PriPrinter Onye Ọrụ 6.4.0.2430


Na usoro nke na-arụ ọrụ na iPhone, onye ọrụ ahụ nwere ike ịchọ ka ya na ụdị faịlụ dịgasị iche iche na - emekọrịta ihe, gụnyere ZIP - usoro a na-ewu ewu maka nchekwa na nchịkọta data. Taa anyi ga ele anya ot 'esi meghee ya.

Mepee faịlụ ZIP na iPhone

Ị nwere ike ịdipụ faịlụ ZIP site na ịmepe ihe edepụtara n'ime ya site na iji mmemme pụrụ iche. Na ebe a, e nwere ngwọta dị mma nke Apple na-enye, na ọtụtụ ndị njikwa faịlụ ọzọ nwere ike ibudata na Ụlọ Ahịa ọ bụla n'oge ọ bụla.

Gụkwuo: Njikwa faili maka iPhone

Usoro 1: Mgbakwunye faịlụ

Na iOS 11, Apple mejuputara ngwa ngwa dị mkpa - faịlụ. Ngwaọrụ a bụ onye njikwa faịlụ maka ịchekwa na ịlele akwụkwọ na faịlụ mgbasa ozi dị iche iche. Karịsịa, ngwọta a agaghị esiri ike imepe nchekwa ZIP.

  1. N'ọnọdụ anyị, a na-ebufe faịlụ ZIP na Google Chrome. Mgbe njedebe nke nbudata na ala nke windo ahụ, họrọ bọtịnụ ahụ "Mepee".
  2. Nchịkọta nhọrọ ndị ọzọ ga - apụta na ihuenyo, nke ị ga-ahọrọ "Faịlụ".
  3. Kọwaa ebe nchekwa ebe nchekwa ZIP ga-echekwa, wee pịa bọtịnụ dị n'akụkụ aka nri aka nri "Tinye".
  4. Meghee ngwa wee họrọ akwụkwọ echekwara na mbụ.
  5. Iji kpochapụ ebe nchekwa, pịa n'okpuru. "Lee ọdịnaya". Oge na-esote ga-apụnara.

Usoro 2: Akwụkwọ

Ọ bụrụ na anyị na-ekwu banyere ihe ngwọta nke atọ maka ọrụ na nchekwa ZIP, anyị ga-ekwurịta banyere Documents, nke bụ njikwa faili njikwa na ihe nchọgharị, nwere ike ibudata akwụkwọ sitere na isi mmalite dị iche iche, tinyere nkwado maka nnukwu ndepụta nke usoro.

Download Documents

  1. Mbụ ị chọrọ ibudata akwụkwọ maka n'efu site na Ụlọ Ahịa App.
  2. N'ọnọdụ anyị, a na-ebufe faịlụ ZIP na Google Chrome. N'okpuru windo ahụ, họrọ bọtịnụ ahụ "Mepee na ..."na mgbe ahụ "Detuo ihe ederede".
  3. Na ntinye sochi, Documents ga-amalite na iPhone. Ozi na-egosi na ihuenyo na a rụzuru nke ọma na ibubata zip archive. Pịa bọtịnụ ahụ "OK".
  4. Na ngwa ya onwe ya, họta aha faịlụ ahụ eburu na mbụ. Usoro ihe omume ahụ ga-egbochi ya ozugbo site na ịpụta ọdịnaya echekwara na ya n'akụkụ ya.
  5. Ugbu a, faịlụ ndị unzipped dị maka ịlele - naanị họrọ akwụkwọ, mgbe nke ahụ gasịrị, ọ ga-emeghe ozugbo na Documents.

Jiri otu n'ime ngwa abụọ ahụ iji mee ka nchekwa ZIP dị mfe na faịlụ nke ọtụtụ ụzọ ndị ọzọ.