Ibudata egwu site na VKontakte maka gam akporo


E nwere ọtụtụ faịlụ na vidiyo na-akpali mmasị na Ịntanetị, nke a na-ahụ ma na-egere na ịntanetị. Ọ bụrụ na ịchọrọ ibudata egwu ma ọ bụ vidiyo na kọmputa gị, Video Downloader Pro ga-enyere gị aka ịnagide ọrụ a.

Video Downloader Pro bụ ntinye ihe nchọgharị bara uru na-enye gị ohere ibudata faịlụ na faịlụ vidiyo site na ọrụ ndị a ma ama dịka VKontakte, Odnoklassniki, Vimeo na ọtụtụ ndị ọzọ. Site na itinye mgbakwunye a, ị nwere ike ibudata faịlụ site na ebe ọ bụla ebe nbudata ntanetị dị.

Mfe nfe

Ebe ọ bụ na ngwá ọrụ anyị na-atụle bụ ndọtị maka ihe nchọgharị ndị na-ewu ewu, na ebe nrụọrụ weebụ nke onye mmepụta ihe, ịpị bọtịnụ Install ga-emegharị gị na ụlọ ahịa add-ons, ebe ị ga - pịa bọtịnụ Wụnye ọzọ ma tinye ya na ihe nchọgharị gị.

Usoro nbudata nfe

Iji budata faịlụ mgbasa ozi ịchọrọ na kọmputa gị, tinye ya na nzaghachi, pịa akara ngosi tinye-na ma họrọ faịlụ na windo egosipụtara. A ga-echekwa ya na nchekwa ahụ a họpụtara na ihe nchọgharị ahụ. Dịka iwu, ndabara bụ nchekwa "Downloads".

Ngosipụta nha na usoro

Na nso faịlụ ọ bụla gosipụtara na Video Downloader Pro, ozi bara uru dị ka nha faịlụ na usoro ya ga-egosipụta.

Uru:

1. Usoro dị mfe nke ịdebe ọdịyo na vidiyo;

2. Nkwado maka ihe nchọgharị dịka Google Chrome, Opera na Mozilla Firefox.

Ọghọm:

1. A naghị akwado nkwado site na YouTube;

2. N'oge nbudata site na ndọtị a, ụfọdụ saịtị nwere ike igosi ọ bụghị otu nzaghachi n'oge ahụ, mana faịlụ niile dị na ibe ahụ;

3. Ntuziaka na-emekarị ka aha mbụ ha kwụsị.

Video Downloader Pro bụ ụzọ dị irè iji budata ọdịyo na vidiyo na Ịntanetị. Ntinye nwere ọtụtụ nuances ya, ma ọ bụrụ na ha adịghị emegharị gị, ị ga-enwe ekele maka ọrụ ya.

Download Video Downloader Pro maka n'efu

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ