Ihe ị ga-eme ma ọ bụrụ na Windows 10 anaghị ahụ ihe nbipute netwọk


Ikike ịrụ ọrụ na ndị na-ebipụta netwọk dị ugbu a na nsụgharị niile Windows, malite na XP. Site n'oge ruo n'oge, njirimara a bara uru adabaghị: kọmputa anaghị achọpụta ya ọzọ. Taa, anyị chọrọ ịgwa gị otu esi edozi nsogbu a na Windows 10.

Gbanwee njirimara netwọk na netwọk

Enwere ọtụtụ ihe kpatara nsogbu a - isi iyi nwere ike ịbụ ndị ọkwọ ụgbọala, ụdị dị iche iche nke isi na sistemụ arụmọrụ, ma ọ bụ ụfọdụ ihe netwọk ndị nwere nkwarụ na Windows 10 na ndabara. Anyị ga-aghọta nke ọma.

Usoro 1: Hazi ịkekọrịta

Ọtụtụ mgbe, a naghị ahazi nsogbu ahụ nke ọma. Usoro maka Windows 10 abụghị ụdị dị iche na nke ahụ na usoro ochie, ma ọ nwere nuances ya.

Gụkwuo: Ịtọ ntọala na Windows 10

Usoro 2: Hazie firewall

Ọ bụrụ na ntọala nkekọrịta na usoro ahụ ziri ezi, mana nsogbu na njirimara nke onye na-ebipụta netwọk ka na-ahụ, ihe nwere ike ịbụ na ntọala firewall. Nke bụ eziokwu bụ na n'ime Windows 10, ọrụ nchekwa a na-arụ ọrụ siri ike, na mgbakwunye na nchedo dị mma, ọ na-edugakwa ná nsonaazụ ọjọọ.

Ihe ọmụmụ: Ịhazi Windows 10 Firewall

Ihe ọzọ na-emetụta mbipụta nke "iri" 1709 bụ na n'ihi njehie usoro, kọmputa nwere 4 GB RAM ma ọ bụ na-erughị ya aghọtaghị onye nbipute netwọk. Ngwọta kachasị mma na ọnọdụ a bụ iji kwalite nsụgharị ugbu a, ma ọ bụrụ na nhọrọ a adịghị, ịnwere ike iji "Iwu iwu".

  1. Meghee "Iwu Iwu" na ikike ha.

    Gụkwuo: Otu esi agba ọsọ "Ntuziaka" n'aka onye nchịkwa na Windows 10

  2. Tinye onye ọrụ n'okpuru, wee jiri igodo ahụ Tinye:

    sc config fdphost ụdị = onwe

  3. Malitegharịa ekwentị ahụ iji kweta mgbanwe.

Ịbanye iwu ahụ dị n'elu ga-ekwe ka usoro ahụ nwee ike ịmata onye nbipụta netwọk ma were ya ka ọ rụọ ọrụ.

Nzọụkwụ 3: Wụnye ndị ọkwọ ụgbọala na ezi omimi

Ihe na - enweghị isi nke ọdịda ga - abụ ọdịiche dị n'etiti ihe omimi nke onye ọkwọ ụgbọala, ma ọ bụrụ na eji kọmputa arụ ọrụ na kọmputa na Windows dị iche iche: dịka ọmụmaatụ, igwe isi na - agba ọsọ n'okpuru iri iri isii na 64, PC ọzọ dị n'okpuru asaa nke 32 bit Ihe ngwọta maka nsogbu a ga-awụnye ndị ọkwọ ụgbọala abụọ ntanetị na sistemụ abụọ ahụ: wụnye software 32-bit na x64 na 64-bit na usoro 32-bit.

Ihe mmụta: Ịwụnye ndị ọkwọ ụgbọala maka onye nbipute

Usoro 4: Njehie nsogbu nke 0x80070035

Ọtụtụ mgbe, nsogbu na ịmara na onye nbipute jikọtara na netwọk na-esonyere ozi na ederede. "Ụzọ ntanetịbeghị". Njehie ahụ dị mgbagwoju anya, ihe ngwọta ya dịkwa mgbagwoju anya: ọ na-agụnye ntọala protocol SMB, ịkekọrịta na ịkwụsị IPv6.

Ihe Ọmụmụ: Idozi njehie 0x80070035 na Windows 10

Usoro 5: Ọrụ nhụsianya Ọrụ Active Directory

Enweghị ike inweta ihe nbipute netwọk na-ejikọta ya na njehie na ọrụ Active Directory, ngwá ọrụ ngwaọrụ iji rụọ ọrụ na ịnweta ohere. Ihe mere na nke a bụ kpọmkwem na AD, ọ bụghị na onye nbipute, ma a ghazie idozi ya kpọmkwem n'akụkụ akụkụ ahụ akọwapụtara.

Gụkwuo: Idozi nsogbu ahụ na ọrụ Active Directory na Windows

Usoro 6: Reinstall onye nbipute

Ụzọ ndị a kọwara n'elu nwere ike ọ gaghị arụ ọrụ. N'okwu a, ọ bara uru na ị ga - enweta nsogbu ngwọta maka nsogbu ahụ - ịtinye onye nbipute na ịmepụta njikọ ya site na igwe ndị ọzọ.

Gụkwuo: Ịwụnye ihe nbipute na Windows 10

Mmechi

Ngwaọrụ netwọk na Windows 10 nwere ike ọ gaghị adị maka ọtụtụ ihe kpatara ya, ma site na usoro usoro na site na ngwaọrụ n'onwe ya. Ọtụtụ nsogbu ndị ahụ bụ ngwanrọ na onye ọrụ ya ma ọ bụ onye nchịkwa usoro nke nzukọ.