Ihe ị ga - eme mgbe njehie ahụ "Ntinye ntinye na usoro ahụ adịghị ahụ na DLL ADVAPI32.dll"


Njehie a na-apụtakarị na kọmputa ndị na-agba Windows XP. Eziokwu bụ na usoro ahụ na-ezo aka na usoro nke na-adịghị na nke a nke Windows, nke bụ ya mere ọ daa. Otú ọ dị, a pụkwara ịchọta nsogbu a na nsụgharị ndị ọzọ nke Osimiri Redmond, ebe ọ na-apụta n'ihi ọdịdị nke oge a na-akọwapụta na njehie nke ọbá akwụkwọ dị omimi.

Nhọrọ maka idozi njehie "Achọpụtaghị usoro ntinye n'ime DLL ADVAPI32.dll"

Ngwọta maka nsogbu a dabere na mbipute Windows gị. Ndị ọrụ XP, nke mbụ, kwesịrị iweghachị egwuregwu ahụ ma ọ bụ mmemme ahụ, mmalite nke na-eme ka njehie pụta. Windows Vista na ndị ọrụ ọhụrụ, na mgbakwunye na nke a, ga-enyekwa aka site na dochie ọbá akwụkwọ - na aka ma ọ bụ site na enyemaka nke software ndị ọkachamara.

Usoro 1: DLL Suite

Ihe omume a bụ ngwọta dị nnọọ ukwuu iji dozie ọtụtụ nsogbu. Ọ ga - enyere anyị aka ịnagide njehie ahụ na ADVAPI32.dll.

Download DLL Suite

  1. Mepee ngwa. N'aka ekpe, na nchịkọta nhọrọ, ịkwesịrị ịpị "Ibu Ibu DLL".
  2. Na igbe ederede ọchụchọ, tinye aha nke ọbá akwụkwọ ị na-achọ, wee pịa bọtịnụ ahụ. "Chọọ".
  3. Pịa chọta.
  4. O yikarịrị ka ihe ahụ ga-adị gị. "Mmalite", na ịpị nke ga-amalite ibudata ma wụnye DLL n'ebe ziri ezi.

Usoro 2: Gbanwee usoro ma ọ bụ egwuregwu

O kwere omume na nsogbu ụfọdụ dị na ngwanrọ nke atọ na-eme ka ọdịda, na-agbalị ịnweta ohere akwụkwọ ADVAPI32.dll. Na nke a, ọ ga-abụ ihe ezi iji gbalịa iweghachị software nke na-akpata nsogbu ahụ. Tụkwasị na nke a, ọ bụ naanị usoro ọrụ a na-arụ ọrụ maka ịmekọrịta njehie dị na Windows XP, ma enwere obere nkwụsị - ikekwe maka Windows a ị ga-achọ ịwụnye ọ bụghị nke kachasị ọhụrụ, kama ọ bụ nke ochie nke egwuregwu ma ọ bụ ngwa.

  1. Wepu software site na iji otu n'ime ụzọ akọwapụtara na isiokwu kwekọrọ.

    Lee kwa:
    Wepụ egwuregwu na Steam
    Hichapụ egwuregwu ahụ na Mmalite

  2. Nzọụkwụ maka ndị ọrụ XP naanị - kpochapụ ndekọ ahụ, a kọwara usoro ahụ n'isiokwu a.
  3. Wụnye software dị mkpa, ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ntọhapụ kachasị ọhụrụ (Vista na okenye) ma ọ bụ nke ochie (XP).

Nzọụkwụ 3: Tinye ADVAPI32.dll na nchekwa usoro

Ụzọ zuru ụwa ọnụ iji dozie njehie njehie gaa na ADVAPI32.dll bụ ibudata ọbá akwụkwọ a iche iche ma jiri aka nyefee ya na nchekwa usoro. Ị nwere ike ịnyefe ma ọ bụ detuo n'ụzọ ọ bụla dị mfe, na ịdọrọ dị mfe ma dobe si katalọgụ gaa katalọgụ ga-eme.

Anyị na-adọrọ uche gị gaa n'eziokwu ahụ bụ na ebe ndekọ ahụ chọrọ dịka dabere na os nke os. Ọ ka mma ịgụ banyere nke a na nuances ndị dị mkpa dị na isiokwu nke etinye aka na ntinye faịlụ DLL.

Ọtụtụ mgbe, ọ bụghị ezuru ka ị ga - ezuru: ọbá ​​akwụkwọ dị na ebe kwesịrị ekwesị, mana njehie ka na - apụta. Na nke a, enwere mkpa ime DLL na ndekọ ahụ. Mgbochi dị mfe, ma ị ka nwere mkpa ụfọdụ.