Biputa PDF faịlụ na ePub online

Ndị ọrụ PC na ndị ọzọ na Ịntanetị na-ekwurịta okwu site na ọ bụghị naanị ozi na nkwurịta okwu olu, kamakwa oku vidiyo. Ma iji nwee ike ikwurịta okwu, nke mbụ, ịkwesịrị ijikọ kamera vidiyo na kọmputa. Ọzọkwa, a pụrụ iji akụrụngwa a maka ịhazi mmiri, ọzụzụ nkuzi, imechi ókèala na maka nzube ndị ọzọ. Ka anyị chọpụta otu esi agbanye igwefoto na desktọọpụ PC ma ọ bụ laptọọpụ na Windows 7.

Hụkwa: Ịgbanye igwefoto na Windows 10

Usoro mkpuchi igwefoto

Tupu ịgbanwuo igwefoto na PC na Windows 7, n'ezie, ịkwesịrị ị jikọọ akụrụngwa a na ya, ma ọ bụrụ na anaghị ewu ya n'ime ikpe ahụ. Ihe di iche iche na-etinye aka na njikọ nke anyi, ya mere, anyi agaghi eche banyere usoro a ebe a. Anyị ga-atụle n'ụzọ zuru ezu usoro nke omume n'ime sistemụ arụmọrụ iji megharịa igwefoto vidiyo.

Ihe ọmụmụ: Ijikọ kamera weebụ na kọmputa

Usoro 1: Onye njikwa ngwaọrụ

N'ọtụtụ ọnọdụ, mgbe ejikọrọ na kọmpụta, kamera ahụ kwesịrị ịgbanye na akpaghị aka, ma mgbe ụfọdụ, ọ ga-arụ ọrụ na ya "Onye njikwa ngwaọrụ".

  1. Pịa "Malite" ma kwaga "Ogwe njikwa".
  2. Meghee "System na Nchebe".
  3. Ọzọkwa na ngalaba "Usoro" chọta ihe "Onye njikwa ngwaọrụ" ma pịa ya.
  4. Gaa na ngalaba "Ngwaọrụ nhazi ihe oyiyi" ma ọ bụ "Ụda olu, vidio na egwuregwu" (dabere na ụdị igwefoto).
  5. Na ndepụta nke ngwaọrụ na-emepe, chọta aha igwefoto vidiyo ịchọrọ ijikọ, ma pịa aha ya na bọtịnụ òké aka. Ihe dị n'ihu "Mbanye" na menu egosiri na igwefoto nwere nkwarụ. N'okwu a, ịkwesịrị ịpị ya.
  6. Na igbe na-egosi, ịkwesiri igodo iji tinye mgbanwe. "Ee"ịmalitegharịa kọmputa ahụ. Mana tupu nke ahụ, lezie anya iji mechie windo na mmemme niile na-arụ ọrụ iji ghara ịhapụ data a na-azoputaghi.
  7. Mgbe ịmalitegharịrị PC ahụ, a ga-agbanye kamera ahụ na usoro ahụ ma kwadebere maka ojiji dị ka eburu.

Ọ bụrụ na ịchọghị "Onye njikwa ngwaọrụ" aha igwefoto, nke a na-eme mgbe ụfọdụ, ọ ga-adị mkpa ka ị gbanwee nhazi ngwaọrụ ọzọ.

  1. Iji mee nke a, pịa ihe menu "Ihe" ma họrọ "Melite nhazi".
  2. Mgbe imelite nhazi ahụ, igwefoto ga-apụta na listi ngwaọrụ. Ọ bụrụ na ịchọta na ọ dịghị etinye aka, ọ ga-adị mkpa ka agbanyere ya dị ka akọwara n'elu.

Tụkwasị na nke ahụ, ọ ga-ekwuru na ka igwefoto rụọ ọrụ n'ụzọ ziri ezi ma gosipụta ya n'ụzọ ziri ezi na "Onye njikwa ngwaọrụ" Achọrọ ndị ọkwọ ụgbọala ugbu a. Ya mere, jide n'aka na ịwụnye ndị ọkwọ ụgbọala ndị e jikọtara ya na ngwa vidio, yana imelite ha oge.

Ihe omumu:
Esi melite ndị ọkwọ ụgbọala na Windows 7
Software kacha mma iji wụnye ndị ọkwọ ụgbọala

Usoro 2: Mee igwefoto na laptọọpụ

Laptọọpụ nke oge a, dịka iwu, nwere igwefoto wuru na ya, ya mere iwu nke nsonye ya dị iche na usoro yiri ya na PC dị. Ọtụtụ mgbe, a na-eme ihe a site na ịpị otu ngwakọta ma ọ bụ bọtịnụ na ikpe ahụ, dabere na ngwa laptọọpụ.

Hụkwa: Ịgbanye igwe kamera na laptọọpụ na Windows

Ụzọ mkpirisi igodo kachasị dị na ya iji malite kamera na kọmpụta:

  • Fn+"Igwefoto" (nhọrọ kachasị mma);
  • Fn+V;
  • Fn+F11.

Dịka ị nwere ike ịhụ, mgbe ị na-agbanye igwefoto na kọmputa na-arụ ọrụ, ị ga-achọ ijikọ ya na PC, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, wụnye ndị ọkwọ ụgbọala. Ma n'ọnọdụ ụfọdụ, ị ga-emerịrị ntọala ndị ọzọ na "Onye njikwa ngwaọrụ". A na-emegharị igwefoto vidio arụnyere na laptọọpụ site na ịpị otu igodo dị na keyboard.