Idozi nsogbu na Internet efu na PC

N'Ịntanet, ọtụtụ ndị editọ vidio dị. Ụlọ ọrụ ọ bụla na - agbakwụnye ihe pụrụ iche na ngwá ọrụ ya na ọrụ ndị na - akọwa ọdịiche ha site n'aka ndị ọzọ. Onye na - eme mkpebi ndị a na - adịghị ahụkebe, mmadụ na - agbakwụnye atụmatụ dị mma. Taa, anyị na-ele usoro ihe omume AVS Video Editor anya.

Ịmepụta ọrụ ọhụrụ

Ndị mmepe na-enye ụdị nhọrọ dị iche iche. Ịbubata faịlụ mgbasa ozi bụ ọnọdụ kachasị, onye ọrụ na-eburu data ahụ ma rụọ ọrụ na ha. Weputara na igwefoto na-enye gị ohere ịnweta faịlụ vidiyo site na ngwaọrụ ndị yiri ya. Ụdị nke atọ bụ ntinye ihuenyo, na-enye gị ohere idekọ vidio na ngwa ọ bụla ma malite ozugbo ịdezi ya.

Wọkspeesi

A na-egbukarị windo ahụ maka ụdị ngwanrọ a. N'okpuru ebe a bụ usoro iheomume na eriri, onye ọ bụla na-ahụ maka faịlụ mgbasa ozi ụfọdụ. N'elu aka ekpe nwere ọtụtụ taabụ nwere ngwá ọrụ na ọrụ maka ịrụ ọrụ na vidiyo, ọdịyo, ihe oyiyi na ederede. Ọnọdụ ngosi na onye ọkpụkpọ ahụ nọ n'aka nri, enwere njikwa.

Ọbá akwụkwọ mgbasa ozi

A na-ahazi usoro ọrụ site na taabụ, ụdị faịlụ ọ bụla iche. Ịbubata na ọbá akwụkwọ ahụ na-eme site na ịdọrọ, na-esi na kamera ma ọ bụ ihuenyo kọmputa. Tụkwasị na nke ahụ, e nwere nkesa data na nchekwa, site na ndabara, mmadụ abụọ n'ime ha, ebe e nwere ọtụtụ ndebiri mmetụta, ntụgharị na nzụlite.

Na-arụ ọrụ na usoro usoro iheomume

Site na ihe pụrụ iche, m ga-achọ ikwu na ọ ga-ekwe omume ịme ihe ọ bụla na agba ya, nke a ga-enyere aka n'oge ọrụ na ọrụ dị mgbagwoju anya, nke nwere ọtụtụ ihe. Ọrụ nchịkwa dị - akụkọ, trimming, olu na nzaghachi.

Mmetụta na-agbakwunye, nzacha na ntụgharị

Na ibe ndị na-esonụ mgbe ọbá akwụkwọ ahụ bụ ihe ndị ọzọ dịnụ ọbụlagodi ndị nwe mbipụta ikpe nke AVS Video Editor. Enwere usoro nke transitions, mmetụta na ụdị ederede. A na-ahazi ha site na nchekwa. Ị nwere ike ịlele ihe ha mere na windo nhụchalụ, nke dị na nri.

Mkpu olu

A na-enweta ụda olu ngwa ngwa site na igwe okwu. Mbụ ị ga-achọ ịmalite ntọala mbụ, ya bụ, ịkọwa isi iyi ahụ, gbanwee olu, họrọ usoro na ichikota. Iji malite ndekọ, pịa bọtịnụ kwesịrị ekwesị. A ga-ebugharị egwu ahụ ozugbo na usoro iheomume na akara ahụ.

Ịchekwa ọrụ ahụ

Usoro ihe omume ahụ na-enye gị ohere ịchekwaa ọ bụghị naanị na usoro ndị a na-ewu ewu, kama ọ na-enye aka ịmepụta ọdịnaya maka otu isi iyi. Nanị họrọ ngwaọrụ achọrọ, Onye Nchịkọta Video ga-ahọrọ ntọala kacha mma. Tụkwasị na nke ahụ, enwere ọrụ iji chekwaa vidiyo na ọtụtụ ebe nrụọrụ weebụ a ma ama.

Ọ bụrụ na ịhọrọ ọnọdụ ndekọ DVD, na mgbakwunye na ntọala, ọ na-atụ aro ka ịtọ ntọala menu. Ejirila ọtụtụ ụdị, ị dị mkpa ịhọrọ otu n'ime ha, gbakwunye isi okwu, egwu ma budata faịlụ mgbasa ozi.

Nje Virus

  • E nwere asụsụ Russian;
  • Enwere otutu mgbanwe, mmetụta na ụdị ederede;
  • Ọdịdị dị mfe ma dị mfe;
  • Ihe omume ahụ anaghị achọ ihe ọmụma bara uru.

Ọghọm

  • A na-ekesa AVS Video Editor maka ego;
  • Okwesighi maka edezi vidiyo ọkachamara.

AVS Video Editor bụ usoro magburu onwe ya nke na-enyere aka na nhazi vidio ngwa ngwa. Na ya, ị nwere ike ịmepụta ihe nchịkọta, vidiyo, ihe ngosi slide, na-eme obere ndozi nke iberibe. Anyị na-akwado software a maka ndị ọrụ nkịtị.

Download mbipụta nke AVS Video Editor

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ

VSDC Free Video Editor Movavi Video Editor Videopad Video Editor Otu esi eji VideoPad Video Editor

Kesaa isiokwu na netwọk mmekọrịta:
AVS Video Editor - usoro ihe omume maka ịmepụta fim, vidiyo, ihe ngosi slide. Tụkwasị na nke ahụ, ọ na-enye ngwaọrụ maka iwepụta vidiyo site na igwefoto, desktọọpụ ma na-edekọ ụda site na igwe okwu.
System: Windows 7, 8, 8.1, 10
Atiya: Mmemme Nyocha
Onye Mmepụta: AMS Software
Ọnụ: $ 40
Size: 137 MB
Asụsụ: Russian
Version: 8.0.4.305