Ịdebe nchekwa ZIP na ntanetị

Ọ bụrụ na ị na-agba ọsọ ngwa na kọmputa gị, ị na-ahụ ozi na-ekwu, sị: "msvcrt.dll achọtaghị" (ma ọ bụ ihe ọzọ yiri ya), nke a pụtara na ọ bụ na kọmputa ka akwụkwọ ọgụgụ dị omimi ahụ dị. Njehie ahụ bụ ihe a na-ahụkarị, karịsịa na Windows XP, ma na-ewetakwa na nsụgharị ọzọ nke os.

Debe nsogbu ahụ na msvcrt.dll

Enwere ụzọ atọ dị mfe iji dozie nsogbu ahụ na enweghị akwụkwọ ojiji msvcrt.dll. Nke a bụ iji ihe omume pụrụ iche, ntinye nke ngwugwu nke a na-echekwa ọbá akwụkwọ a, na ntinye akwụkwọ ya n'ime usoro. Ugbu a, a ga-atụle ihe nile n'ụzọ zuru ezu.

Usoro 1: DLL-Files.com ahịa

Site na mmemme a ị nwere ike iwepu njehie n'ime nkeji ole na ole. "msvcrt.dll achọtaghị"Iji mee nke a, mee ihe ndị a:

Download DLL-Files.com Onye ahịa

  1. Gbaa usoro ihe omume a.
  2. Tinye aha nke ọbá akwụkwọ ahụ na mpaghara ntinye kwesịrị ekwesị.
  3. Pịa bọtịnụ ịchọọ.
  4. N'etiti faịlụ achọtara (na nke a ọ bụ naanị otu), pịa aha nke achọrọ.
  5. Pịa "Wụnye".

Mgbe ha mechara ntụziaka niile dị na ntuziaka Windows, a na-etinye DLL faịlụ, nke dị mkpa maka ịmepụta egwuregwu na mmemme ndị emeghebeghị.

Nzọụkwụ 2: Wụnye Microsoft Visual C ++

Ị nwere ike iwepụ njehie ahụ site na library msvcrt.dll site n'ịwụnye ngwà Microsoft Visual C ++ 2015. Nke bụ eziokwu bụ na mgbe a na-etinye ya n'ime usoro ahụ, a na-etinyekwa ọbá akwụkwọ dị mkpa iji kwalite ngwa, dịka ọ bụ akụkụ ya.

Download Microsoft anya C ++

Na mbido, ịkwesịrị ibudata ngwugwu a maka nke a:

  1. Soro njikọ ahụ na peeji nke ọrụ ọrụ.
  2. Site na ndepụta ahụ, họrọ asụsụ nke Windows gị wee pịa "Download".
  3. Na igbe na-egosi mgbe nke a gasị, họta obosara ngwugwu. Ọ dị mkpa ka ọ daba ikike nke usoro gị. Mgbe pịa nke a "Na-esote".

Nbudata nke Microsoft Visual C ++ installer na kọmputa amalite. Mgbe ọ gwụchara, malite faịlụ ahụ ebudatara ma mee ihe ndị a:

  1. Biko mara na ị gụọ ma nabata usoro ikikere, wee pịa "Na-esote".
  2. Chere maka ntinye nke ihe niile Microsoft Visual C ++ iji mezue.
  3. Pịa bọtịnụ ahụ "Mechie" iji mezue nwụnye.

Mgbe nke ahụ gasị, a ga-etinye usoro ihe omimi nke msvcrt.dll na usoro ahụ, a ga-emeghekwa ngwa niile ndị na-arụbeghị ọrụ na-enweghị nsogbu.

Usoro 3: Download msvcrt.dll

Ị nwere ike iwepụ nsogbu ahụ na msvcrt.dll na enweghị mgbakwunye ngwanrọ. Ihe niile ị ga - eme bụ ibudata ọbá akwụkwọ ahụ n'onwe ya ma bulie ya na nchekwa kwesịrị ekwesị.

  1. Download faịlụ msvcrt.dll wee gaa na nchekwa ya.
  2. Right pịa ya na họrọ "Detuo". I nwekwara ike iji hotkeys maka nke a. Ctrl + C.
  3. Gaa na folda ebe ịchọrọ ịkwaga faịlụ ahụ. Biko mara na na nke ọ bụla Windows nke aha ya dị iche. Iji ghọta kpọmkwem ebe ịkwesiri idetu faịlụ ahụ, a na-atụ aro ka ị gụọ isiokwu dị mkpa na saịtị ahụ.
  4. Gaa na nchekwa usoro ahụ, kpozie faịlụ ahụ e depụtara ya na mbụ, pịa nri ma họrọ Tapawama ọ bụ jiri ụzọ mkpirisi keyboard Ctrl + V.

Ozugbo i mere nke a, njehie ga-apụ n'anya. Ọ bụrụ na nke a anaghị eme, ịkwesịrị idebanye DLL na usoro. Anyị nwere isiokwu pụrụ iche na saịtị a raara nye isiokwu a.