Esi ehichapụ ibe edokọbara na nchọgharị Google Chrome


Ka oge na-aga, iji Google Chrome eme ihe, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ onye ọ bụla na-eji ihe nchọgharị a agbakwụnye ibe edokọba na peeji ndị kachasị mmasị ma dị mkpa. Ma mgbe mkpa maka ibe edokọbara, ha nwere ike wepu ha n'enweghị nsogbu.

Google Chrome na-adọrọ mmasị n'ihi na ịbanye n'ime akaụntụ gị na ihe nchọgharị na ngwaọrụ niile, a ga-ejikọta ibe edokọbara niile ndị agbakwunyere na ihe nchọgharị ahụ na ngwaọrụ niile.

Hụkwa: Otu esi tinye ibe edokọbara na nchọgharị Google Chrome

Esi ehichapụ ibe edokọbara na Google Chrome?

Biko mara na ọ bụrụ na ị megharịrị mmekọrịta nke ibe edokọbara na ihe nchọgharị, mgbe ahụ, ihichapụ ibe edokọbara na otu ngwaọrụ agaghịzi adị na ndị ọzọ.

Usoro 1

Ụzọ kachasị mfe iji ehichapụ ibe edokọbara, ma ọ gaghị arụ ọrụ ma ọ bụrụ na ịchọrọ ihichapụ nnukwu ngwugwu nke ibe edokọbara.

Ihe kachasị mkpa nke usoro a bụ na ị ga-aga na ibe edokọbara. N'ebe dị mma nke ebe nkesa ahụ, kpakpando ọlaedo ga-enwu, ụcha ya na-egosi na ibe ahụ dị na ibe edokọbara.

Na ịpị na akara ngosi a, akara ngosi ibe ga-apụta na ihuenyo, nke ị chọrọ ịpị bọtịnụ ahụ. "Hichapụ".

Mgbe ịmechara omume ndị a, akara akara ahụ ga-agba agba ya, na-ekwu na ibe ahụ anaghịzi adị na ndepụta nke ibe edokọbara.

Usoro 2

Usoro a nke ihichapụ ibe edokọbara ga-aba uru karịsịa ma ọ bụrụ na ịchọrọ ihichapụ ọtụtụ ibe edokọbara n'otu oge.

Iji mee nke a, pịa bọtịnụ menu ihe nchọgharị, ma na windo nke gosipụtara, gaa Bookmarks - Bookmark Manager.

A ga-egosipụta folda na ibe edokọbara na pane aka ekpe, na ọdịnaya nke folda ahụ ga-egosipụta na nri, dịka. Ọ bụrụ na ịchọrọ ihichapụ otu nchekwa dị na ibe edokọbara, pịa nri na ya ma họrọ na menu menu "Hichapụ".

Biko mara na naanị nchekwa ndị ọrụ nwere ike ehichapụ. A na-enweghị ike ihichapụ nchekwa ya na ibe edokọbara ndị e debere na Google Chrome.

Tụkwasị na nke a, ịnwere ike ihichapụ ibe edokọbara. Iji mee nke a, mepee folda achọrọ ma malite ịhọrọ akara edokọbara ka a ga-ehichapụ, na òké, na-echeta ijide igodo maka nkwekọrịta Ctrl. Ozugbo ahọpụtara ibe edokọbara ahụ, pịa aka nri na nhọrọ ma họrọ ihe na menu na-egosi. "Hichapụ".

Ụzọ ndị a dị mfe ga-eme ka ị nwee ike iwepụ ibe edokọbara na-enweghị mkpa, na-enwe usoro nyocha kacha mma.