Gbanwee ego na ma nweta uru site na YouTube vidiyo


Ikekwe ndị ụlọ ọrụ Russia kachasị emetụta ha bụ Yandex na Mail.ru. N'ọtụtụ ọnọdụ mgbe ị wụnye ngwanrọ, ọ bụrụ na ịnweghị iwepụ akara ngosi na oge, usoro ahụ ga-ejikọta na ngwanrọ nke ụlọ ọrụ ndị a. Taa, anyị ga-eche na ị ga-ehichapụ Mail.ru site na Google Chrome nchọgharị.

A na-ewebata Mail.ru na Google Chrome dị ka kọmputa kọmputa, na-enweghị inye elu n'enweghị agha. Ọ bụ ya mere ụfọdụ mgbalị ga-eji mee ka iwepụ Mail.ru si Google Chrome.

Esi wepu Mail.ru si Google Chrome?

1. Nke mbụ, ọ dị mkpa iwepu software arụnyere na kọmputa ahụ. N'ezie, enwere ike ime nke a na menu Windows "Mmemme na Atụmatụ", Otú ọ dị, usoro a dị njọ site na ịhapụ mail.ru, nke bụ ya mere software ahụ ka ga-arụ ọrụ.

Ọ bụ ya mere anyị ji akwado ka ị jiri usoro ihe omume ahụ. Wepu onye uninstallernke, mgbe ịchọtara usoro mmeghe, jiri nlezianya nyochaa usoro maka ọnụnọ igodo dị na ndekọ na nchekwa na kọmputa metụtara ihe omume a ka ehichapụ. Nke a ga - eme ka ị ghara iwepụ oge na nhichapụ nchịkọta akwụkwọ, nke a ga-eme mgbe nhichapụ nchịkọta.

Ihe omumu: Otu esi wepu ihe omume site na iji Revo Uninstaller

2. Ugbu a, ka anyị gaa na nchọgharị Google Chrome n'onwe ya. Pịa bọtịnụ nchọgharị na gaa "Ngwaọrụ ndị ọzọ" - "Nkwụsị".

3. Lelee ndepụta nke ndọtị arụnyere. Ọ bụrụ na ebe a, ọzọ, enwere ngwaahịa nke Mail.ru, ha ga-ewepụ kpamkpam site na ihe nchọgharị ahụ.

4. Pịa bọtịnụ menu ihe nchọgharị na oge a mepee ngalaba "Ntọala".

5. Na ngọngọ "Mgbe ịmalite imeghe" Lelee igbe dị n'akụkụ taabụ meghere. Ọ bụrụ na ịchọrọ imepee ibe ndị akọwapụtara, pịa "Tinye".

6. Na windo nke gosipụtara, hichapụ ibe ndị ahụ ị kwughị ma chekwaa mgbanwe ndị ahụ.

7. Na-enweghị ịhapụ ntọala Google Chrome, chọta ngọngọ ahụ "Chọọ" ma pịa bọtịnụ ahụ "Hazie sistemụ ọchụchọ ...".

8. Na windo nke mepere emepe, wepu engines na-achoghi mkpa, na-ahapụ naanị ndị ị ga-eji. Zọpụta mgbanwe.

9. Nakwa na mwube ihe nchọgharị, chọta ngọngọ ahụ "Ụdị" ozugbo n'okpuru bọtịnụ "Homepage" jide n'aka na i nweghi Mail.ru. Ọ bụrụ na ọ dị, jide n'aka na ị ga-ewepu ya.

10. Lelee arụmọrụ nke ihe nchọgharị ahụ mgbe a malitegharịrị ya. Ọ bụrụ na nsogbu ahụ na Mail.ru nọgidere dị mkpa, meghee Google Chrome ọzọ, gaa na njedebe nke ibe ma pịa bọtịnụ ahụ. "Gosi ntọala dị elu".

11. Pịgharịa gaa na ala nke ibe ma pịa bọtịnụ ahụ. "Tọgharia Ntọala".

12. Mgbe ị kwadoro nrụpụta ahụ, a ga-ahazi ntọala ihe nchọgharị niile, nke pụtara na a ga-ere ntọala kpọmkwem site Mail.ru.

Dị ka a na-achị, na-eme ihe niile dị n'elu, ị na-ewepụ intrusive Mail.ru site nyochaa gị. Site ugbu a, mgbe ị na-etinye ihe omume na kọmputa, jiri nlezianya nyochaa ihe ha chọrọ ibudata na kọmputa gị.