Wepụ ihe kpatara "mgbagwoju anya" PC mgbe imelite Windows 10

Ọtụtụ mgbe na ebe nrụọrụ weebụ ịkparịta ụka n'Ịntanet VKontakte, ndị ọrụ nwere ihe isi ike na-ejikọta na igwu egwu vidiyo. Ọzọ, anyị ga-ekwu banyere usoro niile kachasị mkpa iji dozie nsogbu dị n'okpuru koodu nke 3, ma nyekwa ụfọdụ aro.

Nkwụsị nkwụsị na VK koodu 3

Ka ọ dị ugbu a, ikike ịlele vidio na VK bụ otu n'ime isi. Ọ bụrụ na ọ bụ njehie 3, a na-atụ aro ịmalite nyocha ahụ ozugbo na ntuziaka ahụ.

Hụkwa: Idozi nsogbu na igodo vidiyo VK

Biko mara na e bubere isiokwu a maka ihe nchọgharị weebụ niile dị na ya.

Lee kwa:
Google Chrome
Opera
Yandex Nchọgharị
Mozilla Firefox

Usoro 1: Nwelite Nchọgharị Ntugharị

Ngwurugwu ọ bụla e kere eke na oge ụfọdụ ejirila mkpa ya, nke na-emetụta nnọọ ihe nchọgharị ọ bụla. Dabere na ihe ndị a, ọ ga-ekwe omume ikwubi na n'ụzọ nkịtị, usoro ọ bụla maka iji sọọfụ netwọk chọrọ ka emelite ya n'oge.

N'ịbanye na nsogbu a, ṅaa ntị na o nwere ike ịlele njirimara nke nsụgharị weebụ ahụ, jiri otu njikọ pụrụ iche dabere na ụdị ihe nchọgharị.

Google Chrome:

hel: // enyemaka

Yandex Nchọgharị:

enyemaka: // enyemaka

Gụkwuo: Otu esi melite nchọgharị Chrome, Opera, Yandex Browser, Mozilla Firefox

Usoro 2: Troubleshoot Adobe Flash Player

Dị ka ị maara, ọ bụrụ na ọ bụrụ na ihe ọ bụla ọdịnaya nke Intanet dị na Adobe Flash Player. N'ihi njirimara a, a na-atụ aro ịdebe mgbakwụnye a na ọnọdụ ọrụ n'ọnọdụ ọ bụla.

Hụkwa: nsogbu ndị bụ isi Adobe Flash Player

Ọ bụrụ na ịnwebeghị emelitere Flash Player ruo ogologo oge ma ọ bụ na ị wụnyeghị Flash Player n'onwe gị, ị kwesịrị ime nke a site na iji ntụziaka.

Gụkwuo: Otu esi kwalite Flash Player

Ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na ihe nchọgharị weebụ ọ bụla dị na Flash Player, ma nke a bu nke a na-ejedebe na ọ bụ n'ọtụtụ ụzọ na-ebute njehie.

Nzọụkwụ 3: Mee ihe nchọgharị rụọ ọrụ

Mgbe imelite ihe nchọgharị, yana ịwụnye Adobe Flash Player, ọ bụrụ na nsogbu ahụ na njehie n'okpuru koodu 3 na-adịgide, a na-atụ aro ka ịlele okpukpu abụọ na ọnọdụ ọrụ nke plug-ins nchọgharị. A na-eme nke a site na ụzọ dị iche iche dabere na usoro eji.

  1. Na nsụgharị ọhụrụ nke Google Chrome, ndị mmepe egbochiwo ibe ahụ na nkwụnye plug, bụ nke a na - enweghị ike ịmepụ Flash Player.
  2. Mgbe ị na-eji Yandex Browser, tinye koodu pụrụ iche n'igbe ntanetị.
  3. nchọgharị: // plugins

  4. Na ibe nke mepee, chọta ebe a. "Adobe Flash Player"ma ọ bụrụ na ọ nọ na obodo arụ ọrụ, pịa "Kwado".
  5. Na Opera ị ga-aga "Ntọala", gbanye na tab "Saịtị"chọta ngọngọ na parameters "Flash" ma debe nhọrọ maka ihe ahụ "Kwe ka saịtị na-agba ọsọ".
  6. Ọ bụrụ na ị na-eji Mozilla Firefox, mgbe ahụ gị, dị ka ọ dị na Chrome, ọ dịghị mkpa itinye ihe ọ bụla iche.

Ọ bụrụ na ị nwere ike nghọta na ndụmọdụ ndị edoziri, gụọ isiokwu na weebụsaịtị anyị.

Gụkwuo: Otu esi eme ka Flash Player na Chrome, Opera, Yandex Browser, Mozilla Firefox

Usoro 4: Gbanyụọ mmezi ngwaike

N'ihi eziokwu ahụ bụ na ihe nchọgharị ọ bụla nwere ihe mgbakwunyere na-arụ ọrụ, ọ ga-agbanyụrịrị mgbe njehie mepụtara. A na-eme nke a site na deactivating ihe pụrụ iche. "Ngwá ọrụ ngwa ngwa"dị na ngalaba dị iche iche nke ihe nchọgharị, dabere na ya dịgasị iche iche.

  1. Mgbe ị na-eji Google Chrome, gaa ngalaba "Ntọala", mepee menu nke abụọ "Di elu"chọta ihe "Jiri ngwaike ngwaike (ọ bụrụ na ọ dị)" ma gbanyụọ ya.
  2. Ọ bụrụ na ị na-eji Yandex. Nchọgharị, wee gaa "Ntọala", gbasaa nhọrọ dị elu na ngalaba "Usoro" kpochapu igbe dị n'akụkụ ihe ahụ maka ngwangwa ngwaike.
  3. Na Opera nchọgharị, meghee peeji nke ahụ na parameters, n'okpuru akara "Gosi ntọala dị elu", site na igodo menu tụgharịa gaa taabụ Nchọgharị na na ngọngọ ahụ "Usoro" gbanyụọ ihe kwekọrọ na ya.
  4. Na Mozilla Firefox, meghee "Ntọala"gbanye na tab "Mgbakwunye" na n'ime ndepụta "Lee saịtị" wepu ihe a "Ọ bụrụ na ọ ga-ekwe omume, jiri ngwa ngwa".

Ọ bụrụ na i mere ihe niile dị mma, mgbe ahụ, nsogbu ahụ na-ezighị ezi 3 kwesịrị ịkwụsị.

Usoro 5: hichaa ihe nchọgharị weebụ gị

Dika nkowa ndi ozo, mgbe emejuputara ihe ndi ozo a gwara gi, i kwesiri ihichapu ihe n 'oku site na nchikota anwu. Ị nwere ike ime nke a site na ntụziaka pụrụ iche.

Gụkwuo: Otu esi ehichapụ cache na Yandex Browser, Google Chrome, Opera, Mazile Firefox

Na mgbakwunye na nke a, ọ bụ ihe amamihe dị na ya iji rụnyeghachi usoro ihe omume ahụ, mana ọ bụrụ na ihichapụ oghere ma na-eme ndenye aha ndị ọzọ ewetaghị arụmọrụ kwesịrị ekwesị.

Gụkwuo: Esi tinyegharịa Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Yandex Browser

Nke a bụ ebe usoro niile iji dozie njehie na koodu 3 na njedebe VKontakte. Ihe kacha mma!