Ịtọba igwe okwu na PC na Windows 7


Ọ bụrụ na ị bụ onye na - eji ihe nchọgharị Mozilla Firefox mee ihe mgbe niile, ọ ga - abụrịrị na ị chịkọtara ederede nke okwuntughe nke ị nwere ike ịbupu na, dịka ọmụmaatụ, nyefe Mozilla Firefox na kọmputa ọzọ ma ọ bụ hazie nchekwa nke okwuntughe na faịlụ a ga - echekwa na kọmputa ma ọ bụ n'ebe nchekwa ọ bụla. Isiokwu a ga-atụle otu esi ebufe paswọọdụ gaa Firefox.

Ọ bụrụ na ịchọrọ ịchọta ozi banyere paswọọdụ echekwara maka ihe onwunwe 1-2, mgbe ahụ, ọ dị mfe iji lee ndị a ederede echekwara na Firefox.

Esi ele okwuntughe na Mozilla Firefox nchọgharị

Ọ bụrụ na ịkwesịrị mbupụ paswọọdụ niile echekwara dịka faịlụ na kọmputa, mgbe ahụ, ọkọlọtọ Firefox agaghị arụ ọrụ ebe a - ị ga-achọ iji ngwaọrụ ndị ọzọ.

Site na ọrụ anyị, ọ ga-adị mkpa ka anyị jiri mgbakwunye ahụ Onye na-emepụta ihe ntanetịnke na-enye gị ohere ịbịaru okwuntughe logins gaa na kọmputa na faịlụ HTML.

Esi tinye ntinye?

Ị nwere ike ịga ozugbo na ntinye nke njikọ tinye-na na njedebe nke isiokwu, ma gaa na ya onwe gị site na ụlọ ahịa tinye-ons. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ ihe nchọgharị ahụ na elu aka nri ma họta ngalaba na windo ahụ. "Add-ons".

Jide n'aka na ị nwere taabụ na-emeghe na pane aka ekpe. "Ọpụpụ", na n'aka nri, site na iji ogwe ọchụchọ ahụ, chọpụta ihe ndị na-eme ka onye na-eme njem na paswọtị tinye.

Nke mbụ n'ime ndepụta ahụ ga-egosipụta ndọtị anyị na-achọ. Pịa bọtịnụ ahụ "Wụnye"iji tinye ya na Firefox.

Mgbe oge ole na ole gasịrị, a ga-etinye ihe ntinye aka na Paswọdu na ihe nchọgharị ahụ.

Esi esi na Mozilla Firefox bubata paswọọdụ?

1. Na-enweghị ịhapụ nchịkọta nchịkọta ndọtị, na-esote Onye na-emepụta ihe nchịkọta akụkọ nke arụnyere, pịa bọtịnụ ahụ "Ntọala".

2. Ihuenyo ga-egosipụta window nke anyị nwere mmasị na ngọngọ. "Ọpụpụ paswọọdụ". Ọ bụrụ na ịchọrọ ịbupụ paswọọdụ ka ị nwee ike ịbubata ha na Mozilla Firefox ọzọ na-ejikwa mgbakwunye a, jide n'aka na ịlele igbe "Encrypt paswọọdụ". Ọ bụrụ na ịchọrọ ịbupu paswọọdụ gaa na faịlụ iji ghara ichefu ha, ịkwesịrị itinye akọrọ. Pịa bọtịnụ ahụ "Mbupụ Paswọdu".

Lezienụ anya na eziokwu ma ọ bụrụ na izochighị okwuntughe, o doro anya na okwuntughe gị nwere ike ịdaba n'aka ndị omempụ, ya mere kpachara anya na nke a.

3. A ga-egosipụta Windows Explorer na ihuenyo, ebe ị ga-achọ ịkọwa ebe ebe faịlụ HTML na okwuntughe ga-azọpụta. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, debe paswọọdụ aha aha ahụ.

Na nsonye na-esonụ, ntinye ga-ekwuputa na e mechara pasịpụ ikikere paswọọdụ nke ọma.

Ọ bụrụ na ị mepee faịlụ HTML echekwara na kọmputa gị, nyere, n'ezie, na ezughị ezo, windo nwere ozi ederede ga-apụta na ihuenyo, nke ga-egosipụta ihe ndekọ niile na paswọọdụ ndị echekwara na ihe nchọgharị ahụ.

Ọ bụrụ na ị bufee okwuntughe iji weghachite ha na Mozilla Firefox na kọmputa ọzọ, mgbe ahụ ọ ga-adị mkpa ịwụnye Paswọdu Paswọdu tinye ya, mepee ntọala ntọala, ma oge a gee ntị na bọtịnụ "Bubata Paswọdu", na ịpị nke na-egosiputa Windows Explorer, nke ịchọrọ ịkọwapụta faịlụ Fọm export nke mbụ.

Anyị nwere olileanya na ozi a bara uru maka gị.

Download Okwuntughe Ebufu maka n'efu

Nbudata ụdị ọhụrụ nke gbakwunyere