Esi tinye komputa gi na iTunes


Dịka iwu, ọtụtụ ndị ọrụ chọrọ iTunes ịgbakwunye egwu site na kọmputa na ngwaọrụ Apple. Mana ka music wee dịrị na ngwaọrụ gị, ị ga-ebu ụzọ tinye ya na iTunes.

iTunes bụ otu mgbasa ozi mgbasa ozi na-ewu ewu nke ga-aghọ ngwá ọrụ magburu onwe ya iji mepụta ngwa apụl na ịhazi faịlụ mgbasa ozi, karịsịa, nchịkọta egwu.

Kedu ka esi tinye songs na iTunes?

Mwepụta iTunes. A ga-egosi egwu gị niile ma ọ bụ zụrụ na iTunes na backlog. "Egwú" n'okpuru taabụ "My music".

Ị nwere ike ịnyefe music gaa na iTunes na ụzọ abụọ: naanị site n'ịdọrọ na idobe na windo ihe omume ma ọ bụ site na iTunes.

Na nke mbụ, ị ga-achọ imeghe na nchekwa na nchekwa na egwu ma na-esote windo iTunes. Na nchekwa music, họrọ egwu niile n'otu oge (ị nwere ike iji klọpụ Ctrl + A) ma ọ bụ egwu egwu (ị ga-ejide igodo Ctrl), wee malite ịdọrọ faịlụ ndị ahọrọ na window iTunes.

Ozugbo ị hapụrụ bọtịnụ òké, iTunes ga-amalite mbubata egwu, mgbe nke a gasịrị, ụzọ gị niile ga-apụta na window iTunes.

Ọ bụrụ na ịchọrọ ịgbakwunye egwu na iTunes site na mmemme mmemme, na windo jikọọ windo pịa bọtịnụ "Njikwa" ma họrọ ihe "Tinye faịlụ na ọbá akwụkwọ ahụ".

Gaa na nchekwa na egwu na họrọ otu ụfọdụ egwu ma ọ bụ niile n'otu oge, mgbe nke a gasịrị, iTunes ga-amalite usoro mbubata.

Ọ bụrụ na ịchọrọ ịgbakwunye ọtụtụ nchekwa egwu na usoro ihe omume ahụ, mgbe ahụ na iTunes interface, pịa bọtịnụ "Njikwa" ma họrọ ihe "Tinye nchekwa na ọbá akwụkwọ".

Na window nke meghere, họrọ nchekwa niile na egwu ga-agbakwunye na usoro ihe omume ahụ.

Ọ bụrụ na ebudatara egwu site na isi mmalite dị iche iche, mgbe ụfọdụ na-adịghị arụ ọrụ, mgbe ahụ ụfọdụ egwu (albums) nwere ike ọ gaghị enwe ihe mkpuchi nke na-emebi ọdịdị ahụ. Mana nsogbu a nwere ike idozi.

Kedu ka esi tinye ihe egwu album na egwu na iTunes?

Na iTunes, họrọ ọ bụla egwu na Ctrl + A, wee pịa ọ bụla nke egwu a họọrọ na bọtịnụ aka nri dị na windo na-egosi, họrọ "Nweta mkpuchi album".

Usoro ahụ ga-amalite ịchọ ebe mkpuchi, mgbe nke ahụ gasịrị ha ga-apụta ozugbo na listi ndị ahụ. Ma enweghi ike ichota akwukwo ndi ozo. Nke a bụ n'ihi n'eziokwu na enweghị ozi na album ma ọ bụ egwu: aha ziri ezi nke album, afọ, aha onye na-ese ihe, aha ziri ezi nke abụ ahụ, wdg.

N'okwu a, i nwere ụzọ abụọ iji dozie nsogbu ahụ:

1. Jiri aka jupụta ozi maka album ọ bụla nke enweghị mkpuchi;

2. Buzie foto na mkpuchi album.

Tụlee ụzọ abụọ n'ụzọ zuru ezu.

Usoro 1: jupụta ozi maka album ahụ

Pịa aka nri na akara efu efu na-enweghị ihe mkpuchi ma họrọ ihe dị na menu ndị na-egosi na-egosi. "Nkọwa".

Na taabụ "Nkọwa" A ga-egosipụta ozi album. N'ebe a, ọ dị mkpa iji nlezianya hụ na ogidi nile jupụtara na ya, ma ha ziri ezi. Enwere ike ịchọta ozi ziri ezi banyere album nke mmasị na Intaneti.

Mgbe ozi efu ahụ jupụtara, pịa aka na nri na họrọ "Nweta mkpuchi album". Dịka iwu, n'ọtụtụ ọnọdụ, iTunes nwetara ihe mkpuchi ahụ nke ọma.

Usoro 2: Tinye ihe mkpuchi na usoro ihe omume ahụ

N'okwu a, anyị ga-achọpụta ihe na mkpuchi na Ịntanetị ma budata ya na iTunes.

Iji mee nke a, pịa na album nke iTunes nke a ga-ebudata cover. Pịa aka nri na window nke na-egosi, họrọ "Nkọwa".

Na taabụ "Nkọwa" nwere ozi niile dị mkpa maka ịchọ ihe mkpuchi: aha ọba, aha egwu, aha egwu, afọ, wdg.

Mepee nyocha ọ bụla, dịka ọmụmaatụ, Google, gaa na mpaghara "Foto" na mado, dịka ọmụmaatụ, aha album ahụ na aha onye na-ese ihe. Pịa Tinye iji malite ọchụchọ.

Ihuenyo ahụ ga-egosipụta nsonaazụ ọchụchọ na, dịka iwu, ị nwere ike ịhụ mkpuchi anyị na-achọ. Chekwaa ụdị ihe mkpuchi ahụ na kọmputa na kachasị mma maka gị.

Biko rịba ama na mkpuchi album ga-abụ square. Ọ bụrụ na ịnweghị ike ịchọta mkpuchi maka album ahụ, chọpụta foto kwesịrị ekwesị ma ọ bụ belata onwe gị na nha 1: 1.

Mgbe anyị na-echekwa ihe mkpuchi ahụ na kọmputa, anyị na-alaghachi na window iTunes. Na windo nkọwa wee gaa taabụ "Ekpuchi" na n'akụkụ aka ekpe ala pịa bọtịnụ ahụ "Tinye ihe mkpuchi".

Windows Explorer na-emepe nke ị ga-ahọrọ ọrụ ọkpụkpọ ịhọtara na mbụ.

Zọpụta mgbanwe site na ịpị bọtịnụ ahụ. "OK".

N'ezo ọ bụla ị ga-ebudata ihe mkpuchi niile na vidiyo efu na iTunes.