Zute: Alice - onye enyemaka olu Yandex


Google Chrome kwesịrị ka aha nke ihe nchọgharị kachasị ewu ewu na ụwa, n'ihi na ọ na-enye ndị ọrụ ohere zuru oke, jupụtara na interface dị mfe ma na-enweghị ike ime. Taa, anyị ga-elekwasị anya na ịdebanye akwụkwọ na nkọwa ndị ọzọ, ya bụ otú ị nwere ike isi nyefee ibe edokọbara sitere na Google Chrome nchọgharị gaa na Google Chrome ọzọ.

Ịnyefe akwụkwọ edokwubara site na ihe nchọgharị ahụ na ihe nchọgharị nwere ike ime n'ụzọ abụọ: iji usoro mmekọrịta ma ọ bụ jiri ọrụ mbupu na mbubata nke ibe edokọbara. Tụlee ụzọ abụọ n'ụzọ zuru ezu.

Usoro 1: mekọrịta ibe edokọbara n'ofe Google Chrome nchọgharị

Ihe kachasị mkpa nke usoro a bụ iji otu akaụntụ iji mekọrịta ibe edokọbara, akụkọ nlegharị anya, nkwụnye na ozi ndị ọzọ.

Nke mbụ, anyị ga-achọ akaụntụ Google e debara aha. Ọ bụrụ na ịnweghị otu, ị nwere ike ịdenye ya site na njikọ a.

Mgbe e mepụtara akaụntụ ahụ nke ọma, ị ga-abanye na kọmputa ma ọ bụ ngwaọrụ ndị ọzọ na ntinye ihe nchọgharị Google Chrome ka e mekọrịta ihe niile.

Iji mee nke a, mepee ihe nchọgharị gị wee pịa akara ngosi profaịlụ na aka nri aka nri. Na menu na-egosi, pịa "Nbanye na Chrome".

A ga-egosi windo ikike na ihuenyo, nke ị ga-etinye adreesị email na paswọọdụ gị site na ndekọ Google furu efu.

Mgbe nbanye ahụ na-aga nke ọma, lelee ntọala mmekọrịta iji jide n'aka na ejikọtara ibe edokọbara. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ ihe nchọgharị ma gaa na ngalaba na menu na-egosi. "Ntọala".

Na nkwụsị mbụ ahụ "Nbanye" pịa bọtịnụ "Ntọala mmekọrịta dị elu".

Na windo na-egosi, jide n'aka na ị nwere akara akara na-esote "Akwụkwọ edokwubara". Ihe ndị ọzọ niile na-ahapụ ma ọ bụ dị ọcha na uche gị.

Ugbu a, iji mee ka ibe edokọbara gaa na ihe nchọgharị Google Chrome ọzọ, ị ga-abanye na akaụntụ gị n'otu ụzọ ahụ, mgbe nke ahụ na ihe nchọgharị ahụ ga-amalite ịsụgharị, na-ebufe ibe edokọbara site na otu nchọgharị gaa na ọzọ.

Usoro 2: Mbubata Bookmark File

Ọ bụrụ na ị nwere ike ịbanye na akaụntụ Google gị, ị nwere ike ịnyefe akwụkwọ edokọbara site na otu nchọgharị Google Chrome gaa na onye ọzọ site na ịnyefe faịlụ edeturu.

Ị nwere ike inweta akara edokọbara site na mbupụ na kọmputa. Anyị agaghị ebi na usoro a, ebe ọ bụ ekwu okwu banyere ya na mbụ.

Hụkwa: Otu esi esi na Google Chrome gaa mbupụ ibe

Ya mere, ị nwere faịlụ na ibe edokọbara na kọmputa gị. Iji, dịka ọmụmaatụ, windo ọkụ ma ọ bụ nchekwa igwe ojii, nyefee faịlụ ahụ na kọmputa ọzọ ebe a ga-ebubata ibe edokọbara.

Anyị na-agagharị ugbu a na usoro maka ibubata ibe edokọbara. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ ihe nchọgharị ahụ na akuku aka nri elu, wee gaa Bookmarks - Bookmark Manager.

Na windo nke meghere, pịa bọtịnụ ahụ. "Management"wee họrọ "Mbubata Mbupu nke sitere na Njikwa HTML".

A na-egosipụta Windows Explorer na ihuenyo, nke ị chọrọ ikwupụta faịlụ na ibe edokọbara, mgbe nke ahụ gasịrị, a ga-emecha mbubata ibe edokọbara.

N'iji usoro ọ bụla a chọrọ, ị ga-ekwenye na ị ga-ebufe ihe edokọbara nke otu nchọgharị Google Chrome gaa na nke ọzọ.