Mmemme iji mepụta ihe pixel

Na mbụ, a na-akpọ usoro Digital Viewer MicroCapture ma kesaa ya naanị na CD nke ejiri Microscopes. Ugbu a, aha ahụ agbanweela, a na ebudata software a site na saịtị ndị ọkachamara. Taa, anyị ga-ekwu n'ụzọ zuru ezu banyere atụmatụ ya, uru na ọghọm. Ka anyị malite nyochaa.

Ọrụ na mmemme ahụ

A na-arụ ọrụ niile dị na window. Ekegharịrị Oghere arụmọrụ Digital View n'ọtụtụ ebe, nke ọ bụla nwere ọtụtụ bọtịnụ bara uru, ngwaọrụ, na ọrụ. Ka anyị nyochaa mpaghara ọ bụla na nkọwa ndị ọzọ:

  1. N'elu bụ mpaghara nchịkwa. A na-egosipụta bọtịnụ a site na ịpị nke ị nwere ike: gaa na ntọala, mepee nseta ihuenyo, mepụta usoro ntụgharị ihuenyo, dekọọ vidiyo, pụọ na ngwanro ma ọ bụ chọpụta ihe ọmụma zuru ezu banyere ya.
  2. Na mpaghara nke abụọ, a na-ahapụta ihe niile e kere eke n'ime nchekwa, dịka ọmụmaatụ, usoro ihe oyiyi sitere na microscope USB. Pịa na otu n'ime nchekwa iji gosipụta naanị faịlụ sitere na ya na mpaghara atọ.
  3. N'ebe a ị nwere ike ịlele faịlụ niile echekwara ma mepee ha. A na-emepụta ihe oyiyi na vidiyo site na onye nyochaa foto na onye ọkpụkpọ site na ndabara.
  4. Mpaghara nke anọ kachasị. Ọ na-egosipụta onyinyo dị adị nke ihe si na microscope USB. Ị nwere ike ịgbasa ya na ihuenyo zuru oke, wepụ ebe ndị ọzọ niile, ọ bụrụ na ịchọrọ inyocha nkọwa zuru ezu.

Ntọala mmemme

Na toolbar enwere bọtịnụ nke na-ahụ maka mgbanwe na ntọala. Pịa ya iji dezie ederede achọrọ. Onye nyochaa Digital nwere ọtụtụ ọnụọgụ dị iche iche nke ga-enyere akazie usoro ihe omume ahụ maka onwe ha. N'ebe a, ị ga-ahọrọ ngwaọrụ arụ ọrụ, setịpụ mkpebi ahụ, setịpụ oge ma mezie vidiyo ahụ. Na mgbakwunye, ị nwere ike ịgbanwe asụsụ na nchekwa iji chekwaa faịlụ.

Ntọala Encoder Video

Were ya site na vidiyo vidiyo. Na taabụ kwekọrọ na ntọala dị elu, a na-edebe ọkọlọtọ vidiyo ahụ, a na-ahụ ihe ọmụma banyere akara ngosi ahụ na ahịrị. Na ebe a, a na-arụ ọrụ nke onye na-edekọ vidiyo ma na-enyefe ihe ngosi nke ozi.

Njikwa igwefoto

Ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na igwefoto ọ bụla ejikọrọ ahazi. A na-eme nke a na taabụ kwekọrọ na ntọala ndị ọzọ. Ịkwagharị ndị na-agbagharị, ị gbanwee ọnụ ọgụgụ, elekwasị anya, ọsọ ọsọ, oghere, ntụgharị, gbanye ma gbanwee. Mgbe ịkwesịrị ịlaghachi ntọala niile na ụkpụrụ omume, dị nnọọ pịa "Ndi anọchọ". N'ihe banyere obere ala na windo ahụ, rụọ ọrụ ọrụ ịkwụ ụgwọ ahụ.

Ngosi ihe ntinye vidiyo

Ụfọdụ ntinye vidiyo na kamera na-ezipụ foto mara mma. Ị nwere ike iji aka dozie ọnụọgụ nke ọdịiche, nchapụta, njirimara, saturation, gamma, hue, nkwụcha ọcha na ịgba égbè megide ìhè site na ịmegharị ndị na-agbaba chaa chaa.

Nje Virus

  • Ihe omume ahụ bụ n'efu;
  • E nwere asụsụ Russian;
  • Ọnụ ọgụgụ buru ibu nke ntọala bara uru;
  • Ọdịdị dị mfe na nke a na-ejighị n'aka.

Ọghọm

  • Obere ọrụ;
  • Ọ dịghị onye editọ;
  • Enweghị ngwá ọrụ maka nyocha na ịbịaru.

Onye na-ele ihe ntanetị bụ usoro dị mfe maka iji ụlọ. Ọ na-enye gị ohere ijikọ eriri microscope USB na kọmputa ma lee onyinyo nke ihe na ozugbo. Ọ nwere nanị ngwaọrụ na ọrụ ndị kachasị mkpa na-enye gị ohere iji ọrụ ahụ gosipụtara.

Download Dijital Viewer n'efu

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ

Onye Nlele Igwefoto IP HP Na-ezigara HP Onye na-ekiri ụwa STDU Viewer

Kesaa isiokwu na netwọk mmekọrịta:
Onye nyocha Digital bụ software n'efu maka ilele ihe oyiyi nke ihe na ozugbo site na microscope USB ejikọrọ na kọmputa.
System: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Atiya: Mmemme Nyocha
Onye Mmepụta: Teknụzụ Teknụzụ
Ọnụ: Free
Size: 13 MB
Asụsụ: Russian
Version: 3.1.07