ịmalite ma ọ bụ malite ọnọdụ nchedo na nkwado iwu (na paragraf mbụ, esi mee ya).
  2. Pịnye C: ma pịa Tinye (ọ bụrụ na ị nọ n'ọnọdụ mgbake, akwụkwọ mpịakọta nwere ike ịdị iche, ma ọ bụrụ na ọnọdụ nchekwa na nkwado nkwado - nke a ga-abụ C).
  3. Tinye cd c: windo winsxs ma pịa Tinye.
  4. Tinye del pending.xml ma gosi nhichapụ nke faịlụ ahụ.

Nke a ga-ehichapụ ndepụta nke mmelite na-echere nrụnye na Windows 7 kwesịrị ịmalitegharịa ọfụma mgbe ọ gbasịrị.

Enwere m olileanya na isiokwu a ga-aba uru nye ndị na-eche nsogbu ahụ a kọwara.