Inye mkpụrụ edemede delta na Microsoft Okwu


Java bụ nkà na ụzụ na-ewu ewu na ọtụtụ ebe nrụọrụ weebụ na mmemme kọmputa na-aga n'ihu. Otú ọ dị, ndị ọrụ, na-eji ihe nchọgharị Mozilla Firefox, malitere ịhụ eziokwu na ọdịnaya Java na ihe nchọgharị weebụ adịghị egosipụta.

Na nchọgharị Firefox ya, Mozilla jụrụ niile nkwụnye NPAPI ma ọ bụghị Adobe Flash, malite na mbipute 52. Ntuziaka a bara uru naanị ma ọ bụrụ
ma ọ bụrụ na ị na-eji ihe nchọgharị agafebeghị.

Kedu ka esi eme ngwa ngwa Java maka Firefox?

Iji mee ka Javascript na Mozilla Firefox ozugbo na ibe ebe ịchọrọ igwu Java ọdịnaya, pịa bọtịnụ "Kwado Java", mgbe nke a gasịrị, ihe nchọgharị ahụ na-amalite igosipụta ọdịnaya na ibe weebụ dị ugbu a.

Ọ bụrụ na enweghi otu ozi na ibe weebụ ị mepee na i nwere ike ịgbalite Java, ma ọ bụ ihe ọ bụla mere mgbe ịpịsịrị bọtịnụ "Kwado Java" ahụ, lezie anya n'akụkụ aka ekpe nke ebe adreesị ahụ, ebe akara ngosi nwere ike ịpụta ya na igbe.

Ọ bụrụ na enwere akara ngosi yiri ya, pịa ya ozugbo na bọtịnụ òké aka ekpe. Ntinye nhọrọ ga-apụta na ihuenyo, nke nwere ihe abụọ:

  • "Na-ekwe Ka Oge Na-adịghị Mma" - Ibido ọrụ Java naanị na ibe dị ugbu a. Ma ọ bụrụ na ị bubatagharịa ibe ahụ, ọ ga-adị mkpa ịnweta ikikere Java ọzọ;
  • "Nye ma cheta" - Nbanye Java na ibe a. Mgbe ị na-ebubata akwụkwọ ahụ, ọdịnaya Java ga-adị.

Gini ma ọ bụrụ na java ka egosighi?

Ọ bụrụ na nzọụkwụ ndị a adịghị enyere aka gosipụta ọdịnaya Java, mgbe ahụ, anyị nwere ike ikwubi na ị nwere mbipute nke Java arụnyere na kọmputa gị, ma ọ bụ software a kpam kpam.

Iji dozie nsogbu ahụ, gaa na menu "Ogwe njikwa", tinye na nrigo aka nri n'elu usoro ikiri "Obere Oyiyi"wee mepee ngalaba ahụ "Mmemme na Ngwa".

Na ndepụta nke mmemme arụnyere, chọta Java, pịa aka nri na ngwanro ma họrọ "Hichapụ". Ọ bụrụ na mmemme ahụ anọghị, mechaa gaa n'ihu na nhazi ahụ.

Ozugbo mkpochapu Java zuru oke, ị nwere ike ịga n'ihu ịwụnye mbipute ọhụrụ. Iji mee nke a, budata faịlụ nwụnye na njikọ ahụ na njedebe nke isiokwu ma wụnye ngwanrọ na kọmputa gị.

N'ikpeazụ, ihe niile ị ga - eme bụ ịmalitegharịa Mozilla Firefox, ma gbalịa ọzọ iji rụọ ọrụ Java, dị ka akọwara na mbụ. Ị nwere ike ịlele Java maka arụmọrụ na Mozilla Firefox site na njikọ a.

Anyị na-atụ anya na ndụmọdụ ndị a nyeere gị aka ịme nsogbu na Java na Mozilla Firefox.

Download Java n'efu

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ