Otu esi agbanwe Apple ID


Na-arụ ọrụ na ngwaahịa Apple, a na-amanye ndị ọrụ ịmepụta akaụntụ ID Apple, na-enweghị mmekọrịta ya na ngwa na ọrụ nke onye na-emeputa mkpụrụ osisi kachasị oke agaghị ekwe omume. Ka oge na-aga, ozi a na Apple Aidie nwere ike ịghọ oge ochie, nke onye ọrụ nwere ike iji dezie ya.

Ụzọ ịgbanwe Apple ID

A na-edezi akaụntụ Apple site na isi mmalite dị iche iche: site na nchọgharị, jiri iTunes na iji ngwaọrụ Apple n'onwe ya.

Usoro 1: site na ihe nchọgharị

Ọ bụrụ na ịnwe ngwaọrụ ọ bụla na ihe nchọgharị na arụnyere na ịnweta ọrụ ịntanetị, enwere ike iji ya dezie akaụntụ ID Apple gị.

  1. Iji mee nke a, gaa na njikwa faili ID nke Apple na ihe nchọgharị ọ bụla ma abanye na akaụntụ gị.
  2. A ga-akpọrọ gị gaa na akaụntụ akaụntụ gị, ebe, n'eziokwu, usoro nhazi ahụ na-ewere ọnọdụ. Ngalaba ndị a dị maka edezi:
  • Akaụntụ N'ebe a, ị nwere ike ịgbanwe adreesị ozi-e adreesị, aha zuru ezu gị, yana ozi kọntaktị;
  • Nchedo Ka ọ na-apụta ìhè site n'aha ngalaba ahụ, ebe a ị nwere ohere ịgbanwe paswọọdụ na ngwaọrụ a tụkwasịrị obi. Tụkwasị na nke a, a na-ejikwa ikike abụọ na-achịkwa - n'oge a, ụzọ kachasị mma iji chekwaa akaụntụ gị, nke pụtara mgbe ịbanye na paswọọdụ, nkwenye ọzọ na itinye aka na akaụntụ gị na enyemaka nke nọmba ekwentị mkpokọta jikọtara ma ọ bụ ngwaọrụ tụkwasịrị obi.
  • Ngwaọrụ. Dịkarị, ndị ọrụ nke ngwaahịa Apple na-abanye n'ime akaụntụ na ọtụtụ ngwaọrụ: ngwaọrụ na kọmputa na iTunes. Ọ bụrụ na ịnweghịzi otu n'ime ngwaọrụ, ọ bụ ihe amamihe dị na ya iji wepu ya na listi ka ozi nzuzo nke akaụntụ gị wee bụrụ naanị gị.
  • Ịkwụ ụgwọ na nnyefe. Ọ na-egosi usoro ịkwụ ụgwọ (kaadị akụ ma ọ bụ nọmba ekwentị), nakwa adreesị nke akwụkwọ ọnụahịa ahụ.
  • Akụkọ Nke a bụ njikwa nke ndebanye aha na akwụkwọ akụkọ sitere na Apple.

Igbanwe Apple ID Email

  1. N'ọtụtụ ọnọdụ, ndị ọrụ kwesịrị ịrụ ọrụ a kpọmkwem. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịgbanwe email eji abanye na Apple Aid na ngọngọ ahụ "Akaụntụ" na nri pịa bọtịnụ "Gbanwee".
  2. Pịa bọtịnụ ahụ "Dezie ID ID".
  3. Tinye adreesị email ọhụrụ nke ga-aghọ ID Apple, wee pịa bọtịnụ ahụ "Nọgidenụ n'ihu".
  4. A ga-ezipụ koodu nkwenye isii isii na email ahụ akọwapụtara, nke ị ga-achọ igosi na igbe dị na saịtị ahụ. Ozugbo a zutere ihe a, ejirila ozi adreesị ọhụrụ ahụ mezue.

Gbanwee paswọọdụ

Na ngọngọ "Nchebe" pịa bọtịnụ "Gbanwee Paswọdu" ma soro ntuziaka usoro. Na nkọwa ndị ọzọ, a kọwara usoro mgbanwe paswọọdụ na otu n'ime isiokwu anyị gara aga.

Hụkwa: Otu esi agbanwe paswọọdụ site na ID ID

Gbanwee ụzọ ịkwụ ụgwọ

Ọ bụrụ na usoro ịkwụ ụgwọ ugbu a adịghị adaba, mgbe ahụ, ị ​​ga-enwe ike ịzụta ihe na Ụlọ Ahịa Store, Ụlọ Ahịa iTunes na ụlọ ahịa ndị ọzọ ruo mgbe ị gbakwunye ebe isi ego dị.

  1. Maka nke a na ngọngọ ahụ "Ịkwụ Ụgwọ na Nnyefe" họrọ bọtịnụ Dezie ozi ịgba ụgwọ.
  2. Na igbe mbụ ị ga-achọ ịhọrọ usoro ịkwụ ụgwọ - kaadị akụ ma ọ bụ ekwentị mkpanaaka. Maka kaadị ahụ, ị ​​ga-etinye data dịka ọnụọgụgụ, aha mbụ gị na aha ikpeazụ, ụbọchị ngwụcha, yana akara koodu nche atọ dị na azụ nke kaadị ahụ.

    Ọ bụrụ na ịchọrọ iji nguzobe nke ekwentị mkpanaka dị ka isi iyi nke ịkwụ ụgwọ, ị ga-achọ ịkọ nọmba gị, wee kwenye ya na koodu ahụ a ga-enweta na ozi SMS. Anyị na-adọrọ uche gị gaa n'eziokwu ahụ bụ na ịkwụ ụgwọ site na nkwụsịtụ agaghị ekwe omume nanị maka ndị ọrụ dịka Beeline na Megafon.

  3. Mgbe akọwapụtara nkọwa zuru ezu nke ụzọ ịkwụ ụgwọ, gbanwee site na ịpị bọtịnụ ahụ n'aka nri. "Chekwa".

Usoro 2: site na iTunes

A na-etinye ITunes na kọmputa nke ọtụtụ ndị ọrụ Apple, n'ihi na ọ bụ ngwá ọrụ kachasị na-eme ka njikọ dị n'etiti ngwaọrụ na kọmputa. Mana nke a, iTunes na-enye gị ohere ijikwa profaịlụ Apple Eid gị.

  1. Gbaa ọsọ Aytyuns. Na nkụzi ihe omume, mepee taabụ ahụ "Akaụntụ"wee gaa mpaghara "Lee".
  2. Iji nọgide n'ihu, ị ga-ezipụta paswọọdụ maka akaụntụ gị.
  3. Ihuenyo na-egosiputa ozi gbasara Apple ID gị. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịgbanwe data nke Apple ID gị (adreesị ozi-e, aha, paswọọdụ), pịa bọtịnụ "Dezie na appleid.apple.com".
  4. Nchọgharị ndabara ga-amalite na-akpaghị aka na ihuenyo ma degharịa na peeji nke ebe ị ga-ebu ụzọ họrọ mba gị.
  5. Ọzọ, a ga-egosipụta windo ikike na ihuenyo ahụ, ebe omume ndị ọzọ n'akụkụ gị ga-abụ otu ihe ahụ dịka akọwara na usoro mbụ.
  6. N'otu aka ahụ, ọ bụrụ na ịchọrọ idezi ozi ịgba ụgwọ gị, usoro a ga-eme naanị na iTunes (na-enweghị ịga nchọgharị). Iji mee nke a, na windo ozi ahụ, bọtịnụ ahụ dị nso ebe ịkọ usoro ịkwụ ụgwọ Dezie, na ịpị ya ga-emeghe menu nhazi, nke ị nwere ike ịtọ usoro nkwụnye ụgwọ ọhụrụ na Ụlọ Ahịa iTunes na ụlọ ahịa Apple ndị ọzọ.

Usoro 3: site na ngwaọrụ Apple

Na-edezi Apple Aidie nwere ike ime iji ngwaọrụ gị: iPhone, iPad ma ọ bụ iPod Touch.

  1. Kwado Ụlọ Ahịa na ngwaọrụ gị. Na taabụ "Mkpokọta" Gaa na njedebe nke ibe ma pịa Apple Aidie.
  2. Ntinye nhọrọ ga-apụta na ihuenyo, nke ị ga-eji pịa bọtịnụ ahụ. "Lee ID ID".
  3. Iji nọgide n'ihu, usoro ahụ ga-achọ ka ị tinye paswọọdụ akaụntụ gị.
  4. Safari ga-amalite ozugbo na ihuenyo ma gosi ozi gbasara ID ID gị. Lee ebe a "Ozi Ịkwụ Ụgwọ", ị nwere ike ịtọ ụzọ ọhụrụ iji kwụọ ụgwọ maka ịzụrụ. Ọ bụrụ na ịchọrọ idezi ID ID gị, ya bụ, gbanwee ozi agbakwunyere, paswọọdụ, aha, kpatụ aha ya na mpaghara elu.
  5. Nchịkọta nhọrọ ga-apụta na ihuenyo nke, nke mbụ, ị ga-achọ ịhọrọ mba gị.
  6. Ịgbaso na ihuenyo ahụ ga-egosipụta windo nbanye na mbụ na Apple ID, ebe ị ga-achọ ezipụta nzere gị. Omume niile na-esochi ya kwekọrọ na ndụmọdụ ndị a kọwara na usoro mbụ nke isiokwu a.

Nke ahụ bụ maka taa.