Gbanwee ma weghachi ajụjụ nzuzo ahụ na Mmalite

WebZIP bụ ihe nchọgharị na-adịghị ahụkebe nke na-enye gị ohere ịchọgharị site na ibe weebụ dị iche iche n'enweghị njikọ na Ịntanetị. Mbụ ị chọrọ ibudata data ndị dị mkpa, mgbe ahụ i nwere ike ile ha anya site na ihe nchọgharị weebụ, ma site na ihe ọ bụla ọzọ arụnyere na kọmputa.

Ịmepụta ọrụ ọhụrụ

N'ọtụtụ ngwanrọ a, ọ bụ ọkachamara na-arụ ọrụ ngo, mana ọ na-efu na WebZIP. Ma nke a abughi nkwụsị ma ọ bụ enweghị ndị mmepe, ebe ọ bụ na ihe ọ bụla mere nnọọ na nke doro anya maka ndị ọrụ. A na-ahazi parameters dị iche iche site na taabụ, ebe ha na-ahazi ha. Maka ụfọdụ oru, ọ bụ iji naanị isi taabụ ịkọwa njikọ na saịtị na ebe a ga-echekwa faịlụ.

E kwesịrị ilebara nlezianya anya na ntinye faịlụ. Ọ bụrụ na achọrọ ederede site na saịtị ahụ, usoro ihe omume ahụ ga-enye ohere ibudata naanị ya, na-enweghị ihe mkpofu na-enweghị isi. Maka nke a, e nwere ebe pụrụ iche ị chọrọ ịkọwa ụdị akwụkwọ ndị a ga-ebugo. I nwekwara ike iyo URL.

Download na ozi

Mgbe ịhọrọ mpaghara ntọala niile, ọ bara uru ibudata. Ọ na-ewe oge dị mkpirikpi, ọ gwụla ma saịtị ahụ enweghị faịlụ vidiyo na ọdịyo. Nkọwa nke nbudata dị n'otu ngalaba dị iche na windo ahụ. Ọ na-egosi ọsọ nbudata, ọnụ ọgụgụ nke faịlụ, ibe na ogo nke ọrụ ahụ. N'ebe a ị ga-ahụ ebe ebe echekwara ọrụ ahụ, ma ọ bụrụ na ọ bụ n'ihi ihe ụfọdụ kpatara ozi a.

Chọgharịa ibe

A ga-elele ibe ọ bụla nke a na-ebudatara iche. A na-egosipụta ha na ngalaba pụrụ iche na windo ahụ, nke agbanwụrụ mgbe ịpịrị "Peeji" na toolbar. Ndị a bụ njikọ niile e debere na saịtị ahụ. Igodo site na peeji nke ga-ekwe omume ma site na windo dị iche, na mgbe a na-arụ ọrụ na ihe nchọgharị ahụ.

Nbudata echekwara

Ọ bụrụ na peeji ndị ahụ dị mma naanị maka nlele na mbipụta, mgbe ahụ na akwụkwọ ndị echekwara ị nwere ike ịrụ ọrụ dịgasị iche iche, dịka ọmụmaatụ, wepụta foto dị iche ma rụọ ọrụ na ya. All faịlụ dị na taabụ. "Nyocha". Ozi banyere ụdị, nha, ụbọchị ikpeazụ gbanwere na ebe ntinye faịlụ ahụ na saịtị ahụ gosipụtara. Site na windo a mepee nchekwa nke a na-echekwa akwụkwọ a.

Ejiri ihe nchọgharị

Ọnọdụ WebZIP n'onwe ya dị ka ntanetị offline, n'otu oge, enwere ihe nchọgharị jigoro na ntanetị. Ọ na-arụ ọrụ na njikọ Ịntanetị ma ejikọta ya na Internet Explorer, bụ nke ọ na-enyefe akwụkwọ edokọbara, ebe mmasị na saịtị mmalite. Ị nwere ike imepe windo na ibe na ibe n'akụkụ nchọgharị, ma mgbe ịhọrọ otu ibe, a ga-egosipụta ya n'ime windo ahụ n'ụzọ ziri ezi. Naanị nchọgharị taabụ abụọ meghere ozugbo.

Nje Virus

  • Ntugharị dị mfe na nke a na-adịghị ahụkebe;
  • Ikike idezi nhazi window;
  • Ejiri ihe nchọgharị.

Ọghọm

  • A na-ekesa usoro a maka ego;
  • Enweghị asụsụ Russian.

Nke a bụ ihe niile m ga-achọ ikwu gbasara WebZIP. Usoro a bara uru maka ndị ọrụ ahụ chọrọ ibudata ọtụtụ ma ọ bụ otu nnukwu weebụsaịtị na kọmputa ha ma ghara imeghe ibe ọ bụla na faịlụ dị iche iche HTML, ma ọ bụ adaba ịrụ ọrụ n'ime ihe nchọgharị ahụ. Ịnwere ike ibudata mbipute ikpe n'efu iji mara onwe gị na mmemme nke usoro ihe omume ahụ.

Download mbipụta nke webzip

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ

Web Extractor Web copier Calrendar Mmemme maka nbudata saịtị ahụ dum

Kesaa isiokwu na netwọk mmekọrịta:
WebZIP bụ mmemme nke na-enye gị ohere ibudata ibe weebụ ma ọ bụ ọbụna weebụsaịtị zuru ezu na kọmputa gị. Akụkụ ya bụ ihe nchọgharị na-adịghị mfe nke na-enye gị ohere ilere ozi echekwara.
System: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Atiya: Mmemme Nyocha
Onye Mmepụta: SpiderSoft
Ọnụ: $ 40
Size: 1.5 MB
Asụsụ: English
Version: 7.1