Ịdebe na Adobe Illustrator CC


Enweghị vidiyo, ọ bụrụgodị na mkpụmkpụ, netwọk mmekọrịta dị ugbu a siri ike iche. Na Twitter abụghị naanị otu. Ọrụ microblogging dị mma na-enye gị ohere ibudata na ịkekọrịta obere vidiyo, ogologo oge adịghị karịa 2 nkeji 20 sekọnd.

"Wunye" ihe nkiri na ọrụ dị mfe. Ma olee otu ibudata vidiyo site na Twitter, ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa? Ajụjụ a ka anyị ga-atụle n'isiokwu a.

Hụkwa: Otu esi emepụta akaụntụ Twitter

Otu esi ebube vidiyo site na Twitter

O doro anya na ịrụ ọrụ nke ọrụ anaghị egosi na ị nwere ike ibudata vidiyo ndị dị na tweets. Ya mere, anyị ga-edozi ọrụ a site n'enyemaka nke ọrụ ndị ọzọ na ngwa maka ntanetị dị iche iche.

Usoro 1: DownloadTwitterVideos

Ọ bụrụ na ịchọrọ ibudata vidiyo site na Twitter n'iji kọmputa nkeonwe gị, ọrụ ọrụ DownloadTwitterVideos bụ nhọrọ kachasị mma. Iji bulite vidio na MP4 usoro, ihe niile ị chọrọ bụ njikọ na otu tweet na vidiyo.

Ọrụ Online DownloadTwitterVideos

  1. Ya mere, na mbụ, anyị na-enweta vidiyo na vidio dị na Twitter.

    Ekem pịa na ala ala na n'elu nri nke tweet.
  2. Na-esote, họrọ ihe dị na ndepụta ndọpụta. "Detuo njikọ ka tweet".
  3. Weezie ọdịnaya nke otu ederede ederede na window windo ahụ.

    Iji detuo njikọ ahụ, pịa ihe edere ederede na bọtịnụ òké aka ma họrọ ihe dị na menu "Detuo". Ma ọ bụ anyị na - eme ka ọ dịkwuo mfe - jiri nchikota "CTRL + C".

    Na mbido, ejirila njikọ ahụ ka a depụtaghachi ya, mana ọ bụrụ na ị hapụtụla nhọrọ a, iji weghachite ya, pịazie igbe ederede ọzọ.

  4. Ugbu a, gaa na ibe ọrụ DownloadTwitterVideos ma kpaa njikọ ahụ gaa n'ubi kwesịrị ekwesị.

    Ịtinye ụzọ mkpirisi "CTRL + V" ma ọ bụ pịa mpaghara ederede na bọtịnụ òké aka ma họrọ "Tapawa".
  5. Mgbe ịkọwara njikọ ahụ tweet, ọ na-anọgide na ịpị bọtịnụ "Download [usoro na mma anyị chọrọ]".

    A ngọngọ na ala na aha nke vidiyo na aha "Download kwusiri nke ọma".

Ọrụ DownloadTwitterVideos dị mfe dịka o kwere omume, ọrụ ahụ dịkwa mfe, n'ihi na ị nwere ike ibudata vidiyo ị chọrọ na ntinye ole na ole.

Usoro 2: SAVEVIDEO.ME

Ihe ngwọta ọzọ dị elu bụ onye nbudata vidio dị na weebụ SAVEVIDEO.ME. Ozi a, n'adịghị ka nke a kọwara n'elu, bụ ihe niile, ya bụ. na-enye gị ohere ibudata faịlụ vidiyo site n'ọtụtụ netwọk mmekọrịta. Ma ụkpụrụ nke ime ihe bụ otu.

SavavIDEO.ME ọrụ ntanetị

  1. Iji malite iji ọrụ ahụ, dịka na ụzọ mbụ, buru ụzọ detuo njikọ ahụ na tweet na vidiyo. Gaa na peeji nke SAVEVIDEO.ME.

    Anyị nwere mmasị na mpaghara ederede dị n'okpuru nkọwa "Tinye URL nke ibe vidio ebe a wee pịa" Download "". Nke a bụ ebe anyị na-etinye njikọ anyị.
  2. Anyị pịa bọtịnụ ahụ "Download" na n'akụkụ aka nri nke ụdị ntinye.
  3. Ọzọ, anyị na-ahọrọ àgwà achọrọ nke vidiyo na pịa aka nri na njikọ ahụ "Download faịlụ vidiyo".

    Na nchịkọta nhọrọ, họrọ ihe ahụ "Zọpụta njikọ dị ka ...".
  4. Gaa na nchekwa ahụ ị bu n'obi ibudata vidiyo, ma pịa bọtịnụ ahụ. "Chekwa".

    Mgbe nke a gasịrị, vidiyo ahụ ga-amalite ibudata.

    A na-echekwa vidiyo niile a na-ebute na SAVEVIDEO.ME na PC na nchịkọta kpam kpam. Ya mere, ka ị ghara ichegharị faịlụ vidiyo na ọdịnihu, ị ga-akpọghachite ha ozugbo na windo nchekwa njikọ.

Lee kwa: Hichapụ niile tweet na Twitter na di na nwunye clicks

Usoro 3: + Download maka gam akporo

E nwere ike ibudata ntanetịime iji ngwa maka ngwaọrụ gam akporo. Otu n'ime ngwọta kachasị mma nke ụdị a na Google Play bụ usoro ihe nbudata + (aha zuru ezu bụ + Download 4 Instagram Twitter). Ngwa ahụ na-enye gị ohere ibudata vidiyo site na ọrụ microblogging n'otu ụkpụrụ ahụ eji mee ihe na ụzọ abụọ a kọwara n'elu.

+ Download 4 Instagram Twitter na Google Play

  1. Nke mbụ, wụnye + Nbudata na ụlọ ahịa ngwa ngwa Google.
  2. Wee mepee usoro mmemme ọhụrụ ahụ ma gaa "Ntọala" site na ịpị na ntụpọ vertical n'elu aka nri.
  3. N'ebe a, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, gbanwee ndekọ ndekọ vidiyo na ihe kachasị amasị.

    Iji mee nke a, pịa Download nchekwa na window windo, họrọ folda achọrọ.

    Iji kwado nhọrọ nke klas nke vidiyo site na Twitter, pịa bọtịnụ ahụ "Họrọ".
  4. Nzọụkwụ ọzọ bụ ịchọta otu tweet na vidiyo na ngwa Twitter ma ọ bụ nsụgharị mobile nke ọrụ ahụ.

    Wee pịnye otu aka ahụ na akụkụ aka nri nke akwụkwọ mbipụta ahụ.
  5. Na nchịkọta nhọrọ, họrọ ihe ahụ "Detuo njikọ ka tweet".
  6. Ugbu a, laghachi azụ + Download ma pịa nnọọ bọtịnụ nnukwu gburugburu na akụ dị n'okpuru ebe a.

    Ngwa nke anyị depụtara na tweet ga-amata ma malite ibudata vidiyo anyị chọrọ.
  7. Anyị nwere ike nyochaa ọganihu nke faịlụ vidiyo site na iji igbe nbudata dị na ala nke interface.

    Na njedebe nke nbudata, vidiyo ahụ na-abịa ozugbo maka ikiri na ndekọ ndekọ ahụ.
  8. Ihe nbudata + Download ahụ, n'ụzọ dị iche na ọrụ ndị a tụlere n'elu, ozugbo nbudata vidiyo na usoro na mkpebi dị mma maka ama ama gị. Ya mere, o doro anya na ọ dịghị mkpa iji nlezianya na-elekọta obere ala nke vidio uploaded.

Usoro 4: SSSTwitter

Ọrụ ntanetị dị mfe ma dị mfe iji na-elekwasị anya na nbudata vidiyo sitere na Twitter. Ikike ibudata ebe a na-emejuputa na ihe dika otu na SaveFrom.net, ebe a na-ewu ewu na otu ndọtị, nakwa dị na DownloadTwitterVideos a tụlere n'elu. Ihe niile achọrọ n'aka gị bụ iji dochie njikọ / njikọta ya ma ọ bụ gbanwee ya na-ahapụghị ibe ya na ndekọ vidio na netwọk mmekọrịta. Ka anyị lebakwuo anya otú e si eme nke a.

  1. Nke mbụ, mepee na Twitter post nke ị na-eme atụmatụ ibudata vidio ahụ, ma pịa ebe ntanetị nchọgharị ahụ iji mee ka njikọ dị na ibe a pụta ìhè.
  2. Debe onye ọbụla n'etiti onye edemede "//" na okwu twitter. Tinye mkpụrụedemede "sss" na-enweghị ndepụta ma pịa "Tinye" na keyboard.

    Rịba ama: Mgbe mgbanwe ahụ, njikọ kwesịrị ịdị ka nke a: //ssstwitter.com/mikeshinoda/status/1066983612719874048. Tupu nke ahụ, ọ dị ka nke a //twitter.com/mikeshinoda/status/1066983612719874048. Dị ka ọ dị, ihe ọ bụla na-abịa mgbe .com / ị ga-adị iche, ma n'ihu ya ọ gaghị.

  3. N'otu oge na SSSTwitter web service page, pịgharịa ya ntakịrị, ruokwa na ngọngọ maka ịhọrọ mma (mkpebi) nke vidiyo ebudatara. Mgbe ị kọwapụtara ya, pịa njikọ dị na ya. "Download".
  4. Vidiyo ahụ ga-emeghe na taabụ iche, ya ga-amalite na-akpaghị aka. Lezienụ anya na ogwe ihe nyocha nke ihe nchọgharị gị - na njedebe a ga-enwe bọtịnụ "Chekwa"nke ịchọrọ ịpị.
  5. Dabere na ntọala nke ihe nchọgharị weebụ ahụ, nbudata ahụ ga-amalite na akpaghị aka ma ọ bụ na ị ga-ebu ụzọ kọwaa ndekọ ndekọ na mepere "Explorer". Fidio vidio ahụ dị na mpịakọta MP4, ya mere enwere ike ịkpọ ya ọ bụla ọkpụkpọ na ngwaọrụ ọ bụla.

  6. N'ihi ụlọ ọrụ SSSTwitter, ị nwere ike mfe ibudata vidiyo ịchọrọ na Twitter, naanị mepee netwọk mmekọrịta mmadụ na post nke nwere ya ma mee n'ụzọ nkịtị ụfọdụ ịme ihe dị mfe.

Mmechi

Anyị na-ekwu banyere ụzọ anọ dị iche iche iji budata vidiyo site na Twitter. Atọ n'ime ha na-elekwasị anya na ndị na-eleta netwọk mmekọrịta a site na kọmpụta, na ndị na - eji ọrụ mkpanaka arụ ọrụ gam akporo. E nwere ngwọta yiri nke ahụ maka iOS, ma ọ bụrụ na ịchọrọ, ị nwekwara ike iji ọrụ weebụ ọ bụla na ama ama ma ọ bụ mbadamba.