Otu esi echekwa PDF ka Mozilla Firefox


Mgbe web surfing, ọtụtụ n'ime anyị na-aga na-adọrọ mmasị weebụ weebụ na-enwe ihe bara uru na ihe ọmụma. Ọ bụrụ na otu isiokwu dọrọ uche gị, na gị, dịka ọmụmaatụ, chọrọ ịchekwa ya na kọmputa gị maka ọdịnihu, mgbe ahụ, a ga-echekwa ibe ahụ n'ụzọ dị mfe na PDF.

PDF bụ usoro a na-ewu ewu nke a na-ejikarị echekwa akwụkwọ. Ihe nke usoro a bụ eziokwu na ederede na foto ndị dị na ya ga-edebe usoro mbido, nke pụtara na ị gaghị enwe nsogbu ị bipụta akwụkwọ ma ọ bụ gosipụta ya na ngwaọrụ ọ bụla. Ọ bụ ya mere ọtụtụ ndị ọrụ ji achọ ịchekwa ibe weebụ ndị dị na Mozilla Firefox.

Olee otú iji chekwaa peeji nke na pdf na firefox mozilla?

N'okpuru ebe a, anyị na-atụle ụzọ abụọ iji chekwaa ibe na PDF, otu n'ime ha bụ ọkọlọtọ, nke abụọ abanyekwa na iji ngwanrọ ọzọ.

Usoro 1: Standard Mozilla Firefox Ngwaọrụ

N'ụzọ dị mma, Mozilla Firefox na-enye ohere iji ngwá ọrụ ọkọlọtọ, n'enweghị iji ngwaọrụ ọ bụla ọzọ, ịchekwa mmasị mmasị na kọmputa gị na PDF. Usoro a ga-ewere ọnọdụ na ole na ole.

1. Gaa na peeji nke a ga-ebuga na PDF, pịa na bọtịnụ ihe nchọgharị na mpịakọta aka nri nke windo Firefox, wee họrọ site na listi nke pụtara "Bipute".

2. Ihuenyo na-egosiputa ntọala ibipụta. Ọ bụrụ na data niile ahaziri adabara gị, na aka nri aka nri pịa bọtịnụ ahụ "Bipute".

3. Na ngọngọ "Onye nbipute" nso nso "Aha" họrọ "Microsoft Bipute PDF"wee pịa bọtịnụ ahụ "OK".

4. Ọzọ, ihuenyo na egosiputa Windows Explorer, nke ịchọrọ ịkọwa aha maka faịlụ PDF, nakwa kọwaa ọnọdụ ya na kọmputa. Zọpụta faịlụ a.

Usoro 2: jiri Save dị ka PDF ndọtị

Ndị ọrụ ụfọdụ nke Mozilla Firefox na-ede na ha enweghị nhọrọ nke ịhọrọ PDF mbipụta, nke pụtara na ọ gaghị ekwe omume iji usoro ihe omume. N'okwu a, ihe nchọgharị nchọgharị pụrụ iche Chekwaa PDF ga-enwe ike inye aka.

  1. Download Zọpụta dị ka PDF site na njikọ dị n'okpuru ebe a ma wụnye ya na ihe nchọgharị gị.
  2. Download tinye-na Zoo dika PDF

  3. Maka mgbanwe ndị ị ga-emetụta, ị ga-achọ ịmalitegharịa ihe nchọgharị ahụ.
  4. Onyonye tinye-na-ahụ ga-apụta na akuku aka ekpe nke ibe. Iji chekwaa peeji nke ugbu a, pịa ya.
  5. A na windo ga-apụta na ihuenyo nke ị ga-achọ iji zọpụta faịlụ ahụ. Emela!

Na nke a, n'eziokwu, ihe niile.