Lelee okwuntughe echekwara na ihe nchọgharị na-ewu ewu

Onye ọ bụla nchọgharị nke oge nwere njikwa njikwa ya - ngwá ọrụ nke na-enye ike iji zọpụta data eji maka ikike na saịtị dị iche iche. Na ndabara, ozi a zoro ezo, ma ị nwere ike ịlele ya ma ọ bụrụ na ịchọrọ.

N'ihi ọdịiche dị iche na ntanetị, ma na arụmọrụ, na mmemme ọ bụla, a na-elele okwuntughe echekwara dị iche iche. Ọzọ, anyị ga-agwa gị kpọmkwem ihe ọ dị mkpa ka a mee iji dozie ọrụ a dị mfe niile na-ewu ewu ihe nchọgharị weebụ.

Google Chrome

Enwere ike ịlele okwuntughe echekwara na ihe nchọgharị kachasị ewu ewu na ụzọ abụọ, ma ọ bụ karịa, na ebe abụọ - na ntọala ya na ibe akaụntụ Google, ebe ọ bụ na a na-ejikọta data onye ọrụ ya. N'okwu abụọ ahụ, iji nweta ozi dị mkpa dị otú ahụ, ị ​​ga-achọ itinye paswọọdụ - site na akaụntụ Microsoft eji na gburugburu sistemụ arụmọrụ, ma ọ bụ Google, ma ọ bụrụ na ị hụ na weebụsaịtị. Anyị tụlere isiokwu a n'ụzọ zuru ezu n'isiokwu dị iche, anyị kwadoro ka ị gụọ ya.

Gụkwuo: Otu esi ele paswọọdụ echekwara na Google Chrome

Yandex Nchọgharị

N'agbanyeghi na otutu ihe di netiti ihe nchọgharị weebụ na onye ozo site na Yandex, ilele okwuntughe echekwara na nke a bu nani na nhazi ya. Mana iji mekwuo nchedo, ozi a na-echebe site na paswọọdụ nnabata, nke a ga-abanye ọ bụghị naanị ile ha anya, kamakwa iji chekwaa ihe ndekọ ọhụrụ. Iji dozie nsogbu ahụ ekwuru na isiokwu nke isiokwu ahụ, ị ​​nwere ike ịnwe mkpa ịbanye paswọọdụ site na akaụntụ Microsoft metụtara Windows OS.

Gụkwuo: Na-elele okwuntughe echekwara na Yandex Browser

Mozilla Firefox

N'ebe dị anya, "Fire Fox" dị nnọọ iche na ihe nchọgharị ndị a tụlere n'elu, karịsịa ma ọ bụrụ na anyị na-ekwu banyere nsụgharị ọhụrụ ya. Ma data nke njikwa okwunyere n'ime ya na-ezobekwa na ntọala ahụ. Ọ bụrụ na ị na-eji akaụntụ Mozilla mgbe ị na-arụ ọrụ na mmemme, ị ga-achọ ịbanye paswọọdụ iji lee ozi echekwara. Ọ bụrụ na arụmọrụ mmekọrịta na ihe nchọgharị ahụ nwere nkwarụ, ọ dịghị ihe ọzọ ị ga-achọ n'aka gị - gaa na ngalaba achọrọ ma rụọ nanị nkwụsịtụ ole na ole.

Gụkwuo: Otu esi ele paswọọdụ echekwara na Mozilla Firefox nchọgharị

Opera

Opera, dịka anyị tụlere na mmalite nke Google Chrome, na-echekwa data ndị ọrụ na ebe abụọ n'otu oge. N'eziokwu, na mgbakwunye na ntọala nke nchọgharị ahụ n'onwe ya, ederede na okwuntughe edere na faịlụ ederede dị iche na diski usoro, ya bụ, echekwara na mpaghara. N'okwu abụọ ahụ, ọ bụrụ na ị gbanweghị ntọala nchebe, ị gaghị mkpa itinye ederede ọ bụla iji lee ozi a. Nke a bụ naanị ihe dị mkpa mgbe ọrụ mmekọrịta na akaụntụ ejikọtara na-arụsi ọrụ ike, ma ana-eji ya na-adịkarịghị na ihe nchọgharị weebụ a.

Gụkwuo: Na-elele okwuntughe echekwara na Opera nchọgharị

Internet Explorer

Ejikọtara na nsụgharị niile nke Windows, Internet Explorer bụ n'ezie ọ bụghị naanị ihe nchọgharị weebụ, kama ọ bụ otu akụkụ dị mkpa nke sistemụ arụmọrụ, nke ọtụtụ usoro na ngwaọrụ ndị ọzọ na-arụ ọrụ. A na-echekwa ya na mpaghara okwuntughe ya na mpaghara - na "Njikwa Nlekọta Ọrụ", nke bụ otu ihe nke "Ogwe njikwa". Site n'ụzọ, ihe ndekọ ndị dị na Microsoft Edge na-echekwa ebe ahụ. Ị nwere ike ịnweta ozi a site na mwube ihe nchọgharị gị. N'eziokwu, nsụgharị dị iche iche nke Windows nwere nuances ha, nke anyị tụlere na isiokwu dị iche.

Gụkwuo: Otu esi ele paswọọdụ echekwara na Internet Explorer

Mmechi

Ugbu a ị maara otú ị ga-esi chekwaa okwuntughe echekwara na nke ọ bụla n'ime ihe nchọgharị ndị a ma ama. Ọtụtụ mgbe, ngalaba dị mkpa na-ezo n'ime ntọala ihe omume ahụ.