3 ụzọ iji budata ngwa ngwa Instagram

Na nso nso a, i nwere ike izipu vidio ka ịnye ya na, na n'ozuzu, mgbe ụfọdụ, a na-eme obere vidiyo. Mgbe ụfọdụ, a na-ahụ vidiyo na-adọrọ mmasị site n'aka onye ọzọ.

N'isiokwu a, m ga-akọwa ụzọ atọ iji budata vidiyo site na instagram na kọmpụta m, abụọ n'ime ha adịghị achọ ka e tinye ihe, nke atọ na-emejuputa site na ntinye ihe ọzọ (na kama mmasị).

Tụkwasị na nke a: Nlereanya nke ịmalite ngwa ngwa Instagram ngwa na komputa

Download video site na iji Instadown

Otu n'ime ụzọ kachasị mfe iji budata instagram vidiyo bụ iji ọrụ instadown.com rụọ ọrụ n'ịntanetị.

Naanị gaa na saịtị a, tinye njikọ na ibe vidiyo na naanị ubi dị n'ebe ahụ, ma pịa bọtịnụ "Instadown". A ga-ebudata vidiyo na mp4 usoro.

Site na ụzọ, ọ bụrụ na ị maghị ebe ị ga-esi nweta njikọ a, ebe ị na-eji Instagram na ekwentị gị ma ọ bụ mbadamba, m ga-akọwa: ị nwere ike ịga Instagram.com, tinye aha njirimara na paswọọdụ ma lee foto na vidiyo site na kọmputa gị. Na nsoro na vidiyo ị ga-ahụ bọtịnụ "ellipsis", pịa ya wee họrọ "Lee vidiyo vidiyo", a ga-akpọrọ gị gaa na ibe dị iche na vidiyo a. Adreesị nke ibe a bụ njikọ chọrọ.

Etu iji budata ngwa ngwa Instagram

N'ozuzu, maka nke a ọ dịghị mkpa iji usoro ma ọ bụ ọrụ ọ bụla ọzọ, ọ bụrụ na ị maara otú ị ga-esi lee koodu HTML nke ibe ị na-ekiri. Naanị gaa na ibe ahụ na vidiyo na instagram, dịka akọwapụtara n'elu, ma hụ koodu ya. N'ime ya, ị ga-ahụ njikọ kpọmkwem na mp4 faịlụ vidiyo. Tinye nke a n'ime adreesị n'adres okwu na ibudata ga-amalite.

Nchọgharị Ngwá Ọrụ na Mgbasa Ozi Weghaara Ya

N'oge na-adịbeghị anya, ahụrụ m ihe nchọgharị na-adọrọ adọrọ nke ị nwere ike ibudata vidiyo na ọdịyo site na saịtị dị iche iche - a na-ewu atụmatụ a n'ime ihe nchọgharị ahụ. Dị ka o si pụta, ihe nchọgharị ahụ na-ewu ewu (ma achọpụtara m naanị ya), mana enwere ihe gbasara "akpaghị arụ" nke ngwanrọ a. Ya mere, ọ bụrụ na ị kpebie ịwụnye, ọ bụghị n'ihi na m na-atụ aro gị, anaghị m anwa anwa ime nke a. Otú ọ dị, instagram video na iji Torch dị mfe ibudata. (The ukara website nke nchọgharị - torchbrowser.com)

Usoro nbudata vidiyo na nke a bụ dị ka ndị a: gaa na vidiyo vidiyo (ma ọ bụ naanị na instagram teepu), malite igodo vidiyo na mgbe nke ahụ gasịrị, bọtịnụ dị n'ime ihe nchọgharị ahụ na-enye gị ohere ibudata vidiyo a. Nke ahụ dum bụ elementrị. Na-arụ ọrụ na saịtị ndị ọzọ.

Nke ahụ bụ, m nwere olileanya, e mezuru ihe mgbaru ọsọ ahụ na usoro mbụ akọwapụtara.