Etu ibudata Pịkụl Feature Fee

Ntuziaka a na-akọwa otú ị ga-esi budata ma wụnye Media Feature Pack maka Windows 10, 8.1 na Windows 7 x64 na x86, na ihe ị ga - eme ma ọ bụrụ na arụnyeghị Mgbasa Ozi Fee.

Kedu ihe ọ bụ? - Ụfọdụ egwuregwu (dịka ọmụmaatụ, GTA 5) ma ọ bụ mmemme (iCloud na ndị ọzọ) n'oge nrụnye ma ọ bụ igba egbe nwere ike ịkọwa banyere mkpa ịwụnye Media Feature Pack na enweghị ọnụnọ ndị a na Windows agaghị arụ ọrụ.

Otu esi ebudata ngwa ngwa Media Feature Pack na ihe kpatara eji dobeghi ya

Imirikiti ndị ọrụ, chere ihu na njehie na mkpa iji wụnye akụkụ nke multimedia nke Media Feature Pack, na-achọta ngwa ngwa dị mkpa na saịtị ndị ọzọ ma ọ bụ na saịtị Microsoft. Gbaa bọtịnụ Media Fee ebe a (adịghị ebudata ruo mgbe ị gụrụ n'ihu):

  • http://www.microsoft.com/en-us/software-download/mediafeaturepack - Media Feature Pack maka Windows 10
  • http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40744 - maka Windows 8.1
  • http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=16546 - maka Windows 7

Otú ọ dị, n'ọtụtụ ọnọdụ, anaghị etinye Media Feature Pack na komputa gị, mgbe ị na-arụ ọrụ, ị ga-enweta ozi na-ekwupụta na "Mmelite adịghị arụ ọrụ na kọmpụta gị" ma ọ bụ njehie nke Onye Nweezi Mmelite Kwesịrị Ekwesị "Onye nchọta chọtara njehie 0x80096002" (koodu mmeghe ndị ọzọ kwere omume, dịka ọmụmaatụ, 0x80004005 ).

Nke bụ eziokwu bụ na ọ bụ nanị maka Windows N na KN mbipụta ka a na-edepụta ndị installers (na anyị nwere mmadụ ole na ole nwere usoro dị otú ahụ). N'ụlọ mbụ, Ụlọ ọrụ, ma ọ bụ nsụgharị Njikọ, Windows 10, 8.1, na Windows 7 Media Feature Pack na-ewu n'ime, nanị nwere nkwarụ. Ị nwere ike ịme ya n'enweghị nbudata faịlụ ọ bụla.

Otu esi eme ka Media Feature Pack na Windows 10, 8.1 na Windows 7

Ọ bụrụ na usoro ma ọ bụ egwuregwu chọrọ ka ị wụnye Media Feature Pack na mbipụta Windows nkịtị, ọ na-egosi na ị nwere nkwarụ na ihe Multimedia na / ma ọ bụ Windows Media Player.

Iji mee ka ha nwee ike ime ihe ndị a:

  1. Mepee ogwe ntụle (na nsụgharị niile nke Windows, a ga-eme nke a site na ịchọ, ma ọ bụ site na ịpị igodo Win + R, ide akara na ịpị Tinye).
  2. Meghee "Mmemme na Atụmatụ".
  3. N'aka ekpe, họrọ "Tụgharịa ma ọ bụ gbanyụọ atụmatụ Windows."
  4. Gbanye "Ngwaọrụ Multimedia" na "Windows Media Player".
  5. Pịa "Ok" ma chere maka nhazi nke components.

Mgbe nke a gasịrị, a ga-arụ ọrụ Media Feature Pack na komputa ma ọ bụ laptọọpụ na GTA 5, iCloud, egwuregwu ọzọ ma ọ bụ ihe omume agaghị achọ ya ọzọ.