Convertilla - mfe free video converter na Russian

Edeela m ihe karịrị otu ugboro banyere ndị na-agbanwegharị vidio dị iche iche, oge a ọ ga-abụ maka otu onye ọzọ - Mgbanwe. Usoro a bụ ihe a ma ama maka ihe abụọ: ọ naghị anwa ịwụnye ngwanrọ na-achọghị na kọmpụta gị (dika enwere ike ịhụ na ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ihe omume niile dị otú a) ma ọ dị nnọọ mfe iji.

Site n'enyemaka nke Convertilla, ị nwere ike tọghata vidiyo site na MP4, FLV, 3GP, MOV, WMV na MP3 formats (ma ọ bụrụ, dịka ọmụmaatụ, ịkwesịrị ịkpụ ụda site na vidiyo). Ihe omume a nwekwara profaịlụ profaịlụ maka Android, iPhone na iPad, Sony PSP na PlayStation, XBOX 360 na ngwaọrụ ndị ọzọ na sistemụ arụmọrụ. Ihe omume ahụ jikọtara na Windows 8 na 8.1, Windows 7 na XP. Hụkwa: ndị na-emegharị vidiyo kacha mma na Russian.

Ntinye na ojiji nke ngwanrọ ngwanrọ video

Ịnwere ike ibudata nsụgharị nsụgharị nke nsụgharị nke vidiyo a na free na saịtị ọrụ: //convertilla.com/ru/download.html. Ntinye ya agaghị eme ka nsogbu, dị nnọọ pịa "Ọzọ."

Mgbe ịmalitere usoro ihe omume a, ị ga-ahụ windo dị mfe nke ntụgharị niile a na-ewere ọnọdụ.

Mbụ ị chọrọ ịkọwa ụzọ na faịlụ ahụ ịchọrọ ịtụgharị (ị nwekwara ike ịdọrọ faịlụ ahụ na windo mmemme). Mgbe nke ahụ gasịrị - debe usoro nke video, vidio na ogo ya. Ọ na-anọgide na ịpị bọtịnụ "Tọghata" iji nweta faịlụ ahụ na usoro ọhụrụ.

Na mgbakwunye, na taabụ "Ngwaọrụ" na video converter, ị nwere ike ịkọwa maka ihe iche ngwaọrụ a ghaghị imegharịrị - Android, iPhone ma ọ bụ ụfọdụ. N'okwu a, ntọghata a ga-eji profaịlụ arụnyere.

Ngbanwe onwe ya na-apụta ngwa ngwa (Otú ọ dị, n'ime ihe omume ndị dị otú ahụ, ọsọ dịka otu, echeghị m na ebe a ka anyị ga-achọta ihe dị mkpa). A na-akpọ faịlụ a na ngwaọrụ ahụ n'enweghị nuances ọ bụla.

Iji chịkọta, ọ bụrụ na ịchọrọ onye ntụgharị vidiyo dị mfe na Russian, na-enweghị ọtụtụ ntọala na ọrụ ndị ị na-ejikarịghị eme ihe, usoro nnwere onwe free Convertilla bụ ezigbo nhọrọ maka nzube a.