Esi abanye n'ime iCloud site na komputa

Ọ bụrụ na ịchọrọ ịbanye n'ime iCloud site na kọmpụta ma ọ bụ laptọọpụ na Windows 10 - 7 ma ọ bụ sistemụ arụmọrụ ọzọ, ị nwere ike ime ya na ọtụtụ ụzọ, nke a ga-akọwa na ntinye na ntụziaka a.

Kedu ihe ọ ga-achọ maka? Dịka ọmụmaatụ, iji detuo foto site na iCloud na kọmputa Windows, iji nwee ike itinye ndetu, nchetara na ihe omume kalịnda site na kọmputa, na n'ọnọdụ ụfọdụ ịchọta iPhone furu efu ma ọ bụ zuo ohi. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịhazi ozi iCloud na kọmputa gị, nke a bụ akụkọ dị iche: iCloud Mail na gam akporo na kọmputa.

Nbanye na icloud.com

Ụzọ kachasị mfe, nke na-adịghị achọ ntinye nke mmemme ndị ọzọ na kọmputa (ma e wezụga maka ihe nchọgharị ahụ) ma rụọ ọrụ ọ bụghị naanị na PC na Windows laptọọpụ, kamakwa na Linux, MacOS, na usoro ọrụ ndị ọzọ, n'eziokwu, n'ụzọ a Ị nwere ike ịbanye na iklaud ọ bụghị naanị site na kọmputa, kamakwa site na TV nke oge a.

Naanị gaa na ebe nrụọrụ weebụ gọọmentị icloud.com, tinye ozi ID ID gị ma ị ga-abanye ozi ahụ na ike iji nweta data gị niile echekwara na akaụntụ gị, gụnyere ịnweta ozi iCloud na ntanetị weebụ.

Ị ga-enwe ike ịnweta foto, iCloud Drive ọdịnaya, ihe ndekọ, kalenda na ncheta, yana ntọala ID ID na ike ịchọta iPhone gị (nyocha Mac na Mac na-arụ ọrụ na otu paragraf) site na iji ọrụ kwekọrọ. I nwedịrị ike ịrụ ọrụ na ibe gị, Ọnụ Ọgụgụ na KeyNote akwụkwọ echekwara na iCloud na ịntanetị.

Dịka ị pụrụ ịhụ, ịbanye n'ime iCloud adịghị eweta ihe isi ike ọbụla ma ọ bụ ike site na ngwaọrụ ọ bụla na ihe nchọgharị ọgbara ọhụrụ.

Otú ọ dị, na ụfọdụ (dịka ọmụmaatụ, ma ọ bụrụ na ịchọrọ iji foto na iCloud kwupụta foto site na iCloud na kọmputa gị,) usoro ndị a nwere ike ịbụ ihe bara uru - ọrụ enyemaka nke Apple maka iji iKiloud na Windows.

iCloud maka windo

Na ebe nrụọrụ weebụ gọọmentị Apple, ị nwere ike ibudata iCloud maka Windows n'efu, nke na - enye gị ohere iji oklaoud na kọmputa ma ọ bụ laptọọpụ na Windows 10, 8 na Windows 7.

Mgbe ị wụnye ihe omume ahụ (wee malitegharịa kọmputa ahụ), banye na Apple ID gị ma mee ntọala mbụ ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa.

Site na itinye ntọala ma na-etinye oge ichere (a na-emekọrịta data), ị nwere ike ịhụ foto gị na ọdịnaya nke iCloud Drive na Explorer, tinye foto na faịlụ ndị ọzọ na kọmputa gị site na kọmpụta ma chekwaa ha.

N'ezie, ndị a bụ ọrụ niile iCloud na-enye maka kọmputa, ma e wezụga maka ohere ị nweta ozi banyere ọnọdụ dị na nchekwa na nkọwa zuru ezu gbasara ihe ọ na-arụ.

Ọzọkwa, na weebụsaịtị Apple, ị nwere ike ịgụ banyere otu esi eji mail na kalenda site na iCloud gaa Outlook ma ọ bụ chekwaa data niile sitere na iCloud na kọmputa gị:

  • iCloud maka Windows na Outlook //support.apple.com/ru-ru/HT204571
  • Ịchekwa data si iCloud //support.apple.com/ru-ru/HT204055

N'agbanyeghị eziokwu ahụ na Windows Start menu, mgbe ị wụnye iCloud, ihe niile dị na ya, dịka ndetu, ncheta, kalenda, ozi, "chọta iPhone" na ihe ndị dị otú ahụ, ha nile mepere saịtị icloud.com na ngalaba nke kwekọrọ na ya kọwara na ụzọ mbụ ị ga-esi tinye akuko. Ee mgbe ị na-ahọrọ ozi, ịnwere ike imeghe ozi iCloud site na ihe nchọgharị n'ime interface weebụ.

Ịnwere ike ibudata iCloud maka kọmputa gị na ebe nrụọrụ weebụ gọọmenti: //support.apple.com/ru-ru/HT204283

Ụfọdụ na-ede:

  • Ọ bụrụ na iCloud adịghị arụnyere ma gosipụta ozi gbasara Media Feature Pack, ihe ngwọta bụ ebe a: Otu esi dozie njehie Kọmputa gị adịghị akwado ụfọdụ ihe nchọgharị multimedia mgbe ị na-arụnye iCloud.
  • Ọ bụrụ na ịpụ na iCloud na Windows, ọ ga-ehichapụ ihe niile data nbudatara na nchekwa.
  • Mgbe m na-ede edemede a, m dọọrọ uche gaa n'eziokwu ahụ na n'agbanyeghị nchịkọta iCloud maka Windows, ebe nbanye ya, na iCloud ntọala na interface weebụ, kọmputa Windows anaghị egosipụta n'etiti ngwaọrụ ndị ejiri.