Anyị na-enyefe kọntaktị site na Outlook gaa Outlook

Onye nlele ozi Outlook na-ewu ewu nke na eji ya ma n'ụlọ na ọrụ. N'aka nke aka, nke a dị mma, ebe ọ bụ na anyị aghaghị ịme otu usoro. N'aka nke ọzọ, nke a na-akpata ụfọdụ nsogbu. Otu n'ime nsogbu ndị a bụ ịnyefe ozi site na akwụkwọ ịkpọtụrụ. Nsogbu a dị oke mkpa maka ndị ọrụ ahụ na-ezipụ akwụkwọ ozi n'aka.

Otú ọ dị, e nwere ngwọta maka nsogbu a na otu anyị ga-esi dozie ya kpọmkwem na isiokwu a.

N'ezie, ihe ngwọta dị mfe. Mbụ, ịkwesịrị iwepụ kọntaktị niile na faịlụ site na otu usoro ma budata ha site na faịlụ ahụ gaa na ọzọ. Ọzọkwa, n'otu ụzọ ahụ, ị ​​nwere ike ịnyefe kọntaktị n'etiti ọdịiche dị iche iche nke Outlook.

Anyị edeelarịrị otu esi ebufe akwụkwọ ịkpọtụrụ, yabụ taa, anyị ga-ekwu banyere mbubata.

Otu esi bulite data, lee ebe a: Ịbupu data sitere na Outlook

Ya mere, anyị ga-eche na faịlụ ahụ na kọntaktị dị njikere. Ugbu a mepee Outlook, wee pịa "File" wee gaa mpaghara "Open and Export".

Ugbu a, pịa bọtịnụ "Bubata na mbupụ" ma gaa na ọkachamara mbubata / mbubata data.

Site na ndabara, ihe a "Bubata site na usoro ozo ma obu faịlụ" choputara ebe a, anyi choro ya. Ya mere, na-enweghị agbanwe ihe ọ bụla, pịa "Ọzọ" ma gaa n'ihu nzọụkwụ ọzọ.

Ugbu a ịkwesịrị ịhọrọ ụdị faịlụ nke data ga-abanye.

Ọ bụrụ na ị zọpụtara ozi niile na CSV, ị ga-ahọrọ "Ụkpụrụ Zoro Ekekọrịta". Ọ bụrụ na echekwara ozi niile na faịlụ PST, mgbe ahụ, ihe kwekọrọ na ya.

Họrọ ihe kwesịrị ekwesị ma gaa n'ihu nzọụkwụ ọzọ.

N'ebe a, ị ga-ahọrọ faịlụ n'onwe ya, wee họrọ ọrụ maka duplicates.

Iji gosi nna ukwu nke faịlụ a na-echekwa data, pịa bọtịnụ "Na-agagharị ...".

Iji mgbaghari ahụ, họrọ ọrụ kwesịrị ekwesị maka kọntaktị abụọ ma pịa "Na-esote."

Ugbu a, ọ na-anọgide na-echere ka Outlook kwụsịchaa ịbịnye data. N'ụzọ dị otú a, ị nwere ike ịmekọrịta kọntaktị gị ma na ọrụ Outlook na n'ụlọ.