Ngwa pedometers na gam akporo

Ihe odide na ikuku nke anime na ya onwe ya na-aputa n'etiti umu ozo nke ezi nka. A na-eji esemokwu na ihe osise na-ese foto ma na-enyere ndị ọkachamara aka, ndị ọkachamara. N'isiokwu a, anyị ga-ele anya na ọtụtụ ndị nnọchianya nke mmemme ahụ n'ụzọ zuru ezu.

Nkeji ihe osise

Na mbụ, a na-akpọ usoro a Manga Studio, ma site na nwelite ọ bụla, ndị mmepe gbakwunyere na njirimara ndị ọzọ, ma ugbu a eji ya ọ bụghị nanị iji dọpụta manga. Otú ọ dị, otu ngwá ọrụ na-akpali ndị ọrụ n'eziokwu ahụ bụ na isi ihe na-elekwasị anya abụghị na onye nchịkọta akụkọ, kama na ọ bụ ihe e kere eke. N'ihi ohere pụrụ iche, onye ọ bụla nwere ike ịmepụta ọrụ pụrụ iche nke ha na-enweghị ihe ọmụma na nkà bara uru.

Iche iche nke oma kwesiri ichogharia, n'ihi na o na enyere aka iru oru kachasi elu nke oru ahu ma jiri ya me ihe ohuru ohuru, nke mere na ndi na-aguta akwukwo ga-enwe mmetuta di nma. Ọ bụrụ na ị nwere mmasị na mmegharị zuru ezu nke ihe na - eme na 2D, anyị ga - atụ aro ka ị mara onwe gị na usoro ihe omume Anime Studio Pro, nke zuru oke maka nzube ndị a. Tụkwasị na nke ahụ, Clip Studio nwere usoro setịpụrụ ngwaọrụ dị iche iche na nchịkọta akụkọ ọ bụla.

Download Clip Studio

Artweaver

Ekepụtara site na nka maka ndi na-ese ihe na ndi nduzi. A na-eme ka interface ahụ dị na nke ọ bụla na-emekarị, na ngwaọrụ ngwaọrụ dị n'aka ekpe na otu nke taabụ na agba, nkwụsị na mmetụta na nri. Enwere ikike ịgbanwuo okporo, nke na-eme ka ịbịaru na ọkwa pixel dị.

Onye nnochite anya a nwere ihe niile ịchọrọ, nke nwere ike ịdị mkpa n'oge ịbịaru ihe odide na ihe ndị ọzọ dị na foto ahụ. Ịhapụ ihe niile dị n'ichepụta ga-enyere gị aka ghara ịla n'iyi na ọrụ dị mgbagwoju anya ma mee ka ọrụ dịkwuo mfe.

Download Artweaver

Adobe Photoshop

Ikekwe onye nchịkọta akụkọ na-ewu ewu na oge ahụ, nke ọtụtụ ndị mmepe na-agbanye onwe ha mgbe ha na-emepụta ihe omume ha. Ee, Photoshop bara ezigbo ego, mana maka ụgwọ a ị ga-enweta ihe niile nwere ike bara uru ọ bụghị naanị maka onye na-ese ihe, kamakwa maka onye ọrụ nkịtị nke chọrọ idozi foto ndị a.

Adobe Photoshop dị mma maka ịmepụta eserese anime, nanị ị ga-achọ inwe ntakịrị ihe ọmụma n'ọhịa ịbịaru. Maka ndị mbido, usoro a ga-adị ka mgbagwoju anya n'ihi ọnụnọ nke ọtụtụ ngwaọrụ na ọrụ, ma ọ bara uru ịṅa ntị na ya, ebe ihe na-aghọ nke doro anya ma dị mfe.

Download Adobe Photoshop

Coreldraw

Ndị mmepe na-elekwasị anya na ọrụ ndị ọkachamara chọrọ iji ngwanrọ dị otú ahụ, mana CorelDRAW dị mfe ịmụta ma kesaa ya, ya mere ọbụna ndị nkịtị na-etinye ya na kọmputa ha. Ihe omume a dị iche na ndị ọzọ na ndepụta anyị na nlekọta pụrụ iche na arụ ọrụ a na-akwụ ụgwọ maka ịmepụta logos na ihe ọ bụla.

N'ebe a, ị nwere ike ịhụ nhazi zuru ezu nke ihe, ọtụtụ nhọrọ maka ịrụ ọrụ na ederede. Ngwaọrụ ndị a na-ahụ maka ya ga-enyere aka n'ịbịaru oge. A na-ekesa CorelDRAW maka ego, ma enwere mbipute ngosi na saịtị weebụ gọọmenti ga-enyere gị aka ịmatakwu ikike niile nke onye nnọchiteanya a.

Download CorelDRAW

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator bụ onye isi asọmpi nke CorelDRAW na ahịa. Ha nwere ihe yiri ka hà na-arụ ọrụ, ma na-ahụ anya, anyị na-ahụ ụdị ihe eji eme nke Adobe. A na-ekwusi ike na ebe a na-arụ ọrụ na otu ihe. Nke a ga-enyere aka maka ngbanwe ha, ngbanwe, na ọtụtụ ihe ndị ọzọ, dịka akọwara na nkọwa zuru ezu na nyochaa Adobe Illustrator na ebe nrụọrụ weebụ anyị.

Banyere ihe osise nke eserese, ebe a ọ ga-ekwe omume mee ya, ebe ọ bụ na e nwere ihe ndị bụ isi - brushes, pensụl, ụdị, na nnukwu palette. Anyị na-akwado. Ọ bụ ezie na onye nnọchianya a yiri nke Photoshop, Otú ọ dị, a na-amụcha ha maka ọrụ dịgasị iche iche. Anyị na-adụ gị ọdụ ịṅa ntị na nke a mgbe ị na-ahọrọ usoro ihe omume.

Download Adobe Illustrator

Na Ịntanetị, e nwere ọtụtụ narị ndị editọ na-eserese na eserese sitere na ndị a maara nke ọma ma ọ bụghị ndị mmepe. Ha niile adabaghị na listi ọ bụla, ya mere, anyị ahọrọla ụfọdụ n'ime usoro kachasị mma na nke kachasị mma maka ịmepụta foto na ụdị anime.