Otu esi echekwa foto site n'aka ụmụ klas gị na kọmputa

N'ime izu gara aga, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ụbọchị ọ bụla m na-ajụ ajụjụ banyere otu esi echekwa ma ọ bụ budata foto na foto site na Odnoklassniki na kọmputa, na-ekwu na ha adịghị echekwa. Ha na-ede na ọ bụrụ na ọ bụrụ na ọ dị mma iji pịa bọtịnụ òké aka ma họrọ "Foto nchekwa dịka", ugbu a ọ naghị arụ ọrụ ma zọpụta ya dum. Nke a na - eme n'ihi na ndị na - emepe ihe na - agbanwe agbanwe, ma anyị nwere mmasị na ajụjụ a - ihe ị ga - eme?

Ntuzi a ga-egosi gị otu esi esi budata foto site na ụmụ klas gị na kọmputa site na iji ihe nlekọta Google Chrome na Internet Explorer. Na Opera na Mozilla Firefox, usoro dum ahụ yiri otu, ma ọ bụrụ na ihe ndetu nke ihe ndị ọzọ nwere ike ịnwe ndenye aha ndị ọzọ (mana kwa).

Na-echekwa foto site na ụmụ klas gị na Google Chrome

Yabụ, ka anyị jiri usoro ihe atụ nke ịchekwa foto site na odide Odnoklassniki na kọmputa, ọ bụrụ na ị na-eji ihe nchọgharị Chrome.

Iji mee nke a, ịkwesịrị ịmara adres nke foto dị na Ịntanetị na mgbe ị budata ya. Usoro ga-abụ dị ka ndị a:

  1. Pịa bọtịnụ òké aka na foto ahụ.
  2. Na menu na-egosi, họrọ "Lee koodu ihe".
  3. Mgbakwunye windo ọzọ ga-emeghe na ihe nchọgharị ahụ, nke a ga-eme ka ihe ahụ malite na div ga-emesị pụta ìhè.
  4. Pịa na akụ aka ekpe nke div.
  5. Na div div na-emepe, ị ga-ahụ ihe img element, nke ị ga-ahụ kpọmkwem okwu nke oyiyi ịchọrọ ibudata mgbe okwu "src =".
  6. Right-click on the address of the image and click "Open Link in New Tab" (Mepee njikọ na ọhụrụ tab).
  7. Ihe oyiyi ahụ ga-emeghe na ihe nchọgharị ọhụrụ, ma ị nwere ike ichekwa ya na kọmputa gị dịka i mere n'oge gara aga.

Ikekwe, na elele anya mbụ, usoro a ga-esiri onye mmadụ ike, ma n'eziokwu, ihe a nile na-ewe ihe karịrị 15 sekọnd (ọ bụrụ na ọ bụghị nke mbụ). Ya mere, ịchekwa foto site na ụmụ klas gị na Chrome abụghị ọrụ siri ike dị otú ahụ ọbụlagodi na-enweghị mmemme ma ọ̄ bụ mgbatị ọzọ.

Otu ihe na onye nyocha na intaneti

Iji chekwaa foto site na Odnoklassniki na Internet Explorer, ị ga-eme ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ otu ihe ahụ dị na nsụgharị mbụ: ihe niile ga-adị iche bụ ihe isi na ihe nchịkọta nhọrọ.

Ya mere, nke mbụ, pịa nri na foto ma ọ bụ ihe oyiyi ịchọrọ ịchekwa, họrọ "Lelee ihe". A windo "DOM Explorer" ga-emepe na ala nke windo ihe nchọgharị ahụ, a ga-eme ka ihe dị na DIV pụta ìhè na ya. Pịa na akụ na aka ekpe nke ihe a họọrọ iji gbasaa ya.

Na DIV gbasaa, ị ga-ahụ ihe IMG maka adreesị nke onyinyo ahụ (src) kpọmkwem. Pịa ugboro abụọ na adreesị nke ihe oyiyi ahụ, wee pịa nri ma họrọ "Detuo." I depụtara adres nke foto ahụ na desktọọpụ.

Gbanye na adresị ọhụrụ na adres adresị na adreesị ụlọ ahụ na foto ahụ ga-emeghe, nke ị nwere ike ichekwa na kọmputa gị dịka i mere n'oge gara aga - site na ihe "Save image as".

Olee otú ime ka ọ dịkwuo mfe?

Ma amaghị m nke a: Ekwenyesiri m ike na ọ bụrụ na ha apụtabeghị, mgbe ahụ, nchịkọta nchọgharị ga-apụta n'ọdịnihu iji nyere gị aka ibudata foto site na Odnoklassniki ozugbo, ma ana m ahọrọ ịghara ịbanye na ngwanrọ nke atọ mgbe ị nwere ike ijikwa ihe dịnụ. Ọfọn, ọ bụrụ na ị mara ụzọ dị mfe - M ga-enwe obi ụtọ ma ọ bụrụ na ịkekọrịta ya na ihe ndị ahụ.