StrongDC ++ 2.42

Ọ bụrụ na ị wụnyeghị Microsoft Visual C ++ 2012, mgbe ahụ nwee nnukwu ihe gbasara omume ma ọ bụrụ na ị na-agbalị ịmalite egwuregwu ma ọ bụ mmemme nke na-arụ ọrụ n'asụsụ a, ị ga-ahụ ozi yiri nke a: "Malite usoro ihe omume ahụ agaghị ekwe omume, mfc110u.dll na-efu". Isiokwu ahụ ga-akọwa ihe kwesịrị ime iji dozie njehie a.

Idozi njehie mfc110u.dll

Njehie na-ekwupụta enweghị faịlụ mfc110u.dll, edoziwo n'ọtụtụ ụzọ. Nke mbụ, ị nwere ike ibudata ngwa Microsoft C C + + ma wụnye ya na komputa gị, ebe ọ bụ na ọ nwere faịlụ DLL n'onwe ya. Nke abuo, ị nwere ike iji usoro pụrụ iche nke na-etinye aka n'ọbá akwụkwọ na-akpaghị aka n'ime usoro. Ọ na-enwekarị ike ibudata faịlụ a n'onwe gị ma debe ya na ndekọ ziri ezi. A ga-akọwa ụzọ ndị a niile n'ụzọ zuru ezu n'ọdịnihu na ederede.

Usoro 1: DLL-Files.com ahịa

DLL-Files.com Onye ahịa bụ otu usoro ahụ a kpọtụrụ aha n'elu.

Download DLL-Files.com Onye ahịa

Na - arụ ọrụ ya dị mfe - ịwụnye ụlọ akwụkwọ na - efu na usoro ahụ, na - agbaso ndụmọdụ:

  1. Gaa usoro ihe omume ahụ ma mee nchọpụta ọchụchọ na aha DLL faịlụ ahụ, ya bụ "mfc110u.dll".
  2. Na mpaghara "Nsonaazụ ọchụchọ" Pịa aha faịlụ ị chọrọ.
  3. Pịa "Wụnye".

Ngwa ga-etinye mfc110u.dll na nchekwa dị mkpa na nke ya, mgbe nke ahụ niile software nke mejupụtara njehie na mmalite ga-emeghe n'enweghị nsogbu.

Nzọụkwụ 2: Wụnye Microsoft Visual C ++

Dị ka e kwuru na mbụ, ịwụnye Microsoft Visual C ++, ị wụnye faịlụ mfc110u.dll n'ime usoro ahụ, si otú a wepụ njehie ahụ. Mana nke mbụ ị ga-ebudata ngwugwu ahụ.

Download Microsoft anya C ++

Na - eso njikọ ahụ, a ga - akpọrọ gị gaa na nbudata nbudata, ebe ị chọrọ ime ihe ndị a:

  1. Họrọ site na ndepụta ndọpụta ka ịwapụta nke usoro gị.
  2. Pịa "Download".
  3. Na windo ahụpụta, lelee igbe na-esote faịlụ nke bitness ya na usoro gị. Dịka ọmụmaatụ, maka usoro 64-bit, kwuo "VSU4 vcredist_x64.exe". Ọzọ, pịa "Na-esote".

Mgbe nke ahụ gasịrị, a ga-ebudata faịlụ ahụ na kọmputa gị. Gbaa nhazi ahụ ma soro ntuziaka ndị ahụ:

  1. Lelee igbe dị n'akụkụ "Ana m anabata usoro ikike" wee pịa "Wụnye".
  2. Chere ruo mgbe edobere ngwugwu nke ngwugwu.
  3. Pịa bọtịnụ ahụ "Malitegharịa ekwentị".

Mgbe nke ahụ gasịrị, a ga-ebido PC ahụ, a ga-etinye ngwugwu dị mkpa n'ime usoro ahụ, ya na ya faịlụ nke ụlọ akwụkwọ na-efu efu mfc110u.dll.

Usoro 3: Download mfc110u.dll

Ọ bụrụ na ịnweghị ike ibudata ngwanrọ ọzọ iji kpochapụ njehie mfc110u.dll, ị nwere ike ibudata ọbá akwụkwọ gị wee wụnye ya na PC gị.

A na-arụ ọrụ site n'ịmegharị faịlụ ahụ na ndekọ ahụ achọrọ. Ọ bụrụ na i nwere nsụgharị nke Windows 7, 8 ma ọ bụ 10, mgbe ahụ, a ghaghị itinye ya na folda na ụzọ na-esonụ:

C: Windows System32

Ụzọ kachasị mfe ime nke a bụ site na ịdọrọ na idobe. Mepee folda ahụ na ebe a na-arụ ọrụ na otu n'ime ihe ndị dị n'elu, mgbe ahụ site na otu dọrọ faịlụ ahụ gaa na nke ọzọ, dịka e gosiri na mbido ahụ.

Rịba ama na ọ bụrụ na ị nwere nsụgharị dị iche nke Windows, a ga - akpọ ụdị nchekwa ikpeazụ. Ị nwere ike ịgụtakwu banyere ịwụnye DLL n'isiokwu a. O nwekwara ike na mgbe ịmegharịrị njehie ahụ agaghị akwụsị. O yikarịrị, nke a bụ n'ihi eziokwu na faịlụ ahụ adịghị edebanye aha na ya na akpaghị aka. Na nke a, arụ ọrụ a ga-eme nke onwe ya. Otu esi eme nke a, ị nwere ike ịmụta site na isiokwu a.