Ụzọ dị mfe iji tinye paswọọdụ na folda ma zoo ya site na ndị bịara abịa

O kwere omume na na kọmputa gị, nke ndị òtù ezinụlọ ndị ọzọ na-ejikwa, enwere ụfọdụ faịlụ na nchekwa ebe ọ bụla echekwara ozi nzuzo ọ bụla na ị gaghị achọ ka mmadụ nweta ya. Isiokwu a ga-ekwu maka usoro dị mfe nke na-enye gị ohere itinye paswọọdụ na folda ma zoo ya na ndị na-ekwesịghị ịma banyere nchekwa a.

E nwere ụzọ dịgasị iche iche iji mejuputa nke a site n'enyemaka nke ụlọ ọrụ dị iche iche arụnyere na kọmpụta, na-ekepụta akwụkwọ na paswọọdụ, ma usoro ihe omume a kọwara taa, ọ dị mma maka nzube ndị a na iji "ezinụlọ" eme ihe ka mma, n'ihi na ọ dị irè na nke mbụ. na ojiji.

Isetịpụ paswọọdụ maka nchekwa na mmemme Lock-A-Folder

Iji tinye paswọọdụ na folda ma ọ bụ na ọtụtụ nchekwa n'otu oge, ị nwere ike iji usoro Lock-A-Folder dị mfe, nke nwere ike ibudata site na peeji nke //code.google.com/p/lock-a-folder/. N'agbanyeghi na ihe omume a adighi akwado asusu Russian, o jiri ya eme ihe.

Mgbe ị wụnye ihe omume Lock-A-Folder, a ga-akpali gị ịbanye Paswọdu Nnabata - paswọọdụ nke a ga-eji iji nweta nchekwa gị, ma mgbe nke ahụ gasịrị - iji gosi paswọọdụ a.

Ozugbo nke a gasịrị, ị ga-ahụ windo mmemme mmemme ahụ. Ọ bụrụ na ị pịa bọtịnụ Lock A Folder, a ga-akpali gị ịhọrọ nchekwa ahụ ịchọrọ igbachi. Mgbe ị na-ahọrọ, nchekwa ga "apụ", ebe ọ bụla, dịka ọmụmaatụ, site na desktọọpụ. Ma ọ ga-apụta na listi folda zoro ezo. Ugbu a, iji mepee ya, ịkwesịrị iji bọtịnụ Unlock Selected button.

Ọ bụrụ na ị mechie usoro ahụ, mgbe ahụ iji nweta ohere ọzọ na nchekwa ahụ, ị ​​ga-amalite Malite Lock-A-Folder ọzọ, tinye paswọọdụ ma kpughee folda ahụ. Ee enweghị usoro a, nke a agaghị arụ ọrụ (n'ọnọdụ ọ bụla, ọ gaghị adị mfe, ma maka onye ọrụ nke na-amaghị na e nwere nchekwa zoro ezo, enweghi ike ịchọpụta ya na zero).

Ọ bụrụ na i meghị ihe mkpirisi usoro mmechi nke Lock A nchekwa na desktọọpụ ma ọ bụ na ndokwa ihe omume ahụ, ị ​​ga-achọ ya na folda Program Files x86 na kọmputa (na ọbụlagodi ma ọ bụrụ na ibudatara v64 version). A nchekwa na usoro ihe omume ị nwere ike idegara na USB flash mbanye, naanị bụrụ na onye na-ewepu ya na kọmputa.

Enwere otu nuance: mgbe ị na-ehichapụ site na "Mmemme na components", ọ bụrụ na kọmputa ahụ ekpochiwo nchekwa, ihe omume ahụ na-arịọ maka paswọọdụ, ya bụ, ọ gaghị arụ ọrụ iji wepu ya n'ụzọ ziri ezi na-enweghị paswọọdụ. Ma ọ bụrụ na ọ ka na-eme mmadụ, mgbe ahụ, ọ ga-akwụsị ịrụ ọrụ site na windo mbanye, dịka ị chọrọ ntinye na ndekọ ahụ. Ọ bụrụ na ị ka ihichapụ ihe omume ahụ, mgbe ahụ, a ga-echekwa ndenye dị mkpa na ndekọ ahụ, ọ ga-arụ ọrụ site na ọkụ mbanye. Na ihe ikpeazụ: ọ bụrụ na ihichapụ ya n'ụzọ ziri ezi site na itinye paswọọdụ, nchekwa niile ga-emeghe.

Usoro ihe omume ahụ na-enye gị ohere itinye paswọọdụ na nchekwa na zoo ha na Windows XP, 7, 8 na 8.1. Enweghị nkwado maka usoro sistemụ kachasị ọhụrụ na ebe nrụọrụ weebụ gọọmenti, ma ana m anwale ya na Windows 8.1, ihe niile dị n'usoro.