Ntugharị nke otu na faịlụ dị na Microsoft Okwu

Na ama ọ bụla, ọ ga-ekwe omume ịwụnye ihe oyiyi na kọntaktị ekwentị. A ga-egosipụta ya mgbe anabatara oku na-abata site na kọntaktị a ma, ya mere, mgbe ya na ya na-ekwurịta okwu. Isiokwu a ga-atụle otu esi etinye foto na kọntaktị na ngwaọrụ dabere na gam akporo.

Hụkwa: Otu esi echekwa kọntaktị na gam akporo

Anyị debere foto na kọntaktị na gam akporo

Ịnweta foto na otu n'ime kọntaktị na ekwentị gị agaghị achọ ihe ọ bụla ọzọ. A na-arụ usoro ahụ dum site na iji ọrụ nhazi nke ngwaọrụ mkpanaka, ọ ga-ezuru ịgbaso algorithm kọwara n'okpuru ebe a.

Biko mara na mmepụta nke interface na ekwentị gị nwere ike ịdị iche na nke egosiri na screenshots na isiokwu a. Otú ọ dị, ihe kacha mkpa nke ihe ahụ anaghị agbanwe.

  1. Ihe mbụ ị ga - eji gaa ndepụta nke kọntaktị. Ụzọ kachasị mfe ime nke a sitere na menu. "Ekwentị"nke a na-ahụkarị na ala nke ihuenyo ahụ.

    Na ndepụta a, ịkwesiri ịga na taabụ "Ndi ana-akpo".
  2. Họrọ kọntaktị a chọrọ, pịa ya iji mepee ozi zuru ezu. Ọ bụrụ na gị ama mgbe otu pịa na kọntaktị ozugbo enwere oku, wee jide. Ọzọ ị ga-eji pịa bọtịnụ pensụl (dezie).
  3. Mgbe nke ahụ gasịrị, a ga-emeghe elu ntọala. Ịkwesịrị igodo akara ngosi igwefoto, dị ka e gosiri na mbido ahụ.
  4. Enwere nhọrọ abụọ: were foto ma ọ bụ họrọ ihe oyiyi site na listi. Ke akpa ikpe, igwefoto ga-emeghe ozugbo, na nke abụọ - gallery.
  5. Mgbe ị na-ahọrọ oyiyi achọrọ, ọ na-anọgide na iji mezue usoro nke gbanwere kọntaktị ahụ.

Na usoro a, ntinye foto na kọntaktị na smartphone nwere ike weere zuru ezu.

Hụkwa: Tinye otu kọntaktị na "ndepụta nwa" na gam akporo