Ntọala paswọọdụ maka usoro ihe omume archive WinRAR


N'ịbụ ndị kpebiri ịkwaga site na ihe nchọgharị Ịntanetị gaa na Google Chrome, ịkwesighi ịmejupụta ihe nchọgharị ahụ na ibe edokọbara, n'ihi na o zuru ezu iji mepụta usoro mbubata. Esi tinye mbokọba na ihe nchọgharị weebụ Google Chrome, a ga-atụlekwa ya n'isiokwu.

Iji bubata ibe edokọbara na nchọgharị Google Chrome, ị ga-achọ faịlụ echekwara na kọmputa gị na ibe edokwubara HTML. Na otu esi enweta faịlụ HTML na ibe edokọbara maka ihe nchọgharị gị, ị nwere ike ịchọta ntuziaka na Intaneti.

Kedu esi bubata ibe edokọbara na nchọgharị Google Chrome?

1. Pịa na bọtịnụ menu n'akụkụ aka nri nke menu ma na listi mmapụta gaa na ngalaba ahụ Bookmarks - Bookmark Manager.

2. Mpeepe ọhụrụ ga-apụta na ihuenyo nke ị ga-pịa bọtịnụ ahụ. "Management"nke dị na etiti elu nke ibe. A ga-egosipụta nchịkọta nhọrọ ndị ọzọ na ihuenyo, nke ị ga-achọ ime nhọrọ maka ihu ihe ahụ "Mbubata Mbupu nke sitere na Njikwa HTML".

3. Onye na-eme nchọpụta nke oge a ga-apụta na ihuenyo, bụ naanị ịkwesịrị ịkọwa ụzọ na faịlụ HTML na ibe edokọbara ndị echekwara n'ihu.

Mgbe oge ole na ole gasịrị, a ga-abanye ibe edokọbara n'ime ihe nchọgharị weebụ, ị ga-enwe ike ịchọta ha na "ibe" ibe, nke a na-ezo n'okpuru bọtịnụ menu.