Otu esi enyere Adobe Flash Player aka na ihe nchọgharị

Ọtụtụ mgbe na fim, na karịsịa kediegwu, m na-eji hromakey. Kedu chroma bụ ihe na-acha akwụkwọ ndụ na-agbapụ ndị na-eme ihe nkiri, mgbe ahụ, na nchịkọta vidiyo ha wepụrụ nzụlite a ma dochie onyinyo dị mkpa kama. Taa, anyị ga-eleba anya iji wepụ vidiyo na vidiyo na Sony Vegas.

Kedu otu esi ewepu ahịhịa ndụ na Sony Vegas?

1. Iji malite, bulite onye nchịkọta vidiyo na akwụkwọ ndụ ndụ na otu egwu, yana vidiyo ma ọ bụ onyinyo nke ịchọrọ iji kpuchie ya na egwu ọzọ.

2. Mgbe ahụ, ị ​​ga-aga na taabụ vidiyo.

3. N'ebe a, ịchọrọ ịchọta mmetụta "Chroma Key" ma ọ bụ "Separator site na ụda ụda" (aha mmetụta ahụ dabere na version nke Sony Vegas) ma tinye ya na vidiyo na-acha akwụkwọ ndụ.

4. Na ntọala nhazi ịkwesịrị ịkọwa ụdị agba iji wepu. Iji mee nke a, pịa na palette na pipette pịa na agba aja aja na windo ihuenyo. Nakwa nnwale na ntọala ahụ ma mee ka ndị na-esegharị ahụ nweta ihe osise ka doo anya.

5. Ugbu a, mgbe a na-adịghị ahụ anya ndụ ndụ ma ọ bụ naanị otu ihe site na vidio ahụ, ị ​​nwere ike kpuchie ya na vidiyo ma ọ bụ ihe ọ bụla.

Na mmetụta nke "Chroma Key" ị nwere ike ịmepụta ụyọkọ vidiyo na-adọrọ mmasị ma na-adọrọ mmasị, ị na-atụgharị uche efu. Ị nwekwara ike ịchọta ọtụtụ eserese na Intaneti na hromakey, nke a ga-eji mee ya.

Ịga nke ọma!