Chọọ site na oyiyi gị android ekwentị na iPhone

Ikike ịchọta site na mbiet na Google ma ọ bụ Yandex bụ ihe dị mfe ma dị mfe na kọmputa, Otú ọ dị, ọ bụrụ na ịchọrọ ịchọta ọchụchọ site na ekwentị, onye ọrụ novice nwere ike izute ihe isi ike: enweghị akara ngosi igwefoto iji kwado oyiyi gị n'ime ọchụchọ ahụ.

Nke a nkuzi kọwaara otu esi achọ foto na ekwentị ekwentị ma ọ bụ iPhone na ọtụtụ ụzọ dị mfe na ụlọ ọrụ ọchụchọ abụọ kachasị ewu ewu.

Chọọ na foto dị na Google Chrome na gam akporo na iPhone

Nke mbụ, banyere nchọta dị mfe site na mbiet (ịchọ ihe oyiyi ndị dị otú ahụ) n'ime ihe nchọgharị mkpanaka kachasị ewu ewu - Google Chrome, nke dị na gam akporo na iOS.

Nchọgharị ọchụchọ ga-abụ otu ihe ahụ maka abụọ nyiwe.

  1. Gaa na http://www.google.com/imghp (ọ bụrụ na ịchọrọ ịchọ ihe oyiyi Google) ma ọ bụ yandex.ru/images/ (ọ bụrụ na ịchọrọ ịchọrọ Yandex). I nwekwara ike ịga na isi nke ọ bụla n'ime engines ọchụchọ, wee pịa njikọ "Foto".
  2. Na ihe nchọgharị, họrọ "Full version" (menu na Chrome maka iOS na android dịtụ iche, mana njirimara adịghị agbanwe).
  3. Akwụkwọ ahụ ga-ebudata ma akara ngosi igwefoto ga-apụta na akara ọchụchọ, pịa ya na ma dee adres nke foto ahụ na Ịntanetị, ma ọ bụ pịa "Họrọ faịlụ", wee họrọ faịlụ site na ekwentị ma ọ bụ were foto na igwefoto wuru nke ekwentị gị. Ọzọkwa, na gam akporo na iPhone, interface ahụ ga-adị iche, ma ọdịdị bụ agbanweghi.
  4. N'ihi ya, ị ga-enweta ozi na, na echiche nke nyocha ahụ, a na-egosi na foto ahụ na ndepụta nke ihe oyiyi, dị ka a ga - asị na ị na - eme nchọpụta na kọmputa.

Dị ka ị pụrụ ịhụ, nzọụkwụ ndị ahụ dị nnọọ mfe ma kwesịghị ịkpata nsogbu ọ bụla.

Ụzọ ọzọ iji chọọ foto na ekwentị

Ọ bụrụ na arụnyere Yandex ngwa na ekwentị gị, ịnwere ike ịchọ onyinyo ahụ n'enweghị tweaks n'elu site na iji ngwa a ozugbo ma ọ bụ iji Alice si Yandex.

  1. Na ngwa Yandex ma ọ bụ Alice, pịa akara ngosi ahụ na igwefoto.
  2. Were foto ma ọ bụ pịa akara ngosi akara na nseta ihuenyo iji kọwaa foto echekwara na ekwentị.
  3. Nweta ozi gbasara ihe egosiri na foto a (nakwa, ọ bụrụ na onyinyo nwere ederede, Yandex ga-egosipụta ya).

O di nwute, enwebeghị ike inye ọrụ a na onye ntanetị aka Google na maka engine engine a ị ga-eji nke mbụ n'ime ụzọ ndị a tụlere na ntụziaka.

Ọ bụrụ na ejiri m ụzọ ụfọdụ chọọ ụzọ na-achọ foto na ihe oyiyi ndị ọzọ, m ga-enwe ekele ma ọ bụrụ na ịkekọrịta ha n'ime ihe ndị ahụ.