Otu esi ekwu maka otu VKontakte


Google Chrome bụ ihe nchọgharị dị ike, nke nwere ọtụtụ ngwá ọrụ maka ntọala zuru ezu. N'ezie, ọ bụrụ na ị na-agagharị na kọmputa ọhụrụ ma ọ bụ na ntinye ihe nchọgharị na ntinyeghachi, ọ dịghị onye ọrụ chọrọ ịkwụsị ntọala niile nke oge na mgbalị dị, n'ihi ya, isiokwu a ga-atụle otu esi echekwa ntọala na Google Chrome.

Ọ bụrụ na ọmụma dị ka, dịka ọmụmaatụ, ibe edokọbara, nwere ike ịsị ngwa ngwa na Google Chrome, mgbe ahụ ndị ọrụ na-enwekarị nsogbu na ịchekwa ntọala ahụ.

Esi ebugharị na Google Chrome

Esi zọpụta ntọala na nchọgharị Google Chrome?

Nanị ụzọ ị ga-esi zọpụta ntọala na Google Chrome bụ iji ọrụ mmekọrịta, nke ga-enye gị ohere ịchekwa ntọala niile na data chịkọtara nchọgharị Google Chrome na akaụntụ Google gị ma nyefee ha na Google Chrome ọzọ n'oge ọ bụla iji otu akaụntụ ahụ.

Nke mbụ, ma ọ bụrụ na ịnweghị akaụntụ Google (igbe ozi Gmail edenyere aha), ị ga-emerịrị otu iji melite mmekọrịta site na njikọ a. Ozugbo e mepụtara akaụntụ, ị nwere ike ịga n'ihu na ịmekọrịta mmekọrịta nke ihe nchọgharị n'onwe ya.

Iji mee nke a, na aka nri aka nri pịa akara ngosi profaịlụ. Obere obere window ga-apụta na ihuenyo, nke ị ga-eji pịa bọtịnụ ahụ. "Nbanye na Chrome".

Window ga-apụta na ihuenyo nke ị ga-ebu ụzọ tinye adreesị ozi-e nke Google gị. Pịa bọtịnụ ahụ "Na-esote".

N'okpuru, n'otu oge, a ga-akpali gị ịbanye paswọọdụ, mgbe nke ahụ gasịrị, anyị na-agbanye bọtịnụ ahụ "Na-esote".

Usoro ahụ ga-agwa gị gbasara njikọ akaụntụ Google nke ọma na mmalite nke mmekọrịta. Pịa bọtịnụ ahụ "OK" imechi windo.

Ihe niile dị njikere, ma naanị anyị kwesịrị ijide n'aka na arụ ọrụ ntọala ntọala arụ ọrụ na ntọala ihe nchọgharị. Iji mee nke a, na nri aka nri elu nke ihe nchọgharị ahụ, pịa bọtịnụ menu, wee banye na listi mmapụta, gaa na mpaghara ahụ "Ntọala".

Ozugbo na window windo ihe nchọgharị ahụ, a ga-enwe ngọngọ na elu nke windo ahụ. "Nbanye"ebe ị chọrọ ịhọrọ bọtịnụ "Ntọala mmekọrịta dị elu".

A na windo nwere ọnọdụ mmekọrịta ga-ebido na ihuenyo, nke ihe niile mejupụtara site na ihe nchọgharị ahụ ga-arụ ọrụ site na ndabara. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịhazi ọrụ nke ụfọdụ ihe n'ụzọ zuru ezu, ị ga-achọ ịhọrọ ihe dị na windo elu "Họrọ ihe iji mekọrịta"wee wepụ nnụnụ ndị ahụ site na isi ihe ndị ahụ na-agaghị arụkọ ọrụ site na usoro ahụ, mana otu oge jide n'aka na ị ga-ahapụ nnụnụ ahụ n'akụkụ ebe ahụ "Ntọala".

N'ezie, na nke a, ịchekwa ntọala nke nchọgharị Google Chrome nchọgharị. Ugbu a ị pụghị ichegbu onwe gị na ntọala gị maka ihe ọ bụla nwere ike ịla n'iyi - n'ihi na echekwara ha na akaụntụ Google gị.