Lelee IMEI na Samsung


Otu n'ime njirimara bara uru nke ihe nchọgharị Google Chrome na-echekwa okwuntughe. N'ihi na ha ezoro ezo, onye ọrụ ọ bụla nwere ike ijide n'aka na ha agaghị adaba n'aka ndị omempụ. Mana ịchekwa okwuntughe na Google Chrome na-amalite site na itinye ha na usoro. A ga-atụle isiokwu a n'ụzọ zuru ezu na isiokwu ahụ.

Site na ịchekwa okwuntughe na ihe nchọgharị Google Chrome, ị gakwaghị eburu n'uche ikike data maka ihe dị iche iche na weebụ. Ozugbo i chebere paswọọdụ na ihe nchọgharị gị, a ga-etinye ha na akpaghị aka mgbe ọ bụla ị banyere na saịtị ahụ.

Otu esi echekwa okwuntughe na Google Chrome?

1. Gaa na saịtị nke ịchọrọ ịchekwa paswọọdụ. Banye na akaụntụ saịtị site na itinye data ikike (aha njirimara na paswọọdụ).

2. Ozugbo ị banyere nke ọma ịbanye na saịtị, usoro ahụ na-akpali gị ịchekwa paswọọdụ maka ọrụ ahụ, nke, n'eziokwu, aghaghị ịnakwere.

Site na oge a paswọọdụ ga-echekwa na usoro. Iji chọpụta nke a, anyị ga-abanye na akaụntụ anyị ma laghachi na ibe nbanye. Oge a, oghere nbanye na paswọọdụ ga-eme ka ọ pụta ìhè na edo edo, a ga-agbakwụnyekwara data ikike ahụ achọrọ na-akpaghị aka na ha.

Kedu ihe ị ga-eme ma ọ bụrụ na usoro ahụ adịghị enye ịchekwa paswọọdụ?

Ọ bụrụ, mgbe ị nwetachara ikikere n'aka Google Chrome, enweghi ike ịkpali paswọọdụ gị, ị nwere ike ikwubi na njirimara a nwere nkwarụ na ntọala ihe nchọgharị gị. Iji mee ya, pịa bọtịnụ menu na akuku aka nri nke ihe nchọgharị ma na listi gosipụtara gaa na mpaghara "Ntọala".

Ozugbo peeji nke ntọala gosipụtara na ihuenyo ahụ, gbadaa na njedebe ma pịa bọtịnụ ahụ. "Gosi ntọala dị elu".

Ihe ntinye ndi ozo ga-emeghe na ihuenyo, nke ichoro ka i gbadaa ntakiri, ichota ogwu "Okwuntughe na ụdị". Lelee na nso ihe "Kwadoro ịchekwa paswọọdụ na Google Smart Lock maka okwuntughe". Ọ bụrụ na ị hụ na ọ dịghị akara na-esote ihe a, ịkwesịrị itinye ya, mgbe nke ahụ gasịrị, a ga-edozi nsogbu ahụ na paswọọdụ.

Ọtụtụ ndị ọrụ na-atụ egwu ịchekwa okwuntughe na ihe nchọgharị Google Chrome, nke bụ kpamkpam n'efu: taa ọ bụ otu n'ime ụzọ ndị a pụrụ ịdabere na ya iji chekwaa ozi nzuzo dị otú ahụ, n'ihi na ezoro ezo ya na ọ ga-ehichapụ ma ọ bụrụ na i tinye paswọọdụ akaụntụ gị.