Movavi Screen Capture Studio 9.3.0


Ọtụtụ ndị ọrụ na-adịbeghị anya na-enwe mmasị na ịdekọ vidio si na kọmputa. Na iji rụzuo ọrụ a, ịkwesịrị ịwụnye ihe omume pụrụ iche na kọmputa gị, dịka ọmụmaatụ, Movavi Screen Capture.

Movavi Screen Capture bụ ngwọta ọrụ maka iwepụta vidiyo site na kọmputa. Ngwaọrụ a nwere ọrụ niile dị mkpa nke a ga-achọrọ iji mepụta vidiyo ọzụzụ, ngosi vidio, wdg.

Anyị na-akwado ịhụ: Mmemme ndị ọzọ maka edekọ vidiyo site na kọmputa

Ịtọ mpaghara ebe a

Ka ị wee nwee ike ijide ebe achọrọ nke kọmputa. Maka ebumnuche ndị a, enwere ọtụtụ ụdịdị: mpaghara free, ihuenyo dum, yana ịtọ ntọala ihuenyo.

Ede ụda

A na-ede ndekọ na Movavi Screen Capture ma site na ụda kọmputa na ụda olu gị. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, a ga-agbanyụ isi mmalite ndị a.

Ịtọ oge jide

Otu n'ime ihe ndị dị ịrịba ama nke na-egbochi ọtụtụ ngwọta ndị yiri ya. Usoro a ga - enye gị ohere ịtọ oge ndekọ vidiyo ma ọ bụ setịpụrụ mmalite oge, i.e. Ịgba vidiyo na-amalite na-akpaghị aka na oge a kara aka.

Ngosipụta Keystroke

A bara uru, karịsịa ma ọ bụrụ na ị na-edekọ nkuzi vidiyo. Site na ịmepụta igodo igodo ahụ, vidiyo ahụ ga-egosipụta igodo dị na keyboard nke a na-arụ n'oge ahụ.

Ịtọzi cursor òké

Na mgbakwunye na ịmepụta / igosipụta mmepe nke òké igwe, usoro Movavi Screen Capture na-enye gị ohere ịgbanwe akara ngosi cursor, pịa ụda, pịa igosi, wdg.

Ihuenyo ese foto

Ọtụtụ mgbe, ndị ọrụ na usoro ịgba égbè vidiyo chọrọ ka ha wepụ na snapshots si na ihuenyo ahụ. Enwere ike ime ka ọrụ a dị mfe site na iji isi ihe dị ọkụ awụnyere maka ikiri nseta ihuenyo.

Wụnye ebe nchekwa nchekwa

Maka ụdị faịlụ ọ bụla e kere na usoro ahụ, a na-enye nchekwa ya ikpeazụ na kọmputa ahụ, nke a ga-echekwa faịlụ ahụ. Enwere ike iweghachite folda ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa.

Nhazi nhọrọ nchịkọta ihuenyo

Site na ndabara, niile ntanyepụ nke mepụtara na Movavi Screen Capture na echekwa na usoro PNG. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, a pụrụ ịgbanwe usoro a na JPG ma ọ bụ BMP.

Ịtọ ọsọ ọsọ

Site na ịtọ ntọala FPS chọrọ (ọnụ ọgụgụ nke okpokolo agba kwa nke abụọ), ị nwere ike hụ na àgwà kachasị mma na ngwaọrụ dị iche iche.

Uru:

1. Ọdịdị dị mfe na nke oge a na asụsụ Russian nkwado;

2. Ntọala zuru ezu nke njirimara nke onye ọrụ ahụ nwere ike iji mepụta vidiyo site na ihuenyo ahụ.

Ọghọm:

1. Ọ bụrụ na agbahapụghị ya na oge, n'oge usoro nhazi ahụ, a ga-etinye ihe ndị ọzọ Yandex components;

2. A na-ekesa ya maka ego, mana onye ọrụ nwere ụbọchị 7 iji nwalee njirimara ya maka n'efu.

Mwepu ihuenyo Movavi bụ otu n'ime ihe kachasị mma maka ngwudata vidiyo site na ihuenyo. Ejiri usoro mara mma nke ihe omume ahụ, ihe niile dị mkpa maka ịdebe vidio na ihuenyo, yana nkwado mgbe niile site n'aka ndị mmepe, nke na-enye ntọhapụ mmelite mgbe niile na njirimara ọhụrụ na mmezi ndị ọzọ.

Download Movavi Screen Capture Trial

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ

Mbido vidio mbụ Igwe nlekota igwe Ihuenyo vidiyo ihuenyo Na-ejide ngwa ngwa FastStone

Kesaa isiokwu na netwọk mmekọrịta:
Movavi Screen Capture bụ ngwá ọrụ dị irè maka iwepụta ihe oyiyi site na kọmputa nyochaa na ịmepụta snapshots nke ihuenyo dum, window arụ ọrụ ma ọ bụ mpaghara a họọrọ.
System: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Atiya: Mmemme Nyocha
Onye Mmepụta: Movavi LTD
Ọnụ: $ 24
Size: 53 MB
Asụsụ: Russian
Version: 9.3.0