Ịmepụta ihe mgbagwoju anya na Microsoft Excel


ITunes abụghị naanị ngwá ọrụ maka ijikwa ozi gbasara iPhone, iPad ma ọ bụ iPod Touch, kamakwa ngwá ọrụ iji chekwaa ọdịnaya n'ime ọbá akwụkwọ mgbasa ozi dị mfe. Karịsịa, ọ bụrụ na ịchọrọ ịgụ akwụkwọ e-akwụkwọ na ngwaọrụ Apple gị, ị nwere ike ibudata ha na ngwaọrụ site na ịtinye ha na iTunes.

Ọtụtụ ndị ọrụ, ịgbalị ịgbakwunye iTunes na kọmputa site na kọmputa, na-enwekarị nsogbu, na mgbe nke a bụ n'ihi n'eziokwu na a na-agbakwunye usoro ihe omume ahụ nke akwadoghị usoro ahụ.

Ọ bụrụ na anyị na-ekwu banyere usoro nke akwụkwọ ndị iTunes kwadoro, mgbe ahụ na nke a bụ usoro ePub naanị nke Apple mere. Ọ dị mma, taa nke a na-ede akwụkwọ e-akwụkwọ dị ka fb2, ya mere ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ akwụkwọ ọ bụla dị na usoro a chọrọ. Ọ bụrụ na akwukwo ahụ ị nwere mmasị abụghị na ePub format, ị nwere ike ịgbanwe akwụkwọ - maka nke a, ị nwere ike ịchọta ọtụtụ ndị ntụgharị na Intaneti, nke bụ ma ọrụ ntanetị na mmemme kọmputa.

Otu esi tinye akwụkwọ na iTunes

Ịnwere ike ịgbakwunye akwụkwọ dịka faịlụ ọ bụla ọzọ na iTunes na ụzọ abụọ: iji menu iTunes na ịdọrọ ịdọrọ na idobe faịlụ n'ime usoro.

Na nke mbụ, ịkwesịrị ịpị bọtịnụ na akụkụ aka ekpe nke iTunes "Njikwa" na nchịkọta nhọrọ ndị ọzọ na-egosi, họrọ ihe ahụ "Tinye faịlụ na ọbá akwụkwọ ahụ".

Windows Explorer window ga-apụta na ihuenyo nke ị ga-achọ ịhọrọ otu faịlụ na akwụkwọ ma ọ bụ ọtụtụ n'otu oge (maka enyemaka nke nhọrọ, jide igodo Ctrl na keyboard).

Ụzọ nke abụọ iji gbakwunye akwụkwọ na iTunes dịrịrị mfe: ị na-adọrọ akwụkwọ site na folda na kọmpụta gị gaa na windo Central iTunes, na n'oge a na-enyefe ya, enwere ike ịmeghe ngalaba iTunes ọ bụla na ihuenyo.

Mgbe a na-agbakwunye faịlụ (ma ọ bụ faịlụ) na iTunes, ha ga-abanye na mpaghara nke achọrọ nke usoro ahụ. Iji nyochaa nke a, na aka ekpe nke windo ahụ, pịa na ngalaba a na-emeghe ugbu a ma họrọ ihe dị na listi ahụ na-egosi. "Akwụkwọ". Ọ bụrụ na ịnweghị ihe a, pịa bọtịnụ ahụ. "Dezie menu".

N'oge ọzọ ị ga-ahụ window window ntọala iTunes, nke ị ga-achọ itinye nnụnụ na nso ihe ahụ "Akwụkwọ"wee pịa bọtịnụ ahụ "Emere".

Mgbe nke a gasị, ngalaba "Akwụkwọ" ga-adị, ị ga-agafe ya.

Ihuenyo na-egosiputa ngalaba na akwụkwọ agbakwunyere iTunes. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, a ga-edezi listi a ma ọ bụrụ na ịchọghị akwụkwọ ọ bụla. Iji mee nke a, ị ga-eji bọtịnụ aka nri ahụ pịa akwụkwọ ahụ (ma ọ bụ họrọ ọtụtụ akwụkwọ), wee họrọ ihe ahụ "Hichapụ".

Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, akwụkwọ gị nwere ike depụta ya na iTunes na ngwaọrụ Apple. Kedu otu ọrụ a ga-esi mezuo, tupu anyị ekwupụta na saịtị anyị.

Otu esi tinye akwụkwọ na iBooks na iTunes

Anyị nwere olileanya na isiokwu a bara uru.