Etu ibudata egwuregwu ọkọlọtọ maka Windows 10

Ọ bụrụ na ị kwalitela Windows 10 ma na-eche ebe Spider na Solitaire, Minesweeper na Hearts solitaires bụ, mgbe ahụ, m ga-azịza ozugbo: ha adighi na OS ọhụrụ (ọ dịkarịa ala na ụzọ gara aga). Otú ọ dị, ị nwere ike ibudata maka free na ịwụnye egwuregwu ọkọlọtọ site na Windows 7 na XP na aka, otu esi eme nke a ma dee ya n'okpuru.

Rịba ama: na Windows 10, enwere ngwa ngwa Microsoft Solitaire Collection (nwere ike ịchọta na ndepụta nke ngwa niile), nke nwere Spider Solitaire, Spider Solitaire (Klondike), Free Cell na di na nwunye. Ikekwe ọ bụrụ na ị na-achọ kpọmkwem solitaire, nhọrọ a ga-adabara gị. Ma ọ bụrụ na ọ bụghị, anyị na-agụ n'ihu banyere ịwụnye egwuregwu Windows.

Wụnye solitaires na egwuregwu ndị ọzọ dị na Windows 10

Iji wụnye egwuregwu ọkọlọtọ na Windows 10, ndị mmepe nke atọ wepụtara ngwugwu free "egwuregwu Windows 7 maka Windows 10", nke na - enye gị ohere ịwụnye egwuregwu niile ochie, ma ọ bụ naanị ụfọdụ n'ime ha, egwuregwu ndị a na - akwado asụsụ Russian.

Tupu mụ ekwuo ebe m ga-ebudata ya, m ga-adọ gị aka ná ntị na ihe dị otú ahụ ka mma ịchọta antivirus na mbụ: ọ bụ ezie na nlele m gosiri na faịlụ ahụ dị mma, nke a nwere ike ọ gaghị abụ ikpe ahụ karịa oge.

Ịwụnye egwuregwu adịghị iche na ịwụnye mmemme ndị ọzọ: họrọ naanị egwuregwu ndị achọrọ na listi, ma ọ bụrụ na ịchọrọ, gbanwee sistemụ nwụnye ma chere ka usoro ahụ mezue.

N'ikpeazụ, na "Ngwa niile" na mpaghara "Games" na mmalite menu, ị ga-ahụ ihe niile ị rụnyeworo - Klondike, Spider, Minesweeper na ntụrụndụ ndị ọzọ ọ maara nke ọma na onye ọrụ ọfịs, niile na Russian.

Download solitaires na egwuregwu ndị ọzọ maka Windows 10 nwere ike ịnwe n'efu na adreesị na-esonụ: winaero.com/download.php?view.1836 (Na ibe, pịa "Download Windows 7 egwuregwu maka Windows 10." Biko kọọ akụkọ na ọ bụrụ na ị kwụsị ọrụ Echefula banyere nyocha antivirus.). N'oge a na oge - nke a bụ isi iyi kachasị ama.

Video - nwụnye nke Solitaire Klondike, Spider na egwuregwu ndị ọzọ na Windows 10

Vidio dị n'okpuru na-egosi usoro ịchọta, nbudata ma wụnye solitaire na egwuregwu ochie ochie ochie na Windows 10, ọ ga-abịa na mberede.

Jiri Akụrụngwa Akụrụngwa Denye 10 iji wụnye egwuregwu ọkọlọtọ

Ihe ọzọ nwere ike ịwụnye Spider, Ọkpụkpụ na egwuregwu ndị ọzọ site na Windows 7 na Windows 10 bụ iji Atụmatụ Ndị A Hụrụ Awụnye ihe ngwugwu 10, nke bụ setịpụrụ Windows nke dị na nsụgharị mbụ nke OS ma anaghị adị na ndị ọhụrụ. Enwere egwuregwu n'ebe ahụ.

Akụkụ nke Akụrụngwa Akụrụngwa Ntọala 10 bụ onyinyo ISO, mgbe ị na-arịgo nke ị chọrọ iji gbaa faịlụ mfi.exe dị n'ebe ahụ wee họrọ site na menu ihe ịchọrọ ịwụnye. Ịnwere ike ibudata MFI10 site n'aka ọrụ mfi-project.weebly.com ma ọ bụ mfi.webs.com.

Ịwụnye egwuregwu site na ụlọ ahịa ahụ

Na mgbakwunye na usoro a kọwara n'elu, ị nwere ike iwunye nsụgharị ọhụrụ nke egwuregwu ochie site na ngwa ngwa ngwa Windows.Naanị gaa na ụlọ ahịa ahụ ma chọpụta ihe ị chọrọ: enwerekwa Spider Solitaire na Kapinka na Minesweeper (ọ bụ naanị na arịrịọ site na Minesweeper). ) na ndị ọzọ.

Ikekwe interface ha na ọrụ ha ga-adị iche na mbụ, ma ọ nwere ike ịbụ na ụfọdụ n'ime mmemme ị nwere ike ịmasị karịa ihe mbụ sitere na Microsoft.