Onye na-eme ihe ntụgharị ngwa ngwa 2.3.1


Mgbe ị na-ekpebi imechi akaụntụ Instagram ugbu a na kọmputa gị, ị nwere ike ịbanye. Banyere otu ị ga - esi arụ ọrụ a, a ga - atụlekwa ya n'isiokwu ahụ.

Anyị na-ahapụ Instagram na kọmputa

Ụzọ nke profaịlụ nke netwọk mmekọrịta ga-adabere kpọmkwem ebe ị na-eji kọmputa Instagram.

Usoro 1: Web Version

Ọrụ a na-ewu ewu nwere nsonaazụ weebụ, nke, dị mwute na, enweghị ike ịnya isi otu ọrụ dịka ngwa ahụ. Mana ka, saịtị Instagram ga-enwe ike ịnagide ọtụtụ ọrụ, dịka ọmụmaatụ, chọta profaịlụ mmasị na ịdenye aha na ha.

Gaa na saịtị Instagram

  1. Ọ bụrụ na ịbanyela na akaụntụ gị, mgbe ị na-aga na saịtị Instagram, a ga-enweta ndepụta ozi na ihuenyo. Gaa na profaịlụ gị site na ịpị akara ngosi kwekọrọ na akụkụ aka nri aka nri.
  2. Na windo na-esote, na nso nbanye, pịa akara ngosi ahụ na nkedo. Ntinye nhọrọ ga - apụta na ihuenyo nke ị ga - ahọrọ bọtịnụ "Akara".

Na nsonye na-esonụ, akaụntụ gị ga-apụ.

Usoro 2: Ngwa maka Windows

Ndị ọrụ nke Windows 8 na n'elu nwere ohere ịnweta ụlọ ahịa ngwa-ngwa, nke Instagram nwere ike ibudata. N'ihe atụ nke ngwọta a, anyị na-atụle ọpụpụ si akaụntụ ahụ.

  1. Malite Instagram. N'okpuru windo ahụ, mepee taabụ ukwu na nri. N'otu oge na ibe profaịlụ, pịa akara ngosi jigon na akuku aka nri.
  2. N'akụkụ aka ekpe nke windo ahụ meghere, pịgharịa gaa na njedebe nke ndepụta ahụ. Ọ bụrụ naanị otu akaụntụ ejikọrọ na ngwa, họrọ bọtịnụ "Akara".
  3. N'otu ọnọdụ ahụ, mgbe ị na-eji akaụntụ abụọ ma ọ bụ karịa, bọtịnụ abụọ ga-adị gị:
    • Oge njedebe [aha njirimara]. Ihe a ga - enye gị ohere ịpụ naanị maka ibe a.
    • Debanye na akaụntụ niile. N'ihi ya, a ga-arụpụta mmepụta maka profaịlụ niile ejikọrọ na ngwa ahụ.
  4. Họrọ ihe kwesiri ekwesiri ma gosipụta ibumnuche gi igapu.

Usoro 3: Android Emulator

Na ọnọdụ mgbe kọmputa na-agba ọsọ Windows 7 na usoro nke obere usoro sistemụ, naanị nhọrọ iji mee ihe ngwa ngwa Instagram bụ iji wụnye gam akporo emulator. Tụlee usoro na-esonụ maka ihe atụ nke usoro Andy.

  1. Gbaa Android emulator, na ya Instagram. N'elu ala, mepee taabụ ukwu na nri. N'otu oge na profaịlụ gị, họrọ akara ngosi dị n'akụkụ aka nri aka nri na ellipsis.
  2. A ga-akpọrọ gị gaa na ntọala. Gaa na njedebe nke ndepụta a. Dị ka nke abụọ, ọ bụrụ na ị nwere otu akaụntụ ejikọrọ, họrọ bọtịnụ "Akara" ma gosipụta ihe a.
  3. N'otu ọnọdụ ahụ, mgbe ejiri akaụntụ abụọ ma ọ bụ karịa jikọọ na ngwa ahụ, họrọ bọtịnụ ahụ "Njedebe oge [aha njirimara]"iji pụọ na peeji nke ugbu a, ma ọ bụ "Nbanye na akaụntụ niile"nke, ya mere, ga-ekwe ka ịhapụ akaụntụ niile metụtara.

Ụbọchị dị ugbu a bụ ụzọ niile ị ga esi esi na Instagram profaịlụ na kọmputa gị. Anyị nwere olileanya na isiokwu a ga-enyere gị aka.