Nyefee ihe oyiyi site na Android na iPhone na kọmputa gị na ApowerMirror

ApowerMirror bụ mmemme free nke na-enye gị ohere ịnyefe ihe oyiyi site na ekwentị gam akporo ma ọ bụ mbadamba kọmputa na Windows ma ọ bụ Mac na ikike iji chịkwaa kọmputa site na Wi-Fi ma ọ bụ USB, nakwa iji gbasaa ihe oyiyi sitere na iPhone (enweghị akara). Banyere usoro nke a, a ga-atụlekwa na nyocha a.

Ana m achọpụta na na Windows 10 enwere ngwaọrụ ndị na-enye gị ohere ịnyefe ihe oyiyi site na ngwaọrụ gam akporo (n'enweghị njikwa), gbakwunyere na nke a na ntụziaka Otu esi nyefee ihe oyiyi site na Android, kọmputa ma ọ bụ laptọọpụ na Windows 10 site na Wi-FI. Ọzọkwa, ọ bụrụ na i nwere Samsung Galaxy smartphone, ị nwere ike iji ukara Samsung Igba ngwa iji chịkwaa smartphone gị na kọmputa.

Wụnye ApowerMirror

Ihe omume a dị maka Windows na MacOS, ma emesia eji eme ihe maka Windows (ọ bụ ezie na Mac ọ gaghị adị iche).

Ịwụnye ApowerMirror na kọmputa dị mfe, mana enwere nuances ole na ole ị kwesịrị ịṅa ntị na:

  1. Site na ndabara, usoro ahụ na-amalite ozugbo mgbe Windows malitere. Ikekwe ọ bụ ihe ezi uche wepụ akara ahụ.
  2. ApowerMirror na-arụ ọrụ na-enweghị aha ọ bụla, mana ọrụ dị oke njedebe (enweghị mgbasa ozi site na iPhone, ntaneti vidiyo na ihuenyo, ọkwa gbasara oku na kọmputa, njikwa akara). N'ihi na m na akwadoro ịmalite akaụntụ efu - a ga-agwa gị ka ị mee nke a mgbe mbido nke mmemme ahụ.

Ịnwere ike ibudata ApowerMirror site na weebụsaịtị website www.apowersoft.com/phone-mirror, ebe ị na-eburu n'uche na ị ga-eji ya na android, ịkwesịrị ịwụnye ngwa ngwa ndị dị na Ụlọ Ahịa Play - //play.google.com na ekwentị gị ma ọ bụ mbadamba /store/apps/details?id=com.apowersoft.mirror

Iji ApowerMirror gbasaa na kọmputa na ijikwa Android site na PC

Mgbe ị kwalite na ịwụnye ihe omume ahụ, ị ​​ga-ahụ ọtụtụ nza na nkọwa nke ọrụ ApowerMirror, yana window mmemme nke ị nwere ike ịhọrọ ụdị njikọ (Wi-Fi ma ọ bụ USB), nakwa ngwaọrụ nke ejikọta ya (Android, iOS). Nke mbụ, tụlee njikọ gam akporo.

Ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ ịchịkwa ekwentị gị ma ọ bụ mbadamba na òké na keyboard, adala ọsọ iji jikọọ site na Wi-FI: iji rụọ ọrụ ndị a, ị ga-agbaso usoro ndị a:

  1. Kwado USB nbipu na ekwentị gị ma ọ bụ mbadamba.
  2. Na mmemme ahụ, họrọ njikọ site na eriri USB.
  3. Jikọọ Ngwaọrụ Android na-agba ngwa ngwa ApowerMirror na kọmputa na kọmputa na-agbazi usoro ihe omume ahụ.
  4. Kwenye ikike ikikere USB na ekwentị.
  5. Chere ruo mgbe ejiri njikwa na igodo (rụọ ọrụ) na njikwa. Na nzọụkwụ a, ọdịda nwere ike ime, n'ọnọdụ a, kpochapụ eriri ma gbalịa ọzọ site na USB.
  6. Mgbe nke ahụ gasịrị, ihe oyiyi nke ihuenyo gam akporo gị na ikike ịchịkwa ga-apụta na kọmputa na ihuenyo ApowerMirror.

N'ọdịnihu, ịkwesighi ịgbaso nzọụkwụ iji jikọọ na USB: Njikwa Android site na kọmputa ga-adịkwa mgbe ị na-eji njikọ Wi-Fi.

Maka ịntanetị site na Wi-Fi, ọ ga-ezuru iji usoro ndị a (ma gam akporo na kọmputa na-akwado ApowerMirror ga-ejikọrọ na netwọk ikuku dị otú ahụ):

  1. Na ekwentị gị, malite Ngwa ApowerMirror wee pịa bọtịnụ mgbasa ozi.
  2. Mgbe nyocha ngwa ngwa maka ngwaọrụ, họrọ kọmputa gị na listi.
  3. Pịa bọtịnụ "Mirror".
  4. Mgbasa ozi ga-amalite na akpaghị aka (ị ga-ahụ ihe ihuenyo nke ekwentị gị na window mmemme na kọmputa). Ọzọkwa, n'oge njikọ mbụ, a ga-akpali gị ime ka ịmara site na ekwentị na kọmpụta (maka nke a ị ga-achọ inye ikikere kwesịrị ekwesị).

Mkpọchi mmemme na menu n'akụkụ aka nri na ntọala m chere ga-abụ nke ihe ka ọtụtụ ndị ọrụ. Nanị oge nke na-enweghị ike ịhụ na ọhụụ mbụ bụ mkpọchi maka ịgbanwuo ihuenyo ma gbanyụọ ngwaọrụ ahụ, nke na - apụta nanị mgbe e ji aka pointer kọwaa na aha window window.

Ka m chetara gị tupu ịbanye akaụntụ free ApowerMirror, ụfọdụ omume, dịka ịdekọ vidiyo site na ihuenyo ma ọ bụ njikwa keyboard, agaghị adị.

Ihe ngosi mgbasa ozi si iPhone na iPad

Na mgbakwunye na ịnyefe ihe oyiyi sitere na ngwaọrụ Android, ApowerMirror na-enye gị ohere ịrụ ma gbasaa site na iOS. Iji mee nke a, o zuru ezu iji ihe "Megharịa ihe ngosi" ihe na njikwa akara mgbe usoro ihe omume na-agba na komputa abanye na akaụntụ ahụ.

N'ụzọ dị mwute, mgbe ị na-eji iPhone na iPad, ịchịkwa kọmputa adịghị.

Atụmatụ ndị ọzọ ApowerMirror

Na mgbakwunye na okwu ndị akọwapụtara, usoro ihe a na-enye gị ohere:

  • Nyefee ihe oyiyi ahụ site na kọmputa ahụ gaa na ngwaọrụ gam akporo (ihe "Kọmputa Kọmputa Mirroring" mgbe ejiri ya) nwee ike ịchịkwa.
  • Nyefee ihe oyiyi site na otu ngwaọrụ Android gaa na nke ọzọ (ApowerMirror ga-arụnyere na ma).

N'ozuzu, Ana m atụle ApowerMirror ngwa ngwa bara uru maka ngwaọrụ gam akporo, ma maka mgbasa ozi sitere na iPhone ruo Windows M na-eji usoro LonelyScreen, nke na-achọghị ndebanye aha, ihe niile na-arụkwa ọrụ n'enweghị ọdịda.